Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

αστα να πανε...αυτη την ελπιδα και την αθηνα της καταμπερδευω λεμε...εσυ εχεις διδυμα...σωστα????????:D

ειδα οτι εκανε κουοτ το δικο σου μηνυμα...και το κουνελο που γραφει νομιζα οτι πηγαινε στον αντρουλη της...αλλα τωρα θυμηθηκλα οτι δεν ειναι κουνελλος αλλα ειναι λαγουδακι....αμαν πια...δεν μπορω αλλο...εχω καταμπερδευτει. :cry:

εσεις κιουριες εχετε γνωριστει κιολας...εγω μονο την ελινα εχω δει και την νενουκο...α στο καλο πια ... ολο με μαλωνεται :cry:

διδυμος ειμαι.....για διδυμα χλωμο το κοβω:tongue::tongue::tongue::tongue:

ελα μη στεναχωριεσαι......κουνελακι εισαι και εσυ .....μπερδευεσαι...:tongue::tongue:

ελα πιο κοντα να σε κανω μακια

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

διδυμος ειμαι.....για διδυμα χλωμο το κοβω:tongue::tongue::tongue::tongue:

ελα μη στεναχωριεσαι......κουνελακι εισαι και εσυ .....μπερδευεσαι...:tongue::tongue:

ελα πιο κοντα να σε κανω μακια

διδυμοςςςς????????? ψχ τον ερμο τον καρπουζακο που εμπλεξεεεε...αχ και βαη και ωχ το ερμο το παλλικαρι...ωημεεεεεεε:D:D:D:D

αν σου κατσουν διδυμακια, να δω τι θα λες!!!Θα το μαρκαρω αυτο μηνυμα μανταμ και θα στο χτυπαω μια ζωηηηηηηηηη:tongue:

87434c3wor9yztz.gif

ε να, τετοια μου κανεις και με καταφερνεις....:D...:D

διδυμοςςςς????????? ψχ τον ερμο τον καρπουζακο που εμπλεξεεεε...αχ και βαη και ωχ το ερμο το παλλικαρι...ωημεεεεεεε:D:D:D:D

αν σου κατσουν διδυμακια, να δω τι θα λες!!!Θα το μαρκαρω αυτο μηνυμα μανταμ και θα στο χτυπαω μια ζωηηηηηηηηη:tongue:

ε να, τετοια μου κανεις και με καταφερνεις....:D...:D

κοιτα να δεις...διδυμα θα μου κατσουν μονο και αν καταφυγω σε εξωσωματικη...ειδαλως δεν υπαρχει περιπτωση:tongue::tongue::tongue::tongue: αν φτασω σε αυτο το σημειο ε τοτε μπορει:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

οχι ρε..γιατι το αποκλειεις? δεν εχει να κανει μονο με την κληρονομικοτητα...θεια μου εχει κανει διδυμα που δεν μοιαζουν μεταξυ τους, χωρις να εχει αλλα διδυμα ολο το σοϊ 3 γενναιες πισω.

Για την εξωσωματικη το αφηνω ασχολιαστο μανταμ :tongue:

Διαφημίσεις

οχι ρε..γιατι το αποκλειεις? δεν εχει να κανει μονο με την κληρονομικοτητα...θεια μου εχει κανει διδυμα που δεν μοιαζουν μεταξυ τους, χωρις να εχει αλλα διδυμα ολο το σοϊ 3 γενναιες πισω.

Για την εξωσωματικη το αφηνω ασχολιαστο μανταμ :tongue:

ε τι να πω....αφου ζοριζομαι τοσο να κανω ενα...και ο θεος μου δωσει δυο μονομιας:rolleyes::rolleyes::rolleyes: χαλαλι του:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

ε τι να πω....αφου ζοριζομαι τοσο να κανω ενα...και ο θεος μου δωσει δυο μονομιας:rolleyes::rolleyes::rolleyes: χαλαλι του:tongue::tongue::tongue::tongue:

γιου νεβερ νοου χαου λαηφ γουιλ μπρινγκ ιτ το γιου :D:D:D

eat big bite, big words don't say (καλα το τσακισα) :D

Μολις συνειδητοποιησα οτι το τικερακι μου λεει λαθος τις ημερες...κανονικα επειδη δεν ξερουμε ποτε εγινε η οορηξια 1/11 ή 2/11 το αργοτερο. πρεπει να το κανω 14 ημερες μετα απο τις 2/11...αρα πρεπει να γινει το τεστακι στις 16/11 (αν και εφοσον δεν με εχει προλαβει η κοκκινοσιχαμενη)...Καρπουζακι θα το τραβηξεις μονη το κουπι αυτο τον μηνα, εγω απλα θα ακολουθησω.

