Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ποτε σου......κι εγω για τιμωρια γιατι θελεις να βγεις κι απο πανω.....θα σε φαω την Κυριακη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ε μα κρατιομουν τοσο καιρο λογο της σχεσης μας....αλλα...ως εδω:tongue:

αχαχαχα...εγω και ο κουνελος θα ειμαστε μακρια...φαε οποιο αλλο κουνελλακι θελεις...

και ευχομαι να σου κατσει και κανα κοκκαλακι στο λαιμο.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοτοπουλακι ...ουι ουι τι παθαμε....το καρπουζακι ειναι αιμοβορικο....μας κανει την φιλη γιατι μας λιγουρευεται...απαπαπαπα...

που θα παει !!! το καλοκαιρι θα την αφανισω...δεν θα φαω μονο την ψιχα της αλλα και την φλουδα της!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχα...εγω και ο κουνελος θα ειμαστε μακρια...φαε οποιο αλλο κουνελλακι θελεις...

και ευχομαι να σου κατσει και κανα κοκκαλακι στο λαιμο.

Κοτοπουλακι ...ουι ουι τι παθαμε....το καρπουζακι ειναι αιμοβορικο....μας κανει την φιλη γιατι μας λιγουρευεται...απαπαπαπα...

που θα παει !!! το καλοκαιρι θα την αφανισω...δεν θα φαω μονο την ψιχα της αλλα και την φλουδα της!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα μας πεις τωρα τι θα γινει???

ελα σταματησα και το διαβασμα λεγε...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα μας πεις τωρα τι θα γινει???

ελα σταματησα και το διαβασμα λεγε...

αη μαρη...τσιμπισες εσυ αμεσως!!!

τιποτα δεν εχω να πω ακομη...την εγκυμοσυνη θα σας την ανακοινωσω την Τριτη :mrgreen:

Το καρπουζακι εξακολουθει να μας το παιζει δυσκολο ε???? Καλα σου καρπουζακι...καλαααααααα σου!!!Θα δεις τι θα παθεις!!!

Διαφημίσεις

αη μαρη...τσιμπισες εσυ αμεσως!!!

τιποτα δεν εχω να πω ακομη...την εγκυμοσυνη θα σας την ανακοινωσω την Τριτη :mrgreen:

Το καρπουζακι εξακολουθει να μας το παιζει δυσκολο ε???? Καλα σου καρπουζακι...καλαααααααα σου!!!Θα δεις τι θα παθεις!!!

:(:(:(:(

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλε καρπουζακι εδω εισαι πολυ ομορφη...πεσμου ποιος ειναι ο φωτογραφος σου...Τι φωτογενεια ειναι αυτη!!!

carved-watermelon.jpg

Καλα εισαι χαζο ???? :D:D:D:D:D με ποναει η κοιλια μου απο τα γελια...μαρη τρελλη που τις βρησκεις ολες αυτες παναθεμασε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...