Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι καλε δεν παιζει να ειμαι εγκυος , η θερμοκρασια μου το πρωι ειναι κανονικη , το βραδυ ανεβαινει αλλα το πρωι οχι , και ειναι σημαντικη η θερμοκρασια , κατι αλλο γινεται με τις ορμονες μου μαλλον.

ειμαι στην 22η , στις 18 με 19 περιμενω να αδιαθετησω.μπορει και πιο νωρις ομως , δεν ειμαι καλε εγκυος σας λεω.

παρεπιπτοντως αν τα καφετια ειναι εμφυτευση (που πολυ το ευχομαι) η θερμοκρασια σου δε θα ειναι ανεβασμενη ακομα.....αυτο που λες για την θερμοκρασια ισχυει οταν εχει ηδη αρχισει να παραγεται η γοναδοτροπινη....

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Συμφωνω με τα κοριτσακια Ερμινακι..το αιμα στις θηλες και η φαγουρα κατι λεν...

μηπως το αιμα που ειδες ειναι καμια εμφυτευση?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αυτη η σιγουρια σου παλι εσενα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και τι ειναι αυτα τα καφετια κιουρια μου εσυ?????
συμφωνωωωω για αλλη μια φορα...και τι μπορει να ειναι αυτα τα καφετια ερμινακι, εεεε???? :confused: να ειναι οωρηξια, να ειναι εμφυτευση??? τι να ειναι????

μπορει να ειναι τα αγρια κολπα του ερμινακου :tongue::rolleyes::oops:!!!!

καλε θα το ενιωθα λιγο μεσα μου αν ημουν , και δεν εννοω μεσα μου στην κοιλια μου :tongue:...μην μου βαζετε ιδεες τωρα.αντεεεεε...

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

καλε θα το ενιωθα λιγο μεσα μου αν ημουν , και δεν εννοω μεσα μου στην κοιλια μου :tongue:...μην μου βαζετε ιδεες τωρα.αντεεεεε...

Ναι καλ τι θα ενιωθες βρε κοπελια...αρχη ειναι ακομα..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

παω για τσιγαρακι...θα ξαναρθω.

ουφ και εγω θα κανω ενα με αγχωσατε.

παρεπιπτοντως αν τα καφετια ειναι εμφυτευση (που πολυ το ευχομαι) η θερμοκρασια σου δε θα ειναι ανεβασμενη ακομα.....αυτο που λες για την θερμοκρασια ισχυει οταν εχει ηδη αρχισει να παραγεται η γοναδοτροπινη....

ναι αλλα αν εγινε χθες η εμφυτευση ρε καρπουζακι οι θηλες γιατι με πονανε απο προχθες?

Συμφωνω με τα κοριτσακια Ερμινακι..το αιμα στις θηλες και η φαγουρα κατι λεν...

μηπως το αιμα που ειδες ειναι καμια εμφυτευση?

στην εγκυμοσυνη η θερμοκρασια ανεβαινει μισο βαθμο περιπου , δηλαδη γυρω στο 37.2 περιπου , αυτη ειναι και η θερμοκρασια της γυναικας λιγο πριν αδιαθετησει μια μερα πρεριπου πριν αδιαθετησει πεφτει παλι στα φυσιολογικα αν εισαι εγκυος ομως ειναι σταθερη πανω απο 37.

ναι μαρη θα το νιωθες...θα σου κανε τοκ τοκ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue: τι ακουω το καρπουζι θεε μου:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

ουφ και εγω θα κανω ενα με αγχωσατε.

ναι αλλα αν εγινε χθες η εμφυτευση ρε καρπουζακι οι θηλες γιατι με πονανε απο προχθες?

στην εγκυμοσυνη η θερμοκρασια ανεβαινει μισο βαθμο περιπου , δηλαδη γυρω στο 37.2 περιπου , αυτη ειναι και η θερμοκρασια της γυναικας λιγο πριν αδιαθετησει μια μερα πρεριπου πριν αδιαθετησει πεφτει παλι στα φυσιολογικα αν εισαι εγκυος ομως ειναι σταθερη πανω απο 37.

θελεις και απολυτη ακριβεια εσυ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: δηλαδη μια μερα πανω μια κατω τι εγινε????

211442lg20recj1j.gif

Ναι καλ τι θα ενιωθες βρε κοπελια...αρχη ειναι ακομα..
ναι μαρη θα το νιωθες...θα σου κανε τοκ τοκ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue: τι ακουω το καρπουζι θεε μου:tongue::tongue::tongue:

καλα για τοκ τοκ δεν ξερω , αλλα για ενα ''μαμα εδω ειμαι'' ???:tongue:μην με κολοζεβεις ρε καρπουζακι ειμαι ποντιακι!:rolleyes:

θελεις και απολυτη ακριβεια εσυ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: δηλαδη μια μερα πανω μια κατω τι εγινε????

οκ οκ εχετε δικιο , δεν λεμε τιποτα αλλο θα δουμε σε λιγες μερες , ας μην το ξανασυζητησουμε.τι λετε?

καρπουζακι ποτε περιμενεις εσυ θυμησε μου?

Διαφημίσεις

καλα για τοκ τοκ δεν ξερω , αλλα για ενα ''μαμα εδω ειμαι'' ???:tongue:μην με κολοζεβεις ρε καρπουζακι ειμαι ποντιακι!:rolleyes:

οκ οκ εχετε δικιο , δεν λεμε τιποτα αλλο θα δουμε σε λιγες μερες , ας μην το ξανασυζητησουμε.τι λετε?

καρπουζακι ποτε περιμενεις εσυ θυμησε μου?

hellooooooo?????? εχω τικερακι ποντιακι:tongue::tongue::tongue::tongue: (κι εγω τεμετερον ειμαι)

λογικα περιμενω δευτερα...τωρα θα δειξει:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

ωπααααααα...αν παω δηλ σημερα το απογευμα και μετρησω θερμοκρασια , και την δω πανω απο 37 παιζει αν ειμαι εγκυος??????

τι κολπα ειναι αυτα με την θερμοκρασια βρε κορες???

εσυ καρπουζακι την μετρησες την θερμοκρασια σου???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...