Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

για λεγε,τι σας ειπε ο γιατρος?

Μου είπε να σταματήσω να φοβάμαι κ να αρχίσω πια να το χαίρομαι... αυτή η εγκυμοσύνη σε τίποτα δεν θυμίζει τις προηγούμενες...

Απλά να είμαι λίγο προσεκτική γενικά κ αόριστα διότι λόγω του ιστορικού μου με εντάσσει απ'οτι κατάλαβα- ο ίδιος δεν μου το είπε κατάμουτρα- στις high risk εγκυμοσύνες...

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπάκια μου ήρθα!!!σας ελειψα καθόλου????χιχιχιχ

Καλημέρα μπιφτεκάκι μου και βανιλάκι μου τι κάνετε??

Μπιφτεκακι μου ποτε φευγεις για ελιες??

Βανιλακι μου ανησυχισα...ωραιο τικεράκι

Αγαπητε κουνελα και καρπουζω αν θυμαστε δυο μερες πριν κανω τα τεσυ σας ειπα ότι ειχα απογοητευρει γιατι η κοιλια μου με ποναγε τοσο μα τοσο πολυ που νομιζα ότι θα μου ερχοταν περιοδος απο στιγμή σε στιγμη..αρα ακυρα τα λεγομενά σας:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μου είπε να σταματήσω να φοβάμαι κ να αρχίσω πια να το χαίρομαι... αυτή η εγκυμοσύνη σε τίποτα δεν θυμίζει τις προηγούμενες...

Απλά να είμαι λίγο προσεκτική γενικά κ αόριστα διότι λόγω του ιστορικού μου με εντάσσει απ'οτι κατάλαβα- ο ίδιος δεν μου το είπε κατάμουτρα- στις high risk εγκυμοσύνες...

μπραβο βανιλιτσα μου....με το καλο το μπεμπακι:D:D:D:D

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Απο την αρχη φαινεται αν θα παει καλα η εγκυμοσυνη:-D...Το οτι σε εβαλε σε high risk ,ειναι οπως καλα καταλαβες,λογω του ιστορικου σου και για κανεναν αλλο λογο. Θα κατσεις και στο σπιτακι σου αραχτη κατα την διαρκεια τις εγκυμοσυνης?

Μπορεσατε να μαθετε ποτε ειναι η Πιθανη Ημερομηνια Τοκετου ή ειναι νωρις ακομη?

Εχεις ηρεμησει τωρα,ετσι δεν ειναι?

Βανιλακι μου εχουμε 17 μερες διαφορά..άντε να παω και εγω στο γιατρο να ησυχασω ..(ελπίζςωωωωω)

Βανιλακι οταν θα παω θα ειμαι 6 και 3 ημερων .μπορει να ακουσουμε καρδούλα??

Για τα συμπτωματα τον ρωτησες..τι γινεται αν παν και ερχονται τι σημαινει?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Αγαπάκια μου ήρθα!!!σας ελειψα καθόλου????χιχιχιχ

Καλημέρα μπιφτεκάκι μου και βανιλάκι μου τι κάνετε??

Μπιφτεκακι μου ποτε φευγεις για ελιες??

Βανιλακι μου ανησυχισα...ωραιο τικεράκι

Αγαπητε κουνελα και καρπουζω αν θυμαστε δυο μερες πριν κανω τα τεσυ σας ειπα ότι ειχα απογοητευρει γιατι η κοιλια μου με ποναγε τοσο μα τοσο πολυ που νομιζα ότι θα μου ερχοταν περιοδος απο στιγμή σε στιγμη..αρα ακυρα τα λεγομενά σας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Νομιζα οτι ειχες παει καπου και φωλιασες...οτι εριξες στο μεσοδιαστημα και κανα υπνακο:lol:. Πως παει η υπνηλια μανταμιτσα? Συνεχιζει?

Εγω βρε ειμαι σιγουρα εγκυος...μην τα ξαναλεμε:lol::lol::lol::lol:

Αραχτή κ light θα κάτσω για λίγες μέρες ακόμα...

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μείνω μέσα στο σπίτι:(:(:(:(

Κοτοπουλάκι εμείς ακούσαμε καρδούλα στις 6+2... αλλά ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν θα ακούσουμε γιατί είναι νωρίς..αλλά τσουπ εμείς ακούσαμε..

Εννοώ ότι αν δεν ακούσετε είναι φυσιολογικό, μην σε ανησυχήσει..

Καρπουζάκι πότε θα κάνεις τεστ?

Κουνελάκι δεν είχατε τις ίδιες μέρες με το καρπουζάκι? το τικεράκι σου πάει λάθος? εσύ πότε θα τεστάρεις?

"cogito,ergo sum"

Κοτοπουλάκι εμείς ακούσαμε καρδούλα στις 6+2... αλλά ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν θα ακούσουμε γιατί είναι νωρίς..αλλά τσουπ εμείς ακούσαμε..

