Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Είμαι εγώ εδώ τώρα, μην ανησυχείς...:rolleyes::tongue:

Ο παππούς μου αντέχει προς το παρόν, αλλά οι γιατροί δεν δίνουν ελπίδες. Εμείς απλώς προσευχόμαστε για ένα θαύμα, να καταφέρει να μείνει λίγα χρόνια ακόμα μαζί μας...

ευχομαι το καλυτερο!!! Ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο γαι τον ασθενη σε αυτες τις δυσκολες περιπτωσεις. Δυναμη να σας δωσει ο Θεος και το θαυμα που περιμενετε.

Είδες?...μόλις εμφανίστηκα εγώ έφυγαν οι άλλες!...κατάφερα και τις αφάνησα!!!;):D:D

ειδες??? εχουν κανει κομμα...με βρηκανε και μοναχουλα μου και με αλωνιζουνε...πρεπει να χουνε χεστει πανω τους...μια σκατιλα επιασε η μυτη μου στον αιθερα της Αττικης γης...το τσιρλιπιπι του καρπουζοκοτοπουλακιου θα ναι...στανταρακι!!!:tongue:

Μπιφτεκακι μου εσυ με το αλλο θεμα σε τι κατασταση εισαι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχομαι το καλυτερο!!! Ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο γαι τον ασθενη σε αυτες τις δυσκολες περιπτωσεις. Δυναμη να σας δωσει ο Θεος και το θαυμα που περιμενετε.

ειδες??? εχουν κανει κομμα...με βρηκανε και μοναχουλα μου και με αλωνιζουνε...πρεπει να χουνε χεστει πανω τους...μια σκατιλα επιασε η μυτη μου στον αιθερα της Αττικης γης...το τσιρλιπιπι του καρπουζοκοτοπουλακιου θα ναι...στανταρακι!!!:tongue:

Μπιφτεκακι μου εσυ με το αλλο θεμα σε τι κατασταση εισαι?

δε θα το σχολιασω αυτοοοοο:lol::lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλημέρα καρπούζογλου!!....γιατί δεν σχολιάζεις?....ε?εε??

Κουνελάκι μου τι εννοείς?....σου φαίνομαι για άνθρωπος που τα κρατάω μέσα μου?..Δεν με έχεις γνωρίσει από κοντά...:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κουνελάκι μου τι εννοείς?....σου φαίνομαι για άνθρωπος που τα κρατάω μέσα μου?..Δεν με έχεις γνωρίσει από κοντά...:D

δε το σχολιαζω για να μη πληγωσω την κουνελω (ειναι δυσκοιλια ξερεις!):lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

δεν ειχα την τιμη να σε δω απο κοντα...μονο νενος και ελινα εχω συναντησει.

Μου δινεις την εντυπωση οτι εισαι κλειστο παιδακι....:tongue::tongue::tongue:

Λεγε, ποτε φευγεις για τις ελιες, με την δουλεια τι εγινε τελικα και με το μπεμπε επισης εχω χασει επεισοδια:)

Υ.Γ.το σχολιασμο του καρπουζακιου που ειναι κατω απο το δικο σου σχολιο, απαξιω να τον απαντησω :tongue:..οπως βλεπεις ουτε quote δεν θα το κανω :tongue::tongue::tongue::tongue:

χαμηλα στην κοιλια πονας καρπουζακι??? :(

και εγω εκει ποναω σημερα:(

αυτο ειναι σημαδι της κοκκινοσιχαμενης (νομιζω):(

ναι ποναει η κοιλιτσα μου και δεν αισθανομαι ανετα πλεον με το σουτιεν μου...με κοβει γαμωτο:-(

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

ναι ποναει η κοιλιτσα μου και δεν αισθανομαι ανετα πλεον με το σουτιεν μου...με κοβει γαμωτο:-(

για να δουμε βρε καρπουζακι..

εγω για μενα το χω ξεγραμμενο αυτο το μηνα, αλλα για σενα θα εξακολουθω να ελπιζω...

Μηπως να εκανες ενα τεστακι αυριο?

Κοριτσάκια μου γλυκά χάθηκα κανά δυο μερούλες γιατί ήμουν στα down μου- ψυχολογία, στομάχι, ανακατωσούρες-...

Πήγαμε στον doctor όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!

Σας αρέσει το τικεράκι μου? ήθελα ένα μικρό κ χρωματιστό...

Άντε σε λίγες μέρες θα αυξηθούν τα τικεράκια εδώ μέσα;););)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...