Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλωστηνα...το αιμα που το ειχεςςςςς???????????????

δηλ θελεις να πεις οτι αυτα τα συμπτωματα που εχεις δεν τα ξαναειχες ποτε ξανα πριν ???? και θελεις να το αφησω ασχολιαστο????????????

θελω να πω πως αυτα τα συμπτωματα τα ειχα και τον προηγουμενο μηνα.....και ποτε πιο πριν.....θυμασαι που λεγαμε τον προηγουμενο μηνα οτι ειχα τα ιδια αυτα συμπτωματα και επειδη δε τα ξαναειχα ειχαμε χαρει ολες μαζι????? ε τα ξαναεχω και αυτο το μηνα...αρα???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τρια πουλακια καθονταν και πεντε κελαηδουσαν:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως αν θυμαμαι καλα, ειναι παρομοια με τα συμπτωματα κοτοπουλακιου και βανιλακιου (με μια εηαιρεση οτι το βανιλλακι ειχε και πονοκεφαλο στο πουλακι της το οποιο εμεις σαν αξιπρεπεις κοριτσια και απο σπιτι το αφησαμε ασχολιαστο τοτε) .

Δεν θα σε ξεμυαλισω αλλο καρπουζακι...ειδωμεν ,αλλά εως τοτε δεν παυουμε να ελπιζουμε!!!

λοιπον θα το πω μια φορα για να μην μακρυγορουμε........με ποναει απιστευα το στηθος εδω και 2 μερες και με εχει πεθανει η μεση μου...και πρν προλαβεις να μου πεις οτι ειμαι εγκυος (σε καταλαβα:rolleyes:) να σου πω οτι αυτα ειναι συμπτωματα ΚΑΙ της κακοσιχαμενης........και οχι καθε φορα τα συμπτωματα μου ειναι αλλα...

σε καλυψα??

καρπουζακι καλημερα , δεν σε ειδα πριν , ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα, παντως ωραια μου φαινονται τα συμπτωματα αλλα εχεις δικιο καθε φορα διαφορετικα.

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Ηρθα....

Λοιπον καθως πηγαινα Θρακομακεδόνες λέω αφου περναω απο Λυκοβρυση δεν πάω και μια στο μοναστηρι τηε Αγιας Ειρηνης της Χρυσοβαλάντου? και το εκανα..πήγα αναψα κεράκι, πηρα λαδακι και αγιασμο και πηρα και μηλαρακια...ζωνουλα δεν πηρα ειχα παρει παλιοτερα και την φοραω ηδη...αυτα..

Σας ελειψα ε....τι να κανω που ειμαι γλυκια

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

παντως αν θυμαμαι καλα, ειναι παρομοια με τα συμπτωματα κοτοπουλακιου και βανιλακιου (με μια εηαιρεση οτι το βανιλλακι ειχε και πονοκεφαλο στο πουλακι της το οποιο εμεις σαν αξιπρεπεις κοριτσια και απο σπιτι το αφησαμε ασχολιαστο τοτε) .

Δεν θα σε ξεμυαλισω αλλο καρπουζακι...ειδωμεν ,αλλά εως τοτε δεν παυουμε να ελπιζουμε!!!

καλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια:tongue:

καρπουζακι καλημερα , δεν σε ειδα πριν , ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα, παντως ωραια μου φαινονται τα συμπτωματα αλλα εχεις δικιο καθε φορα διαφορετικα.

καλημερα ερμινα μου...γι αυτο καλο μου κι εγω δεν δινω πλεον σημασια:rolleyes:

Ηρθα....

Λοιπον καθως πηγαινα Θρακομακεδόνες λέω αφου περναω απο Λυκοβρυση δεν πάω και μια στο μοναστηρι τηε Αγιας Ειρηνης της Χρυσοβαλάντου? και το εκανα..πήγα αναψα κεράκι, πηρα λαδακι και αγιασμο και πηρα και μηλαρακια...ζωνουλα δεν πηρα ειχα παρει παλιοτερα και την φοραω ηδη...αυτα..

μπραβο μωρο μου.......:D

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Καλωστηνα...το αιμα που το ειχεςςςςς???????????????

δηλ θελεις να πεις οτι αυτα τα συμπτωματα που εχεις δεν τα ξαναειχες ποτε ξανα πριν ???? και θελεις να το αφησω ασχολιαστο????????????

το πρωι που ξυπνησα ειχα λιγο αιμα σκουρο στο χαρτι με υγρα , (συγνωμη κιολας) αλλα μπορει να φταιει οτι χθες του δωσαμε και καταλαβε με τον ερμινακο , ξερω εγω θα δουμε.εκλεισα ραντεβου για τεστ παπ μετα που τελειωσει η σιχαμενη και θα παω να τα συζητησω με τον γιατρο μου ολα αυτα γιατι λεω ρε π#@σ#@ μου οτι τα περισοτερα συμπτωματα ειναι απο το μυαλο μου ενταξει αυτο ειναι σιγουρο αλλα το αιμα ή το τσουξιμο στο στηθος δεν ειναι απο το μυαλο μου , αρα το σωμα μου κατι προασπαθει να μου πει.τελος παντων για πειτε κανα νεο , η νενουκα μπηκε το πρωι?παλι δεν την πετυχα.το τζωρτζακι που ειναι?

