Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλημερα καλημερα...εχω ενα κενο αυριο σε ενδιαφερει????:lol::lol::lol:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...just in time!!!!Δεν θα με χαλαγε καθόλου...ισα ισα ,ειπαμε!!!! :D:D

Τι κανεις καρπουζακι? Ολα καλα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεωργια ζουμε για να σ ακουμε....

Συμφωνω μαζι σου.!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙ!!!!

Ελα βρε μικρόυλι μου..και ότι ετοιμαζόμουν να σε φωνάξω....

Μπραβο κοριτσάκι μου..εισαι καλη μαθητρια..βρε που θα μου πάει θα σας κανω όλες ξεφτέρια:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παιδια εχω ταχυκαρδία ..γιατι λέτε απο την πολυ θετικη ενέργεια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ποτε..ποτε..ποτε...

εγω αν και εχω περάσει τόσα..όταν με το καλο μείνω έγκυος..θα το δω θετικα...δεν προκειται να αγχωθω και να ζω σε πανικο...θα κοιταξω να ειμαι όσο ποιο ήρεμη γίνεται...

Τελικα αυτο είναι το μυστηκο;)

καλα αυτο ειναι σιγουρο....κακομοιρα μου κοιτα να σε παιρνω τηλεφωνο και να μου μυξοκλαις.....φιδι που σε εφαγε:lol::lol::lol:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...just in time!!!!Δεν θα με χαλαγε καθόλου...ισα ισα ,ειπαμε!!!! :D:D

Τι κανεις καρπουζακι? Ολα καλα?

μια χαρα ...τρωωωωωωω:lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

καλα αυτο ειναι σιγουρο....κακομοιρα μου κοιτα να σε παιρνω τηλεφωνο και να μου μυξοκλαις.....φιδι που σε εφαγε:lol::lol::lol:

Γιατι το λες αυτο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..το έκανα εγω αυτο ποτε?:tongue::tongue::tongue:

Μαλλον με μπερδευεις με άλλη:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Γιατι το λες αυτο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..το έκανα εγω αυτο ποτε?:tongue::tongue::tongue:

Μαλλον με μπερδευεις με άλλη:lol::lol::lol:

στο λεω επειδη εμεις συμβαδιζουμε σε αυτο το τομεα χρονικα.....:rolleyes::rolleyes: να εξηγηθουμε απο τωρα:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Καρπουζακι που τρωει ,δεν ματαξαναδα .

Τζωρτζινο, η ταχυκαρδια δεν ξερω που οφειλεται...Μηπως εισαι ερωτευμένη?

Χωρις πλακα ,παρατηρησετο αν συμβαινει συχνα...Αν ναι πηγαινε να το δεις, μπορει να εχεις π.χ. τσιμπημενη πιεση.

Εγω κοριτσακια σημερα θα ειμ,αι σοβαρη και μετρημενη...είμαι παλι στα νταουν μου...

στο λεω επειδη εμεις συμβαδιζουμε σε αυτο το τομεα χρονικα.....:rolleyes::rolleyes: να εξηγηθουμε απο τωρα:lol::lol:

αααα...καταλαβα ..φοβασαι μην σε πέρνω και σε αγχώνω..:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον με περίμενες ε....αρα..βουρ απο τον αλλο μηνα ...αντε να δω ποτε θα αδιαθετήσω για να ξεκινισω..περιμενω γυρω στις 4...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Χωρις πλακα ,παρατηρησετο αν συμβαινει συχνα...Αν ναι πηγαινε να το δεις, μπορει να εχεις π.χ. τσιμπημενη πιεση.

Εγω κοριτσακια σημερα θα ειμ,αι σοβαρη και μετρημενη...είμαι παλι στα νταουν μου...

μεινε λιγο ακομα εδω...και θα δεις αν θα σαι στα down σου:lol::lol::lol: δεν ειπαμε θελει αισιοδοξια η ζωη??? τι να κανω πια για να το καταλαβατε....να βγαλω τα κουκουτσια μου:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Εχω κανει εξετάσεις για θυροειδή ...περιμένω αποτελέσματα την αλλη βδομάδα...

ειχα κανει ξανα πριν 2,5 χρόνια και δεν είχα αλλα επειδη εκανε η αδερφη μου και εχει και της είπαν ότι ειναι κληρονομικό είπα να κανω ξανα για σιγουρα...ευθυνεται για αποβολες και σαν συμπτωμα είναι η ταχυκαρδία...

Μπορει κιολας να εχω αγχος υποσυνειδητο..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αυτο με τα κουκουτσια πολυ μου αρεσε!!!! :tongue::tongue:

βρε κοριτσια , σημερα θα κανω παπ...τι μεγαλειωδης εξεταση!!!! τι θεϊκη σταση σωματος κατα την εξεταση...και τι ευφορια είναι αυτή ,την ωρα που σκαλιζει ο γιατρος για να παρει τα δειγματα του!!!:(

Ποσο τυχεροι ειναι οι αντρες τελικα!!!!

αυτο με τα κουκουτσια πολυ μου αρεσε!!!! :tongue::tongue:

βρε κοριτσια , σημερα θα κανω παπ...τι μεγαλειωδης εξεταση!!!! τι θεϊκη σταση σωματος κατα την εξεταση...και τι ευφορια είναι αυτή ,την ωρα που σκαλιζει ο γιατρος για να παρει τα δειγματα του!!!:(

Ποσο τυχεροι ειναι οι αντρες τελικα!!!!

ααα..ναι θα πας στο γιατρο σήμερα...υπομονη δεν ειναι τίποτα...εμένα έχει γινει απλη ρουτίνα...αφου όπως λεω και στον αντρα μου μου το έχουν δει και μου το εχουν εξετάσει όλοι πια έλεος...

ειδες τελικα όλοι οι φοβοι ξεπερνιουνται...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...