Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

φοβασαι ε?????? εγω φταιω που προσπαθω να μη σε αγχωνω ατιμο κουνελι:mrgreen::mrgreen::mrgreen: καλημερα

καλημερα εφακη....καλη αναρωση να χεις...ολα περαστικα να ναι:-D

καλημερα γκαστρωμενοκοτοπουλακι....μαρη με εστειλες πρωι πρωι.....ναι και το 3255 τα χριστουγεννα πεφτουν Πεμπτη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα καρπουζογλυκουλι μου...τι κανεις?...γιτι εγω φταιω που σας κανω προγραμμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝΑΙ ΝΑΙ...οταν ομως θα μας αποχαιρετησει θα σας πω τα συμπτωματα...οπως επισης θα σας πω οτι ειμαι εγκυος...τι και αν το τεστακι βγει αρνητικο σε λιγες μερες...εγω εγκυος θα ειμαι (οπως καθε μηνα αλλωστε ):mrgreen:

Οτι θε εσυ κουνελι μου..σου χαλαω εγω χατιρι..εγκυο..εγκυος..οτι πεις...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εφακι ειδα το τικερακι σου για τα Χριστουγεννα...πωπω εναμισης μηνας εμεινε ...και μολις ειχα μαθει να γραφω 2010 τωρα πρεπει να μαθω 2011:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι αλλα τα ασχημα ξερετε πια ειναι πεφτει ΣΑββατο αρα δεν χανουμε τιποτα θα ειναι σαν ολα τα αλλα ΣΚ...ουτε την αλλη μερα χανουμε ..τι κριμας:(:(:(:(:(

ευτυχως το 2012 πέφτει Δευτερα...γιουπι..γιουπι:D:D:D:D

με αφησες σπιτσλες με τον προβληματισμο σου...ασχολιαστο :)

φοβασαι ε?????? εγω φταιω που προσπαθω να μη σε αγχωνω ατιμο κουνελι:mrgreen::mrgreen::mrgreen: καλημερα

καλημερα εφακη....καλη αναρωση να χεις...ολα περαστικα να ναι:-D

καλημερα γκαστρωμενοκοτοπουλακι....μαρη με εστειλες πρωι πρωι.....ναι και το 3255 τα χριστουγεννα πεφτουν Πεμπτη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ωωωω...καλωστηνα. Πανω που ειχαμε την κουβεντα σου καλε:)...Και μονο καλα λογια λεγαμε!!!:-D

Διαφημίσεις

και για να κανω την κουνελω να αισθανθει πιο ανετα........

ειμαι 90% σιγουρη οτι δεν ειμαι εγκυος...(βαση συμπτωματων παντα):tongue::tongue::tongue:

μμμμμμμμμμμμμμ δεν σε πιστευω!!!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

χμ καρπουζακι να δεις που θα εισαι εγκυος...αυτη η δηλωση σου με επεισε οτι θα εισαι...

εγω παλι , καρπουζακι ειμαι εγκυος :tongue::tongue::tongue:

για λεγε αναλυτικα τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εισαι εγκυος????θελω ομως ολα τα συμπτωματα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κορίτσια μου....:D

Καλημερα ομορφο γευστικο μου μπιφτεκάκι...τι κανεις καρδουλα μου?

Πως πάει η διαθεση εχει φτιαξει καθόλου??

ο παππους σου πως ειναι?

χμ καρπουζακι να δεις που θα εισαι εγκυος...αυτη η δηλωση σου με επεισε οτι θα εισαι...

για λεγε αναλυτικα τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εισαι εγκυος????θελω ομως ολα τα συμπτωματα...

Χαιρομαι λοιπον που ειστε και οι δυο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ηθελα να ξερα πως σκεφτεσαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ντεν εχω καρντια μου συμπτωματα εκτος απο τα 2 κλασσικα.....μεμε και μεση.......αυτα ειναι τα κλασσικα μου...αρα????? ευτυχως που εχω και πολλα τεστ ωορρηξιας:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλημέρα στα κορίτσια μου....:D

Καλωστο το κοριτσακι μου!!!!Πως εισαι κουκλιτσα μου? Ο παππους σου πως ειναι.

ηθελα να ξερα πως σκεφτεσαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ντεν εχω καρντια μου συμπτωματα εκτος απο τα 2 κλασσικα.....μεμε και μεση.......αυτα ειναι τα κλασσικα μου...αρα????? ευτυχως που εχω και πολλα τεστ ωορρηξιας:tongue::tongue::tongue:

Τεστακια εγκυμοσυνης εχεις ???????

Εγω ακου συμπτωματα: εχουν πρηστει οι λεμφαδενες στις μασχαλες (οχι το στηθος αλλα το εξωτερικο πλαινο του, εξαερισμος διαφορετικος απο το συνηθισμενο (αοσμος :mrgreen:), εχει ξεραθει το προσωπο μου παρα πολυ...ειμαι εγκυος σου λεω , νιωθω κουρασμενη πολυ και κοιμαμαι νωρις, δεν φταιει η προγεστερονη που παιρνω η οποια τα δημιουργει αυτα...ειμαι εγκυος!!!:tongue:

Ευτυχως κοριτσια θα λειπω 3 μερες και δεν θα εχω τεστακια μαζι μου...ευτυχωςςςςςς!!!

Εισαι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλωστο το κοριτσακι μου!!!!Πως εισαι κουκλιτσα μου? Ο παππους σου πως ειναι.

Τεστακια εγκυμοσυνης εχεις ???????

Εγω ακου συμπτωματα: εχουν πρηστει οι λεμφαδενες στις μασχαλες (οχι το στηθος αλλα το εξωτερικο πλαινο του, εξαερισμος διαφορετικος απο το συνηθισμενο (αοσμος :mrgreen:), εχει ξεραθει το προσωπο μου παρα πολυ...ειμαι εγκυος σου λεω , νιωθω κουρασμενη πολυ και κοιμαμαι νωρις, δεν φταιει η προγεστερονη που παιρνω η οποια τα δημιουργει αυτα...ειμαι εγκυος!!!:tongue:

Ευτυχως κοριτσια θα λειπω 3 μερες και δεν θα εχω τεστακια μαζι μου...ευτυχωςςςςςς!!!

Ευτυχως..θα κανεις μια και καλη την Δευτερα μαζι με την αλλη να εχουμε διπλο σκορ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...