Μολις συνειδητοποιησα οτι το τικερακι μου λεει λαθος τις ημερες...κανονικα επειδη δεν ξερουμε ποτε εγινε η οορηξια 1/11 ή 2/11 το αργοτερο. πρεπει να το κανω 14 ημερες μετα απο τις 2/11...αρα πρεπει να γινει το τεστακι στις 16/11 (αν και εφοσον δεν με εχει προλαβει η κοκκινοσιχαμενη)...Καρπουζακι θα το τραβηξεις μονη το κουπι αυτο τον μηνα, εγω απλα θα ακολουθησω.

καλα κι εγω 16 θα το κανω αν δεν μου εχει ερθει πιο πριν...παλι μαζι ειμαστε:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

694714pn317stslu.gif

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαμενο ε χαμενοοοοο...αυτο με παραμπεμπει ετσι φουσκωμενο και πρασινο που ειναι, οτι ειναι καρπουζακι...γι αυτο το επελεξες???:D

Αντε λεγε τωρα...εχεις κανα συμπτωμα???? :D:D:D:D Θα σε ξαναματαρωτηξω αν δεν απαντησεις!!! :tongue:

καλα κι εγω 16 θα το κανω αν δεν μου εχει ερθει πιο πριν...παλι μαζι ειμαστε:tongue::tongue::tongue:

δηλαδη καλε θα αντεξεις 2 μερες καθυστερηση χωρις να κανεις τεστ????:shock:...τι αν πω...ηρωας:D

χαμενο ε χαμενοοοοο...αυτο με παραμπεμπει ετσι φουσκωμενο και πρασινο που ειναι, οτι ειναι καρπουζακι...γι αυτο το επελεξες???:D

Αντε λεγε τωρα...εχεις κανα συμπτωμα???? :D:D:D:D Θα σε ξαναματαρωτηξω αν δεν απαντησεις!!! :tongue:

το ξαναβαζω σε περιπτωση που δεν το ειδες :D

Καλημερα ερμινα.

1. για προγεστερονη δεν εχω κανει και εγω ποτε εξεταση.Το μονο που ξερω για την προγεστερονη ειναι οτι αυξανεται κατα την δευτερη φαση του κυκλου μας και ειναι αυτη που μας βοηθάει να κρατήσουμε το μπεμπε. Αν εχω καταλαβει σωστα απο οσα μου εχει η γιατρος μου, η προγεστερονη όταν ειναι στα σωστά επιπεδα δημιουργεί το ωχρό σωματιο (δεν ειμαι σιγουρη αν το λενε ετσι ακριβως) το οποιο φαινεται από τον υπέρηχο στην μήτρα μας.Αν αυτο δεν υπάρχει τοτε δεινουν την προγεστερονη στο πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης (π.χ. εγω στην δευτερη εγκυμοσυνη μου πηρα προγεστερονη γιατι δεν ειχα το ωχρο σωματιο ενώ αν ειχα μεινει εγκυος τον προηγουμενο μηνα δεν θα χρειαζοταν να την παρω γιατι ειχε σχηματιστει το ωχρο).

υ.γ. τα παραπανω τα μεταφερω ετσι οπως εγω τα εχω καταλάβει...μπορει να ειναι τελειως λαθος αυτα που λεω!!!Καλο ειναι να το μιλησεις με τον γιατρο σου.

2. το τσουξιμο στις θηλες δεν ξερω τι μπορει να ειναι.

Το οτι πρεπει να αποβαλλεις το αγχος σου, δεν χρειαζεται να στο πω εγω, το καταλαβαινεις και μονη σου. Με το κλαμα και την στενοχωρια δεν καταφερνουμε τιποτα πιο θετικο, τα κανουμε ολα πιο δυσκολα και κουραζουμε και την σχεση με τον ανθρωπο μας. Αυτο που προεχει ερμινακι,ειλικρινα, ειναι να ειμαστε εμεις καλα και ολα τα υπολοιπα θα εθουν...Επίμονη προσπαθεια χρειαζεται, υπομονη, αισιοδοξια και γενικοτερα καλη ψυχολογια. Εχω πεσει και γω στα πατωματα κλαιγοντας απειρες φορες,ελιωνα απο το κλαμα!!! Πλεον το εχω δει διαφορετικα...Απλα κανω το καλυτερο δυνατο, αν θελει να ερθει θα ερθει αλλιως θα προσπερασει.Εχουμε κανει ολες μας απειρες εξετασεις, το κυνηγαμε οσο δεν παιρνει αλλο, κανουμε οτι πρεπει να κανουμε...Που θα παει, θα ερθει.