α χθες εβαψα το μαλλι καραχαλκινο , ειμαι σαν φωτεινη σημαδουρα αλλα ευτυχως σε καμια εβδομαδα θα σπασει λιγο το χρωμα.

το πρωι που ξυπνησα ειχα λιγο αιμα σκουρο στο χαρτι με υγρα , (συγνωμη κιολας) αλλα μπορει να φταιει οτι χθες του δωσαμε και καταλαβε με τον ερμινακο , ξερω εγω θα δουμε.εκλεισα ραντεβου για τεστ παπ μετα που τελειωσει η σιχαμενη και θα παω να τα συζητησω με τον γιατρο μου ολα αυτα γιατι λεω ρε π#@σ#@ μου οτι τα περισοτερα συμπτωματα ειναι απο το μυαλο μου ενταξει αυτο ειναι σιγουρο αλλα το αιμα ή το τσουξιμο στο στηθος δεν ειναι απο το μυαλο μου , αρα το σωμα μου κατι προασπαθει να μου πει.τελος παντων για πειτε κανα νεο , η νενουκα μπηκε το πρωι?παλι δεν την πετυχα.το τζωρτζακι που ειναι?

α χθες εβαψα το μαλλι καραχαλκινο , ειμαι σαν φωτεινη σημαδουρα αλλα ευτυχως σε καμια εβδομαδα θα σπασει λιγο το χρωμα.

συγνωμη μανταμ????? σε ποια μερα του κυκλου σου εισαι???:rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

Ηρθα....

καλως το κοτοπουλακι μας ,μας ελειψες ουουουουουου πολυυυυυ!!!!!;)

καλα εκανες αγαπη μου , και εγω εχω παει , περσι το καλοκαιρι ,ειναι πολυ ομορφα εκει , τωρα που το σκεφτομαι εχω μηλαρακι στην καταψυξη λες να το φαω , αλλα εχω φαει ηδη 2 , πολυ παει και το τριτο , θα το φαω οταν νιωσω οτι το χρειαζομαι.μονη μου ρωταω μονη μου απανταω χαχαχα παραληρημαααααα , μηπως να αρχισω να ανησυχω?:confused:

ακριβως το ιδιο ηθελα να ρωτησω και εγω,,,γιατι ειναι κοντα σε εμας αν δεν κανω λαθος με ελαχιστες μερες διαφορα???

Διαφημίσεις

Ηρθα....

εγω αυτο το μοναστηρι γιατι δνε το ξερω??? και τι ειναι η ζωνη και το μηλαρακι που παιρνεις απο εκει???? και ειναι στην Λυκοβρυση το μοναστηρι της Αγιας Ειρηνης?

ΟΚ...ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ

οχι καλε δεν παιζει να ειμαι εγκυος , η θερμοκρασια μου το πρωι ειναι κανονικη , το βραδυ ανεβαινει αλλα το πρωι οχι , και ειναι σημαντικη η θερμοκρασια , κατι αλλο γινεται με τις ορμονες μου μαλλον.

ειμαι στην 22η , στις 18 με 19 περιμενω να αδιαθετησω.μπορει και πιο νωρις ομως , δεν ειμαι καλε εγκυος σας λεω.

οχι καλε δεν παιζει να ειμαι εγκυος , η θερμοκρασια μου το πρωι ειναι κανονικη , το βραδυ ανεβαινει αλλα το πρωι οχι , και ειναι σημαντικη η θερμοκρασια , κατι αλλο γινεται με τις ορμονες μου μαλλον.

ειμαι στην 22η , στις 18 με 19 περιμενω να αδιαθετησω.μπορει και πιο νωρις ομως , δεν ειμαι καλε εγκυος σας λεω.

αυτη η σιγουρια σου παλι εσενα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και τι ειναι αυτα τα καφετια κιουρια μου εσυ?????

211442lg20recj1j.gif

αυτη η σιγουρια σου παλι εσενα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και τι ειναι αυτα τα καφετια κιουρια μου εσυ?????

συμφωνωωωω για αλλη μια φορα...και τι μπορει να ειναι αυτα τα καφετια ερμινακι, εεεε???? :confused: να ειναι οωρηξια, να ειναι εμφυτευση??? τι να ειναι????

εγω αυτο το μοναστηρι γιατι δνε το ξερω??? και τι ειναι η ζωνη και το μηλαρακι που παιρνεις απο εκει???? και ειναι στην Λυκοβρυση το μοναστηρι της Αγιας Ειρηνης?

η αγια ειρηνη χρυσοβαλαντω βοηθαει παρα πολυ τις γυναικες που προσπαθουν να κανουν ενα παιδακι (αλλα γενικα και θεραπευει πολυ), μπες στο google και διαβασε.το μηλαρακι το δινουν στην μονη (αν διαβασεις την ιστορια θα καταλαβεις γιατι δινουν μηλο) μια λεπτη φλουδα και πρεπει να κανεις νηστεια 3 μερες απο ολα και λαδι και να το φας , πολλες γυναικες εχουν πει οτι μετα απο αυτο εμειναν εγκυες, και δινουν και μια ζωνουλα (ενα κορδονι φαντασου) που το δενεις στην κοιλιτσα σου και βοηθαει στην εγκυμοσυνη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...