Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καρπουζακι το μωρο σου μοιαζει απο το κεφαλι και κατω...απο το κεφαλι και πανω μοιαζει του πεπονιου...ποιος ειναι ο πεπονης μας εξηγεις σε παρακαλω????? ο καρπουζος σου τον ξερει????:-D

την πατησες κιουρια!!!!

ναι καλε.....ειναι μισος καρπουζος και μισος πεπονης:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ειναι πεπονης απο το σοι της μανας του:mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

ναι καλε.....ειναι μισος καρπουζος και μισος πεπονης:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ειναι πεπονης απο το σοι της μανας του:mrgreen::mrgreen:

αψογη η απαντηση...με ακουσανε στο γραφειο!!! :D:D:D:D

μαλιστα...πεπονης μας βγηκε ο καρπουζης...το δεχομαι.

η κοτα με τον κουνελο, ηταν ο κοκκορας μασκαρεμενος σε κουνελο...

μονο εγω ειμαι αγνη εδω μεσα...

Διαφημίσεις

ηρθα και εγω!!!αχ και να ειχαμε να φαμε ενα καρπουζακι!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εφακι μου γινεται της μουρλης...δουλεια λεει δεν ειχε ο διαολος γ@@@@@@τα παιδια του...αυτο κανουμε και εμεις!!!!

μα@@κιζομαστε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

images?q=tbn:ANd9GcT_-f1VgAsx5CRI4N1CCIybKsR1WGpguYjyXSvDX3hgHoCmCSU&t=1&usg=__BaMVCOdF46wJKTsQQItmSVRfpH8=

το βλεπω ..πολυ αγνη!!!

αυτη λογικα ειναι πριν παντρευτω με τον κουνελο που δεν ειχαμε δικο μας σπιτακι...ε καποιος κακος ανθρωποσ μας ειδε και μας φωτογραφισε. ο κουνελλος ειναι στασ αρχας της σχεσης μας που ητο ασυγκρατητος!!! τι να κανω και εγω η κουνελα, καθομουνα!!!

Εφακι μου γινεται της μουρλης...δουλεια λεει δεν ειχε ο διαολος γ@@@@@@τα παιδια του...αυτο κανουμε και εμεις!!!!

μα@@κιζομαστε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αυτο το καταλαβα!!!!!τι γινετε?θα ακουσουμε κανενα νεο ευχαριστω?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αυτο το καταλαβα!!!!!τι γινετε?θα ακουσουμε κανενα νεο ευχαριστω?

Περιμενουμε απο Δευτερα τα ευχαριστα....πως εισαι μικρο μου?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Περιμενουμε απο Δευτερα τα ευχαριστα....πως εισαι μικρο μου?

καλα ειμαι αρχισα και σηκωνωμαι σιγα σιγα!!!!στες 16/11 θα παω στο γιατρο να δουμε τι θα μου πει για την ωορρηξια.εσυ πως εισαι?ποτε θα πας στο γιατρο?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλα ειμαι αρχισα και σηκωνωμαι σιγα σιγα!!!!στες 16/11 θα παω στο γιατρο να δουμε τι θα μου πει για την ωορρηξια.εσυ πως εισαι?ποτε θα πας στο γιατρο?

Εγω μαλλον θα παω στις 19/11...αντε να δουμε..

παιδια αν σας πω ότι απο τη μια φοβαμαι να παω να με εξετασει γιατι φοβαμαι αυτο που θα μου πει!!!

Θα παω και θα του λεω ..γιατρε δεν ανοιγω τα ποδια:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εγω μαλλον θα παω στις 19/11...αντε να δουμε..

παιδια αν σας πω ότι απο τη μια φοβαμαι να παω να με εξετασει γιατι φοβαμαι αυτο που θα μου πει!!!

Θα παω και θα του λεω ..γιατρε δεν ανοιγω τα ποδια:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ μωρε τι κουλα ειναι αυτα ολα καλα θα πανε!!!!θα πας θα ανοιξεις και τα ποδαρακια και θα δεις και το σπορακι σου!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...