Σου στελνω φιλακια ,και οσο μπορεις παρε τα πανω σου...Θα μας παιρνει απο κατω μονο οταν εμφανιζεται η περίοδος και αυτο για λιγη ωρα ετσι...μετα αισιοδοξια παλι...ελπιδα για τον νεο κυκλο με πολυ ντοην ντοην και ηδονήηηηηηηηηηη:D.

Κοριτσακι μου γλυκουλικο τι ανησυχιες ειναι αυτες μεσα στα μαυρα μεσανυχτα???

Ομορφο μου κοριτσάκι μην μου αγχωνεσαι για την προγεστερονη..

καταρχιν ηρeμησε γιατι αυτα τα νεα κόλπα σου μπορει να έχουν ήδη πιασει;););) και σε λιγες μερουλες να μας πεις τα ευχαριστα...

Δευτερον αν λεω αν χτυπα ξυλο ατυχησουμε και αυτο το μηνα που αποκλειεται...το λεν και οι θηλες σου τοτε πας να την κανεις την εξεταση..δεν ειναι κατι δυσκολο ..αιματακι σου περνουν και νομιζω αν δεν κανω λαθος γινεται απο την 3 εως την 5 μερα απο την αρχη της περιοδου...

Αλλα σου λεω σκεψου θετικα και συντομα θα μας πεις the good news my love;) makiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

1796538jzt6vcuerx.gif

κουκλακια μου καλημερα, τι κανετε?

βενουσακι και τζωρτζακι μου , σας ευχαριστω πολυ πολυ για τα ομορφα λογακια σας , ειμαι πολυ καλυτερα απο εχθες , δεν ξερω τι με επιασε η κυκλοθυμια που λεγαμε , αν και σημερα το πρωι ειχα λιγο αιμα παλι , δεν ξερω τι γινεται, δεν μπορω να κανω κατι αλλο εγω μονο υπομονη σε μια εβδομαδα θα ξερουμε.σας ευχαριστω αγαπες μου!

δεν προλαβα να διαβασω ολα τα νεα σας, για πειτε μου?ολα καλα?

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

δηλαδη καλε θα αντεξεις 2 μερες καθυστερηση χωρις να κανεις τεστ????:shock:...τι αν πω...ηρωας:D

το ξαναβαζω σε περιπτωση που δεν το ειδες :D

λοιπον θα το πω μια φορα για να μην μακρυγορουμε........με ποναει απιστευα το στηθος εδω και 2 μερες και με εχει πεθανει η μεση μου...και πρν προλαβεις να μου πεις οτι ειμαι εγκυος (σε καταλαβα:rolleyes:) να σου πω οτι αυτα ειναι συμπτωματα ΚΑΙ της κακοσιχαμενης........και οχι καθε φορα τα συμπτωματα μου ειναι αλλα...

σε καλυψα??

211442lg20recj1j.gif

κουκλακια μου καλημερα, τι κανετε?

βενουσακι και τζωρτζακι μου , σας ευχαριστω πολυ πολυ για τα ομορφα λογακια σας , ειμαι πολυ καλυτερα απο εχθες , δεν ξερω τι με επιασε η κυκλοθυμια που λεγαμε , αν και σημερα το πρωι ειχα λιγο αιμα παλι , δεν ξερω τι γινεται, δεν μπορω να κανω κατι αλλο εγω μονο υπομονη σε μια εβδομαδα θα ξερουμε.σας ευχαριστω αγαπες μου!

δεν προλαβα να διαβασω ολα τα νεα σας, για πειτε μου?ολα καλα?

Καλωστηνα...το αιμα που το ειχεςςςςς???????????????

λοιπον θα το πω μια φορα για να μην μακρυγορουμε........με ποναει απιστευα το στηθος εδω και 2 μερες και με εχει πεθανει η μεση μου...και πρν προλαβεις να μου πεις οτι ειμαι εγκυος (σε καταλαβα:rolleyes:) να σου πω οτι αυτα ειναι συμπτωματα ΚΑΙ της κακοσιχαμενης........και οχι καθε φορα τα συμπτωματα μου ειναι αλλα...

σε καλυψα??

δηλ θελεις να πεις οτι αυτα τα συμπτωματα που εχεις δεν τα ξαναειχες ποτε ξανα πριν ???? και θελεις να το αφησω ασχολιαστο????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...