Κουνελάκι δεν είχατε τις ίδιες μέρες με το καρπουζάκι? το τικεράκι σου πάει λάθος? εσύ πότε θα τεστάρεις?

το καρπουζι σας επειδη ειναι πολυ ψυχραιμο....θα πειμενει και τη δευτερα και αν δεν.....τοτε την τριτη το πρωι θα κανει ενα ωραιοτατο τεστακι:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Το αλλαξα γιατι ηταν λαθος ο υπολογισμος.

Επειδη δεν ξερουμε ποτε εγινε η οωρηξια, θα μετρησω 14 μερες απο την τελευταια φορα που με ειδε η γιατρος (η οωρηξια ειχε ηδη γινει- αγνωστο το ποτε)...οποτε τεστακι λογικα θα πρεπει να κανω την Τριτη ή την Τεταρτη,αν δεν εχω αδιαθετησει ως τοτε.

το καρπουζι σας επειδη ειναι πολυ ψυχραιμο....θα πειμενει και τη δευτερα και αν δεν.....τοτε την τριτη το πρωι θα κανει ενα ωραιοτατο τεστακι:lol::lol:

Προς Βανιλλακι: Κοινως εγω θα κανω πιο νωρις τεστ απο το καρπουζακι :lol::lol:

Διαφημίσεις

Νομιζα οτι ειχες παει καπου και φωλιασες...οτι εριξες στο μεσοδιαστημα και κανα υπνακο:lol:. Πως παει η υπνηλια μανταμιτσα? Συνεχιζει?

Εγω βρε ειμαι σιγουρα εγκυος...μην τα ξαναλεμε:lol::lol::lol::lol:

Οχι ειχα παει τραπεζα πριν με πιασει η βροχή...τωρα γυρισα..τρωω κριτσινακια και πινω χυμο...αισθανομαι λιγο καλητερα ευχαριστω...

Μακαρι να ακουσω μπας και ηρεμισω βρε βανιλακι μου...τι σου ειπε για φαγητα και ποτα και καφεδες?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ααααα θα περιμένεις να έχεις καθυστέρηση ε? εντάξει αν αντέξεις;);) κανένα ύποπτο σύμπτωμα? η διαίσθηση τι λέει?

Το αλλαξα γιατι ηταν λαθος ο υπολογισμος.

Επειδη δεν ξερουμε ποτε εγινε η οωρηξια, θα μετρησω 14 μερες απο την τελευταια φορα που με ειδε η γιατρος (η οωρηξια ειχε ηδη γινει- αγνωστο το ποτε)...οποτε τεστακι λογικα θα πρεπει να κανω την Τριτη ή την Τεταρτη,αν δεν εχω αδιαθετησει ως τοτε.

αααα άλλη εσύ...καλά για σένα δεν πιστεύω ότι θα αντέξεις μέχρι την Τρίτη:tongue::tongue:

Εσύ κανένα συμπτωματάκι?

"cogito,ergo sum"

ααααα θα περιμένεις να έχεις καθυστέρηση ε? εντάξει αν αντέξεις;);) κανένα ύποπτο σύμπτωμα? η διαίσθηση τι λέει?

αααα άλλη εσύ...καλά για σένα δεν πιστεύω ότι θα αντέξεις μέχρι την Τρίτη:tongue::tongue:

Εσύ κανένα συμπτωματάκι?

η διαισθηση δεν λεει τιποτα απολυτως:lol::lol::lol: συμπτωμα δεν εχω εκτος απο το οτι με ποναει η κοιλιτσα μου και τα μεμε μου πονανε και εχουν γινει τεραστια...αυτα...

211442lg20recj1j.gif

Μακαρι να ακουσω μπας και ηρεμισω βρε βανιλακι μου...τι σου ειπε για φαγητα και ποτα και καφεδες?

Κοτοπουλάκι μου αθώο και να μην ακούσετε θα ακούσετε μετά από λίγες μέρες..όλα θα πάνε τέλεια;);););););):!::!:

ΤΏρα για τα φαγητά-ποτά-καφέδες: ένα καφεδάκι την ημέρα επιτρέπεται, ποτό όχι, φαγητά ότι μπορεί κ ανέχεται το στομάχι μου..απαγορεύεται ο τόνος, ο σολωμός, ο ξιφίας και οι κονσέρβες...

Γενικά να μην αλλάξω καμμιά συνήθειά μου εκτός βέβαια από το τσιγάρο που δεν επιτρέπει ούτε ένα:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

η διαισθηση δεν λεει τιποτα απολυτως:lol::lol::lol: συμπτωμα δεν εχω εκτος απο το οτι με ποναει η κοιλιτσα μου και τα μεμε μου πονανε και εχουν γινει τεραστια...αυτα...

Τεράστια ε?????? αχάαααααααα

Το ξέρεις ότι κ αύριο το πρωί θα έδειχνε το τεστ ε? δεν σου βάζω ιδέες εντάξει??

Κουνελάκιιιιι για βάλε μια photo του καρπουζίου με τα τεράστια...

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...