Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα τωρα ....λιγο καθικακια ειστε αλλα τι να κανω που σας αγαπωωωω:tongue:

εμ, αυτη ειναι η μαγκια καλη μου:tongue:

βενουσακι μην την ακους.εχω βασιμες υποψιες οτι δεν αγαπαει εσας αλλα το στιφαδο!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

καλα τα λες ελινακι...αλλα δεν θα τους κανω την χαρη

καλημερααααααααααααααααα

ουαουυυυυυυυυυυ...τι βλεπουν τα ματακια μου...τι απροσμενη εκπληξη ητανα αυτη???? Που εισαι εσυ καλε και πως εισαι????

Καλημερα Ελινακι μου..

δε λες τιποτα ...τα ξερω τα καρκινακια ειναι ο μπαμπας μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:D:D:D:D:D

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μαλλον..και εγω αυτο αγαπω:D

αχ κοτοπουλακι...ειναι και η εποχη τωρα που η κοτοσουπα μαγειρευεται συχνααααααα:tongue:

ααα ελινακι αυτο με την δουλεια το σκεφτομαι πολυ σοβαρα
εγω δυστηχωε δεν εχω επιλογες πλεον.με το μωρο ειμαι πολυ περιορισμενη.εσυ τουλαχιστον εχεις χρονο.

καλα ειμαι σημερα εχω άδεια και ετοιμαζομαι να παω το σκυλακι μου να του κανω μια επεμβασουλα και ειπα να μπω να πω μια καλημερα

giorgia ωραιο τικερακι!!!!!!

Ευχαιστω...τι εχει το σκυλακι σου?

ναι ρε νενουκο που εισουν τοσο καιρο?μεχρι να σε δει την γκαστρωσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα ειδες τι καταφερνω?????ελπιζω να μην εχει γεννησει κιόλας ωσπου να ξαναμπω!

Αποκλειεται γιατι θα μπεις συντομα να μας πεις τα ευχαριστα...ειναι γουρλιδικο το καφε ακους..να μπαινεις να παρεις μαγικη σκονη

αχ κοτοπουλακι...ειναι και η εποχη τωρα που η κοτοσουπα μαγειρευεται συχνααααααα:tongue:

Μην τολμισεις εχω αυγο τωρα δεν με λυπάσαι??:cry::cry::cry:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοριτσακια μου παω Θρακομακεδονες για δουλιτσα .θα γυρισω σε καμια ωριτσα..περιμεντε μη φυγετε...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ναι ακομα εχω χρονο ελινακι δυστυχως χαχαχα

βενουσακι μου γλυκο καλα ειμαι μου φαινεται περιεργο σημερα που δεν δουλευωωωωω θελω να κατσω και αλλο...αλλα να πληρώνομαι χαχαχαχαχα

δυστυχως πρέπει να την κάνω φιλακια θα τα ξαναπουμε

πολυ χαρηκα που σας ειδα φιλιααααααααααααααααα

Καλημερα ομορφες εγκυουλες μου και μελλοντικες εγκυουλες!!!

τι κανετε???

κοτοπουλακι μου τι θεμα εχεις με τα μεμε σου??τι σε απασχολει για πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Πηγα για τσιγαρακι...βρηκα την ευκαιρια μιας και ολες ησασταν αλλου.

Τωρα ειμαι εδω και ειμαι ολη ματια...Καρπουζακι και εγω το χω παρει χαλαρα το θεμα, ελπιζω να συνεχισω ετσι και τις κρισιμες μερες που ακολουθουν...

Εχεις κανα συμπτωμα εσυ?

τι κανετε???

κοτοπουλακι μου τι θεμα εχεις με τα μεμε σου??τι σε απασχολει για πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Καλωστηνααααα.Τι κανετε????

Να σου πω εγω τι αποσχολει τις εγκυουλες βανιλλακι και κοτοπουλακι γιατι ειναι και οι δυο απουσες τωρα?

Τωρα ειμαι εδω και ειμαι ολη ματια...Καρπουζακι και εγω το χω παρει χαλαρα το θεμα, ελπιζω να συνεχισω ετσι και τις κρισιμες μερες που ακολουθουν...

Εχεις κανα συμπτωμα εσυ?

και ετσι να συνεχισεις και δεν θα χασεις!!!;);)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλωστηνααααα.Τι κανετε????

Να σου πω εγω τι αποσχολει τις εγκυουλες βανιλλακι και κοτοπουλακι γιατι ειναι και οι δυο απουσες τωρα?

ουουουουουουου κοριθακι μουουουυουουου καλα ειμαστε μεγαλωνει και με τρελλαινει καθε μερα!!!:D:D

για πες!!!θα νευριασω????

Χρονια Πολλα κοριτσακι μου του χρονου να εχεις και το μωρακι σου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τι κανετε???

καλημερα μανααααα νο.2 (μπηκε και η ελινα πριν) τι κανετε???? το λαγουδακι καλα??:tongue::tongue::tongue:

Εχεις κανα συμπτωμα εσυ?

εγω ειπα....αλλη φορα δεν ξαναμιλαω για συμπτωματα....με δουλευει το ιδιο μου το σωμα......υπομονη κανω μεχρι τοτε και βλεποντας και κανοντας

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...