Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

κουκλα αυτα ειναι γνωστα....εμεις γιατι βιαζομαστε ολη την ωρα νομιζεις απο τα καρπουζια και τα κουνελια μας:lol::lol::lol::lol: εχουμε εξουθενωθει πλεον....:lol:

εμενα μπορεις να μου εξηγησεις βρε καρπουζακι, πως γινεται να ειμαι μονιμως βιαζόμενη και όλο να χανουμε την οωρηξια...πως γινεται αυτο?:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νωρις ειναι καλε λες να κανω απο τωρα????

Τι νωρις καλε...αχ θα σε μαλωσω...δεν πανε ετσι αυτα ..εχουμε δεν εχουμε ωορρηξια το άθλημα ασκειται..γιατι ένα θα σου πω κυρία μου...αν την μέρα εκεινη κατι προκυψει?? εμ τι γινεται..να μην υπαρχουν ηδη μεσα τα στρατιωτακια όπως λεει και το κουνέλι????

αχ κοριτσακια μου εχω μια ζαλαδα ετσι που ερχεται να πεσω κατω..και νομιζω πως κατι μου ανεβαινει προς τα πανω απο το στομάχι.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εμενα μπορεις να μου εξηγησεις βρε καρπουζακι, πως γινεται να ειμαι μονιμως βιαζόμενη και όλο να χανουμε την οωρηξια...πως γινεται αυτο?:D

και εγω την εχασα την μερα τον προηγουμενο μηνα ειχα κανει 11 και 13 μερα και η ωορρηξια εγινε την 12 μερα αυτο το μηνα θα εφαρμοσω το καθημερινο,ατε να δουμε τι θα καταφερουμε να πιασουμε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εσυ παιδι μου εισαι αλλου παππα ευαγγέλιο:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Θα την λεμε κοκκινομαλουσα αφου εχει κανει τα μαλλια της χαλκινα...τι λετε???

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

καλα το εχεις χασει τελειως...βαφτιζεις το κοσμο αναλογα με τις φωτογραφίες που εχεις βρει....ε...ζαμε είσαι συμπεροντολόγα...θα να βαζεις αστειες εικονες και να μας κανεις φιγουρα!!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...