Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

644046jwk7yic8xh.gif

Καλημέρα ομορφιές μου..τι κάνετε???

Καρπουζο μου και κουνελο μου πως ειμαστε???αισθανομαστε περιεργα??? περιμενω νέα..............καλα:D:D:D:D

Ερμινακι (γατακι μου )χαιρομαι που αισθανεσαι καλητερα...ετσι σε θελω το κεφαλι ψηλα...αντε να ερθεις Αθηνα μπας και μπορεσουμε να σε δουμε...(βεβαια αν δω χαλκινο κεφαλι θα φωναξω Ερμινααααααααααα!!:tongue::tongue::tongue:

Ελαφάκι μου καλημερα τι κανεις? εχεις αυγουλακι???

Βανιλακι μου τι κανεις καλο μου...τι εγινε το Σαββατο? δεν πιστευω να ηταν κατι σοβαρο??

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααααααααα ομορφες?

Για μαζευτειτε.

Σημερα ειμαι στο σπιτακι μου.Ειμαι κομματια απο την κουραση!!!

Καρπουζακι περιμενω να μαθω αν αντεχεις ακομη με τεστακι.

Κοτοπουλακι τι κανετε????

Καλημερααααααααα ομορφες?

Για μαζευτειτε.

Σημερα ειμαι στο σπιτακι μου.Ειμαι κομματια απο την κουραση!!!

Καρπουζακι περιμενω να μαθω αν αντεχεις ακομη με τεστακι.

Κοτοπουλακι τι κανετε????

καλημερα:tongue::tongue::tongue:

Πειτε ρε κοριτσια τι γινετε???

Καρπουζακι δεν ήρθε ε??? ετσι δεν ειναι???

Βλεπω το τικερακι δεν εχει αλλαξει αρα καλα νεα..εεε

Κουνελω=ο εσυ τι γινεται??

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλε κοτοπουλακι, εγω αν ειχα νεα θα τα ειχατε μαθει οχι απο δω μεσα...θα με ειχατε δει ολοι να τρεχω και να φωναζω σαν την παλαβη στην Αθηνα.

Σημερα εχω πολυ εντονους πονους περιοδου...Κατεβαινει η ρουφιανα.Το πολυ μεχρι αυριο θα εχει ερθει.

Τεστακι δεν εχω κανει...ενα εχω μονο και εχω υποσχεθει να το κανω την Τεταρτη η την Πεμπτη (αν δεν εχει ερθει ως τοτε).

Το καρπουζακι περιμενω να μας πει...

Διαφημίσεις

Ρε καρπουζο τοσα τεστ στο σπιτι μη μου πεις οτι δεν εκανες κανενα??? να μας σκασεις θέλεις...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Πειτε ρε κοριτσια τι γινετε???

Καρπουζακι δεν ήρθε ε??? ετσι δεν ειναι???

Βλεπω το τικερακι δεν εχει αλλαξει αρα καλα νεα..εεε

Κουνελω=ο εσυ τι γινεται??

βρε μωρα μου βρε μωρα μου:tongue::tongue::tongue::tongue: θα ερθει αυριο καλα μου παιδια......τεστ δεν εκανα και ουτε χρειαζεται....τα συμπτωματα που ειχα την παρασκευη????? δεν υπαρχουν πια...τα μεμε μου επανηλθαν κανονικα....

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλε κοτοπουλακι, εγω αν ειχα νεα θα τα ειχατε μαθει οχι απο δω μεσα...θα με ειχατε δει ολοι να τρεχω και να φωναζω σαν την παλαβη στην Αθηνα.

Σημερα εχω πολυ εντονους πονους περιοδου...Κατεβαινει η ρουφιανα.Το πολυ μεχρι αυριο θα εχει ερθει.

Τεστακι δεν εχω κανει...ενα εχω μονο και εχω υποσχεθει να το κανω την Τεταρτη η την Πεμπτη (αν δεν εχει ερθει ως τοτε).

:D:D:D:D:D

Χεστε μες με τους πονους αφου ξερουμε οτι ειναι συμπτωμα και για τα δυο...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

βρε μωρα μου βρε μωρα μου:tongue::tongue::tongue::tongue: θα ερθει αυριο καλα μου παιδια......τεστ δεν εκανα και ουτε χρειαζεται....τα συμπτωματα που ειχα την παρασκευη????? δεν υπαρχουν πια...τα μεμε μου επανηλθαν κανονικα....

Καλη λεγε εσυ....εγω ειμαι σιγουρη;)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

καταρχας καλημερα....κατι φωνες ακουγα χθες αλλα προφανως δεν ησουν εσυ:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Κατσε βρε καρπουζακι...το ξεφουσκωμα στα μεμε συντελειται οταν κατεβει η ρουφιανα και οχι πριν...τουλαχιστον σε μενα ετσι γινεται.Εσενα αυτο σου χει ξαναγινει?

:D:D:D:D:D

Χεστε μες με τους πονους αφου ξερουμε οτι ειναι συμπτωμα και για τα δυο...

Ειναι οι πονοι που εχουμε λιγο πριν κατεβει κοτοπουλακι.

Ας κατεβει η ρουφιανα αλλα ας κατεβει σωστα για να γλυτωσω τα χαπια που θα μου δωσει για στρωσιμο κυκλου.

καταρχας καλημερα....κατι φωνες ακουγα χθες αλλα προφανως δεν ησουν εσυ:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

λες να ημουνα εγω??? καποια στιγμη εκανα την προβα τζενεραλλε :tongue::tongue:, ξερεις, για να ειμαι ετοιμη για παν ενδεχομενο...αλλα βρε καρπουζακι ημουν εκτος αττικης :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατσε βρε καρπουζακι...το ξεφουσκωμα στα μεμε συντελειται οταν κατεβει η ρουφιανα και οχι πριν...τουλαχιστον σε μενα ετσι γινεται.Εσενα αυτο σου χει ξαναγινει?

Ειναι οι πονοι που εχουμε λιγο πριν κατεβει κοτοπουλακι.

Ας κατεβει η ρουφιανα αλλα ας κατεβει σωστα για να γλυτωσω τα χαπια που θα μου δωσει για στρωσιμο κυκλου.

κι ομως αγαπητη κουνελα....μου συνεβη ΚΑΙ αυτο......εχουν ξεπρηστει....και οχι δεν μου εχει ξανασυμβει αλλα αυτο δε λεει κατι...εκει που ηταν τεραστια και ποναγαν, τωρα ειναι νορμαλ και απλα με ενοχλουν....τι γινεται εκει μεσα δε ξερω...:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Ρε μου εχετε σπασει τα νευρα...ρε τι αναποδα ειστε εσεις...

δεν θα σκασω πιστευτε οτι θετε...

εγω ομως ειμαι σιγουρη!!!!

Αι μαρη καρπουζο κανε εν τεστ μη με σκας....οτι και να ειναι τουλαχστον θα ηρεμησουμε....

Και εσυ βρε κουνελο ποσες φορες θα το πω...και εγω ετσι ποναγα οπως οταν κατεβαινει...

βρε τι ξεροκεφαλες....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...