Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

αααα άλλη εσύ...καλά για σένα δεν πιστεύω ότι θα αντέξεις μέχρι την Τρίτη:tongue::tongue:

Εσύ κανένα συμπτωματάκι?

Εγω κουκλα εδω και μια εβδομαδα παίρνω προγεστερονη...οποτε οτι συμπτωμα και να εχω παει στραφι.

αλλά εγκυος ειμαι ...:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

watermelon-tits.jpg

Τεράστια ε?????? αχάαααααααα

Το ξέρεις ότι κ αύριο το πρωί θα έδειχνε το τεστ ε? δεν σου βάζω ιδέες εντάξει??

Κουνελάκιιιιι για βάλε μια photo του καρπουζίου με τα τεράστια...

Τεράστια ε?????? αχάαααααααα

Το ξέρεις ότι κ αύριο το πρωί θα έδειχνε το τεστ ε? δεν σου βάζω ιδέες εντάξει??

Κουνελάκιιιιι για βάλε μια photo του καρπουζίου με τα τεράστια...

αν βρει φωτο καρπουζιου με τεραστια μεμε.....θα παω να αυτοκτονησω:lol::lol::lol::lol:

Εγω κουκλα εδω και μια εβδομαδα παίρνω προγεστερονη...οποτε οτι συμπτωμα και να εχω παει στραφι.

αλλά εγκυος ειμαι ...:lol::lol::lol:

φυσικα....εδω μιλαμε για σιγουρια οχι αστεια:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

αν βρει φωτο καρπουζιου με τεραστια μεμε.....θα παω να αυτοκτονησω:lol::lol::lol::lol:

φυσικα....εδω μιλαμε για σιγουρια οχι αστεια:tongue::tongue:

για κοιτα πιο πανω!!!τα μεμε καρπουζιου τα βρηκα...το καρπουζι δεν φαινεται διοτι ειναι τεραστια τα μεμε...αλλα επειδη με προκαλεις θα το ψαξω περισσοτερο:tongue:

κοριτσακια ερωτηση...αφου εχω τσιμπιματακια στην μητρα δεν παει να πει οτι λογικα το εμβρυο θα ειναι μεσα????

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κοριτσακια ερωτηση...αφου εχω τσιμπιματακια στην μητρα δεν παει να πει οτι λογικα το εμβρυο θα ειναι μεσα????

Όχι είναι απ'έξω και χτυπάει-τσιμπάει την πόρτα της μήτρας για να μπει μέσα:tongue::tongue::tongue:

Χαζούλι μην αγχώνεσαι...Επειδή έχω κι εγώ συνέχεια τραβηγματάκια -τσιμπηματάκια ο γιατρός μου είπε ειδικά το πρώτο τρίμηνο είναι φυσιολογικά όλα...

Σταμάτα να το κάνεις αυτό στο μικρό σου κοτοπουλάκι, μην το ταράζεις χωρίς λόγο..

"cogito,ergo sum"

δεν ειναι τσιμπηματα.βαραει το κεφαλι του επειδη καταλαβε που εμπλεξε!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

οχι απ εξω ειναι και σε χαιρεταει...εσυ δε το βλεπεις:lol::lol::lol::lol: τι ρωτας ρε κοτοπουλακι????

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

δεν ειναι τσιμπηματα.βαραει το κεφαλι του επειδη καταλαβε που εμπλεξε!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Καλημέρα Ελινάκι:D:D:D

Να σε ρωτήσω βρε κοριτσάκι γιατί παρατήσατε το άλλο καφέ?

"cogito,ergo sum"

Καλημέρα Ελινάκι:D:D:D

Να σε ρωτήσω βρε κοριτσάκι γιατί παρατήσατε το άλλο καφέ?

ξερω κι εγω?τι να σου πω.η μια ειναι κουρασμενη η αλλη επιασε δουλεια.κι εγω να πω την αληθεια πτωμα ειμαι μερικες φορες και πεφτω ξερη.και τωρα που μπηκα εδω κοιματε το παιδι και βρηκα ευκαιρια.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν με αφηνει να κανω μουλτικουοτ στις αψογες απαντησεις που δωσατε ολες σας στο κοτοπουλακι!!!

Α Π Α Ι Χ Τ Ε Σ !!!!

οι υπολοιπες τι κανετε?βανιλακι το μπεμπε μεγαλωνει εεε? καρπουζακι ωραια μεμε.να τα χαιρεσαι!!! βενοσακι μου τι κανεις?

Καλωστηνα!!!Τι κανετε φιλεναδιτσα μου...Ολα καλα?

Εγω καλα ειμαι..

ξερω κι εγω?τι να σου πω.η μια ειναι κουρασμενη η αλλη επιασε δουλεια.κι εγω να πω την αληθεια πτωμα ειμαι μερικες φορες και πεφτω ξερη.και τωρα που μπηκα εδω κοιματε το παιδι και βρηκα ευκαιρια.

Να μπαινεις εδω...ουτως η αλλως πλησιαζει ο καιρος που πρεπει να ξαναγονιμοποιηθεις...μετα και εμεις σε αγαπαμε και σε θελουμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...