Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

κοριτσακια να ρωτησω κατι??

σας πεφτουν τριχες??εγψ εχω αρχισω και μου πεφτουν ..οχι αβερτα κουβερτα..αλλα μια εδω μια παρα περα...το εχω κανει το σπιτι ενα μεγαλο παπλωμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλωστο το κοριτσακι μου!!!!Πως εισαι κουκλιτσα μου? Ο παππους σου πως ειναι.

Τεστακια εγκυμοσυνης εχεις ???????

Εγω ακου συμπτωματα: εχουν πρηστει οι λεμφαδενες στις μασχαλες (οχι το στηθος αλλα το εξωτερικο πλαινο του, εξαερισμος διαφορετικος απο το συνηθισμενο (αοσμος :mrgreen:), εχει ξεραθει το προσωπο μου παρα πολυ...ειμαι εγκυος σου λεω , νιωθω κουρασμενη πολυ και κοιμαμαι νωρις, δεν φταιει η προγεστερονη που παιρνω η οποια τα δημιουργει αυτα...ειμαι εγκυος!!!:tongue:

Ευτυχως κοριτσια θα λειπω 3 μερες και δεν θα εχω τεστακια μαζι μου...ευτυχωςςςςςς!!!

και εκει που διαβαζω τα συμπτωματα και τρελαινομαι λεω αυτη σιγουρα ειναι εγκυος.......μου λες οτι παιρνεις προγεστερονη:rolleyes::rolleyes: με εστειλες μαρη:mrgreen:

σας πεφτουν τριχες??εγψ εχω αρχισω και μου πεφτουν ..οχι αβερτα κουβερτα..αλλα μια εδω μια παρα περα...το εχω κανει το σπιτι ενα μεγαλο παπλωμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δε θυμασαι που ελεγα για μενα και εγκυος και καραφλη???? ε εγω κρατησα το καραφλη απο το προηγουμενο μηνα:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

εμενα μου πεφτουν εδω και καμια 40αρια μερες...τωρα τελευταια εχουν αρχισει να ελλατωνονται.

Νομιζω ομως οτι στην εγκυμοσυνη συμβαινει αυτο, και νομιζω τοτε δινουν καποιο συμπληρωμα οι γιατροι (σιδηρο???).Οταν μιλησεις με τον γιατρο σου να του πεις αυτο το συμπτωμα...Νομιζω η Ελινα ειχε αυτο το θεμα.

εμενα μου πεφτουν εδω και καμια 40αρια μερες...τωρα τελευταια εχουν αρχισει να ελλατωνονται.

Νομιζω ομως οτι στην εγκυμοσυνη συμβαινει αυτο, και νομιζω τοτε δινουν καποιο συμπληρωμα οι γιατροι (σιδηρο???).Οταν μιλησεις με τον γιατρο σου να του πεις αυτο το συμπτωμα...Νομιζω η Ελινα ειχε αυτο το θεμα.

καμια φορα οταν δεδν υπαρχει προβλημα σιδηρου ειναι θεμα ορμονων...πολλες το εχουν στην αρχη της εγκυμοσυνης, αλλες μετα και αλλες γενικα οταν ανεβοκατεβαινουν οι ορμονες τους...οπως της κουνελως και της καρπουζως:mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

να το πει ομως το κοτοπουλακι στο γιατρο της. ετσι?

ναι βρε εννοειται......εγω δεν εχω πτυχιο γιατρου:roll::roll::roll: αν και θα μπορουσα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: απλα αυτα που ξερω λεω λογω τερααααστιας εμπειριας τοσων και τοσων χρονων:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

ναι βρε εννοειται......εγω δεν εχω πτυχιο γιατρου:roll::roll::roll: αν και θα μπορουσα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: απλα αυτα που ξερω λεω λογω τερααααστιας εμπειριας τοσων και τοσων χρονων:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:tongue::tongue::tongue::tongue:

Έχω υπάρξει και καλύτερα....δεν θέλω να μπαίνω συχνά για να μη σας ψυχοπλακώνω. Μου λείπετε πολύ, να το ξέρετε...Φεύγω το Σάββατο για 5 μέρες. Θα πάμε στο χωριό του άντρα μου, να μαζέψουμε τις ελιές :roll:....η αλήθεια είναι πως το έχω ανάγκη, λίγος καθαρός αέρας θα μου κάνει καλό....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

και εντελει ρε κουνελι.....αυτο το τικερακι σου μας δουλευει:evil::evil: καθε μερα αλλη μερα λεει...ελεος:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

το αλλαξα καλε χτες....Την προηγουμενη τριτη που πηγα γιατρο και ειδαμε οτι ειχε ηδη γινει η οωροξια μου ειπε να υπολογισω 14 μερες αρχης γενομενης της Τεταρτης (επειδη δεν ξερουθμε ποτε εγινε η οωρηξια αυτες οι 14μερες ειναι το μαξιμουμ που μπορει να καθυστερησει)...καταλαβες καρπουζακι????

υ.γ.εγω ειμαι εγκυος σας λεω,ασχετως που εχασα την ωορηξια και αυτο το μηνα:tongue:

Έχω υπάρξει και καλύτερα....δεν θέλω να μπαίνω συχνά για να μη σας ψυχοπλακώνω. Μου λείπετε πολύ, να το ξέρετε...Φεύγω το Σάββατο για 5 μέρες. Θα πάμε στο χωριό του άντρα μου, να μαζέψουμε τις ελιές :roll:....η αλήθεια είναι πως το έχω ανάγκη, λίγος καθαρός αέρας θα μου κάνει καλό....

να φυγεις μαναρι μου....να αλλαξεις παραστασεις....φερε και κανα ταπερακι ελιες:mrgreen::mrgreen:

το αλλαξα καλε χτες....Την προηγουμενη τριτη που πηγα γιατρο και ειδαμε οτι ειχε ηδη γινει η οωροξια μου ειπε να υπολογισω 14 μερες αρχης γενομενης της Τεταρτης (επειδη δεν ξερουθμε ποτε εγινε η οωρηξια αυτες οι 14μερες ειναι το μαξιμουμ που μπορει να καθυστερησει)...καταλαβες καρπουζακι????

υ.γ.εγω ειμαι εγκυος σας λεω,ασχετως που εχασα την ωορηξια και αυτο το μηνα:tongue:

ε μας μπερδευεις....τη μια ειμαστε μαζι την αλλη δεν ειμαστε....τι να κανω κι εγω το ερμο το καρπουζι....:rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

δεν θελω βλακειες...να μπαινεις εδω και να μιλαμε...τι κανουμε εμεις εδω εεεεε? μπρικια κολλαμε??? και μην ακουσω ξανα αυτα γιατι εσενα θα σε κανω μια μπουκια....:tongue:

Στο καλο να πατε κοριτσακι μου!!! Και εμεις εχουμε ελιες:-D.

Εγω ομως παω για λαντζα στο σπιτι μου του πατερα μου αυτο το ΣΚ...θΑ με βγει ο λωκος απο την κουραση ...οσο το σκεφτομαι τι με περιμενει, κουραζομαι.

ε μας μπερδευεις....τη μια ειμαστε μαζι την αλλη δεν ειμαστε....τι να κανω κι εγω το ερμο το καρπουζι....:rolleyes::rolleyes:

εσυ εισαι δυναμικη ... μπαινεις παντα μπροσταρισσαα (τι ειπα τωρα η γυναικα: ο μπροσταρης, η μπροσταρισσα,το μπροσταρικο):tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...