Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλημέρα καρπουζάκι!!!!!Νηστική έφυγες από το σπίτι??

Που είναι η Τζορτζίνα με τα κρουασάν της??:rolleyes::rolleyes:

καλημερα μπιφτεκακι...παντα φευγω νηστικη και περιμενω το κοτοπουλο να με ταισει!!:lol:

Αντε βαρεθηκα μοναχουλι μου...διαβαζα ιστοριες απο το παρεντς για τα νοσοκομεία...ακομα δεν το έπιασα ψαχνω να δω που θα το γεννησω...χιχιχιχι

καλο...

Η αληθεια είναι ότι όταν με το καλο είναι να έρθει σκεφτομαι ή το Ιασώ ή το Αττικο ο γιατρος μου ειναι και στα δύο...

Σκεφτομαι το Αττικο σαν ποιο οικονομικο γιατι πλέον είμαι ρεστη...αλλα απο την αλλη λέω λες να μην ειναι καλα....?

τρια πουλακια καθονταν.....:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα μπιφτεκακι...παντα φευγω νηστικη και περιμενω το κοτοπουλο να με ταισει!!:lol:

τρια πουλακια καθονταν.....:lol::lol::lol:

Εμ τι....δεν σας χορταίνω πια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν καταλαβα κιουρία μου..κοροϊδευεις τους προβληματισμους μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εμ τι....δεν σας χορταίνω πια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν καταλαβα κιουρία μου..κοροϊδευεις τους προβληματισμους μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πλακα με κανεις????? πιασε το σπορο μεγαλωσε το.....(εννοειται οτι σου το ευχομαι ολοψυχα αυτο δεν το συζητω:D)και οταν ερθει η ωρα με το καλο να βγει το ξανασυζηταμε....εντατσει???:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

πλακα με κανεις????? πιασε το σπορο μεγαλωσε το.....(εννοειται οτι σου το ευχομαι ολοψυχα αυτο δεν το συζητω:D)και οταν ερθει η ωρα με το καλο να βγει το ξανασυζηταμε....εντατσει???:tongue::tongue:
Καθείς με τους προβληματισμούς του...!!!Εγώ προβληματίζομαι αν υπάρχει καν περίπτωση να το πιάσω το σπορίδιον.....μετά θα προβληματιστώ για το αν καταφέρει να μεγαλώσει και να γεννηθεί...:rolleyes::confused:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καθείς με τους προβληματισμούς του...!!!Εγώ προβληματίζομαι αν υπάρχει καν περίπτωση να το πιάσω το σπορίδιον.....μετά θα προβληματιστώ για το αν καταφέρει να μεγαλώσει και να γεννηθεί...:rolleyes::confused:

Καλα ρε κοριτσια μην βαρατε....να περναει η ώρα..:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπιφτεκι τι εγινε με το αθλημα εχτες..του δωσαμε να καταλάβει??

Εκανες και κατακόρυφο μετα?:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

τι να πεις....πραγματικα ο καθενας με το θεμα του.....εγω προβληματιζομαι αν θα μεγαλωσει για να γεννηθει:confused: αλλα και για το που θα γεννηθει....ε οχι αυτο δεν με προβληματιζει...σπιτι δεν εχουμε????:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Κάνω δίαιτα κι έφαγα για πρωινό φρυγανιές με nutella...:oops::oops::oops:

ααααα...ωραια ..αποφασισα να κανω και εγω την ιδια διαιτα....:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

τι να πεις....πραγματικα ο καθενας με το θεμα του.....εγω προβληματιζομαι αν θα μεγαλωσει για να γεννηθει:confused: αλλα και για το που θα γεννηθει....ε οχι αυτο δεν με προβληματιζει...σπιτι δεν εχουμε????:lol::lol::lol:

Ρε κοριτσια ρε κοριτσια ..όπως έλεγε καποτε και το Ελπιδάκι πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν να το έχουμε το μπεμπε...να θεωρουμε ότι δεν υπάρχει προβλημα....

Ειδατε έγω τελικα εχω ξεπεράσει τις φοβείες μου...το θεωρω πλεον δεδομένο ότι όλα θα πάνε καλα...

καλα είναι να κανετε και εσεις το επόμενο βήμα...

αντε να μην κολλαει το μυαλο...:wink:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ρε κοριτσια ρε κοριτσια ..όπως έλεγε καποτε και το Ελπιδάκι πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν να το έχουμε το μπεμπε...να θεωρουμε ότι δεν υπάρχει προβλημα....

Ειδατε έγω τελικα εχω ξεπεράσει τις φοβείες μου...το θεωρω πλεον δεδομένο ότι όλα θα πάνε καλα...

κοιτα οταν το σκεφτομαι λογικα κι εγω αυτο λεω...καθε εγκυοσυνη ειναι διαφορετικη καμια δεν ειναι ιδια με την προηγουμενη....ολα θα πανε καλα κλπκλπ....αλλα καποιες φορες που απογοητευομαι σκεφτομαι αλλιως:(

211442lg20recj1j.gif

Γεωργια ζουμε για να σ ακουμε....

Συμφωνω μαζι σου.!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙ!!!!

κοιτα οταν το σκεφτομαι λογικα κι εγω αυτο λεω...καθε εγκυοσυνη ειναι διαφορετικη καμια δεν ειναι ιδια με την προηγουμενη....ολα θα πανε καλα κλπκλπ....αλλα καποιες φορες που απογοητευομαι σκεφτομαι αλλιως:(

Ποτε..ποτε..ποτε...

εγω αν και εχω περάσει τόσα..όταν με το καλο μείνω έγκυος..θα το δω θετικα...δεν προκειται να αγχωθω και να ζω σε πανικο...θα κοιταξω να ειμαι όσο ποιο ήρεμη γίνεται...

Τελικα αυτο είναι το μυστηκο;)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...