Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

λες να ημουνα εγω??? καποια στιγμη εκανα την προβα τζενεραλλε :tongue::tongue:, ξερεις, για να ειμαι ετοιμη για παν ενδεχομενο...αλλα βρε καρπουζακι ημουν εκτος αττικης :tongue::tongue::tongue::tongue:

α το καρπουζι σας εχει και βιονικη ακοη..εκτος ολων των αλλων βεβαιως βεβαιως...:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε μου εχετε σπασει τα νευρα...ρε τι αναποδα ειστε εσεις...

δεν θα σκασω πιστευτε οτι θετε...

εγω ομως ειμαι σιγουρη!!!!

Αι μαρη καρπουζο κανε εν τεστ μη με σκας....οτι και να ειναι τουλαχστον θα ηρεμησουμε....

Και εσυ βρε κουνελο ποσες φορες θα το πω...και εγω ετσι ποναγα οπως οταν κατεβαινει...

βρε τι ξεροκεφαλες....

Καρπουζακι, συμφωνω με το κοτοπουλακι!!!Κανε τεστ.

Εγω δεν ειμαι βρε παιδια...Ποσες φορες θα το πω...Προλακτινη χαλια, εχασα την ωορρηξια. Παει αυτος ο μηνας. Δεν θα ειχα κανει εγω το τεστακι αν ειχα την παραμικρη ελπιδα??? Εγω παω με τις υπολοιπες για τον Δεκεμβρη.

Αλλα εσυ βρε καρπουζακι να εισαι μια μερα πριν και να μην κανεις το τεστακι...Το εχεις μαζι σου το τεστακι ?

Ρε μου εχετε σπασει τα νευρα...ρε τι αναποδα ειστε εσεις...

δεν θα σκασω πιστευτε οτι θετε...

εγω ομως ειμαι σιγουρη!!!!

Αι μαρη καρπουζο κανε εν τεστ μη με σκας....οτι και να ειναι τουλαχστον θα ηρεμησουμε....

Και εσυ βρε κουνελο ποσες φορες θα το πω...και εγω ετσι ποναγα οπως οταν κατεβαινει...

βρε τι ξεροκεφαλες....

γιατι βρε μωρο μου να κανω τεστ (ασε που δεν εχω)...κυριακη κοντη γιορτη...αυριο κανονικα περιμενω να αδιαθετησω.....αν ναι ενταξει ολα νορμαλ...αν οχι να κανω κατιτις ....αλλα τωρα γιατι να κανω τεστ:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

γιατι βρε μωρο μου να κανω τεστ (ασε που δεν εχω)...κυριακη κοντη γιορτη...αυριο κανονικα περιμενω να αδιαθετησω.....αν ναι ενταξει ολα νορμαλ...αν οχι να κανω κατιτις ....αλλα τωρα γιατι να κανω τεστ:rolleyes:

Γιατι και εγω μια μερα πριν εκανα και ουτε μεμε ειχα πρισμενα ουτε τιποτα...ακους???

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ασε που μολις μπηκα ασχολιομαστε με την ανυπαρκτη εγκυμοσυνη μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και δε ρωτησα......τι κανεις γκαστρομενοκοτοπουλακι μουυυυυ:tongue::tongue::tongue::tongue: εισαι καλα??? νιωθεις καλα???? παντα καλα:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

ασε που μολις μπηκα ασχολιομαστε με την ανυπαρκτη εγκυμοσυνη μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και δε ρωτησα......τι κανεις γκαστρομενοκοτοπουλακι μουυυυυ:tongue::tongue::tongue::tongue: εισαι καλα??? νιωθεις καλα???? παντα καλα:tongue::tongue:

Καλα ειμαι..κατι αναγουλες εχω χτες και σημερα αλλα δεν πειραζει ολα κομπλε....

Τον αντρουλη μου ειχα αρρωστο το ΣΚ...σημερα ηταν καλητερα..ελπιζω να μηνειχε καμια ιωση και με κολλησε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ζε σελω.....ζε σελω....ζε σελωωωωωωωωωω σας λεωωωωω:mad::-x:-x

Να θελεις να θελεις να θελεις...:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Αν επιμεινουμε πολυ καρουζακι, θα κανεις?????

κι εσυ μανταμ γιατι εισαι τοσο σιγουρη οτι δε χρειαζεσαι ΕΣΥ ενα τεστακι???? γιατι να κανω εγω δηλαδη??? να κανεις εσυ????να κανει η μανα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

κι εσυ μανταμ γιατι εισαι τοσο σιγουρη οτι δε χρειαζεσαι ΕΣΥ ενα τεστακι???? γιατι να κανω εγω δηλαδη??? να κανεις εσυ????να κανει η μανα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εμενα οι 14 μερες που πρεπει να περιμενω για να κανω τεστακι ληγουν την Τεταρτη!!!Το τεστακι πρεπει να γινει την Πεμπτη ή την Παρασκευη...Καταλαβες?

Εσυ θα μπορουσες καλλιστα να το κανεις και σημερα ξεροκεφαλο καρπουζακι!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν σε αντεχω αλλο ...... απαπαπαπαπαπα

Αντε να ξημερωσει με το καλο η αυριανη μερα και να μας πεις ευχαριστα πραματα

εμενα οι 14 μερες που πρεπει να περιμενω για να κανω τεστακι ληγουν την Τεταρτη!!!Το τεστακι πρεπει να γινει την Πεμπτη ή την Παρασκευη...Καταλαβες?

Εσυ θα μπορουσες καλλιστα να το κανεις και σημερα ξεροκεφαλο καρπουζακι!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν σε αντεχω αλλο ...... απαπαπαπαπαπα

Αντε να ξημερωσει με το καλο η αυριανη μερα και να μας πεις ευχαριστα πραματα

καλα μη μεινετε και αυπνες ολο το βραδι:mrgreen::mrgreen::mrgreen: περιμενοντας......αυριο θα ερθω με την αυγουλα να σας πω αυτο που σας λεω τοση ωρα......ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Λοιπον κατι τρεχει εδω...καρπουζάκι μηπως εκανες κανενα και δεν εδειξε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν μπορει να εισαι τοσο ψυχραιμη...αυτη η ηρεμία σου μου εχει σπασει τα νευρα σου λεω...:tongue::tongue::tongue:

Εγω ελεγα θα μπω και θα μαθω τα ευχαριστα πρωι πρωι αλλα εσεις θα με σκασετε!!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον κατι τρεχει εδω...καρπουζάκι μηπως εκανες κανενα και δεν εδειξε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν μπορει να εισαι τοσο ψυχραιμη...αυτη η ηρεμία σου μου εχει σπασει τα νευρα σου λεω...:tongue::tongue::tongue:

Εγω ελεγα θα μπω και θα μαθω τα ευχαριστα πρωι πρωι αλλα εσεις θα με σκασετε!!!

μην με κανεις να παω να κανω το τεστακι τωρα...με νυχια και με δοντια κρατιεμαι...και δεν περνανε οι μερες με τιποτα λεμεεεεεε :D:D:D:D

και οχι τιποτα αλλο και να ειμαιο δεν προκειται να δειξει με τιποτα 3 μερες νωριτερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...