Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κοριτσακια μου μου περασε η Βανιλιτσα την ιδεα με τα στηθη και αγχωθηκα..σημερα τα πιανω ολη μερα και φοβάμαι ότι δεν ειναι το ιδιο ..εκτος και αν ειναι η ιδεα μου

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ρε κοριτσακια μου μου περασε η Βανιλιτσα την ιδεα με τα στηθη και αγχωθηκα..σημερα τα πιανω ολη μερα και φοβάμαι ότι δεν ειναι το ιδιο ..εκτος και αν ειναι η ιδεα μου

καταρχας δεν υπαρχει μεγαλυτερη βλακεια απο αυτο που της ειπε και καλα μεγαλο ονομα γιατρος....παναθεμα τον:evil: υπαρχουν εγκυμοσυνεες που δεν εχουν απολυτως κανενα συμπτωμα...και αυτες που εχουν μια ειναι πιο εντονα μια πιο χαλαρα....ουτως η αλλως και κατι κακο να συμβαινει (μακρια απο μας) το ξερεις καλα οτι τα συμπτωματα δεν φευγουν......περναει καιρος...αρα????????

καταλαβατε η να κανω και κακα μου:lol::lol::lol:

παρεπιπτοντως ωραιο το τικερακι σου μωρο μου....

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καταρχας δεν υπαρχει μεγαλυτερη βλακεια απο αυτο που της ειπε και καλα μεγαλο ονομα γιατρος....παναθεμα τον:evil: υπαρχουν εγκυμοσυνεες που δεν εχουν απολυτως κανενα συμπτωμα...και αυτες που εχουν μια ειναι πιο εντονα μια πιο χαλαρα....ουτως η αλλως και κατι κακο να συμβαινει (μακρια απο μας) το ξερεις καλα οτι τα συμπτωματα δεν φευγουν......περναει καιρος...αρα????????

καταλαβατε η να κανω και κακα μου:lol::lol::lol:

παρεπιπτοντως ωραιο το τικερακι σου μωρο μου....

Δεν ξερω τη με επιασε σημερα αλλα εχω μια ανησυχία...

Σου αρεσει?? Στην αρχη ελεγα να μην βαλω μεχρι να παω στο γιατρο για να μην τοχρουσουζεψω και αλλα τετοια βλακωδες..αλλα μετα το καταλαβα και λεω αν ειναι να γινει θα γινει και αυτες τις προκαταληψεις πρεπει να τις κοψω γιατι τζαμπα χαλιεμαι..απλα ο Θεος βοηθος...

Ρε τι με εχει πιασει σημερα:?:?:? ετσι ξαφνικα

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Σου αρεσει?? Στην αρχη ελεγα να μην βαλω μεχρι να παω στο γιατρο για να μην τοχρουσουζεψω και αλλα τετοια βλακωδες..αλλα μετα το καταλαβα και λεω αν ειναι να γινει θα γινει και αυτες τις προκαταληψεις πρεπει να τις κοψω γιατι τζαμπα χαλιεμαι..απλα ο Θεος βοηθος...

βρε μωρο μου το ξερεις οτι δεν περναει τιποτα απο το χερι σου....οποτε....χαλαρωσε;)

Καλωστηνααααα...σαν τα χιονια

καλημερα κουνελακι μου....τι κανεις καλο μου????

211442lg20recj1j.gif

Φυσιολογικο ειναι το αγχος σου για το οτιδηποτε αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι επιπλεον βρε κουκλα...Προσεχεις οσο μπορεις το θεμα κουραση,δεν σηκωνεις βαρη, ξεκουραζεσαι κτλ...Απο εκει και περα ολα δρομολογουνται συμφωνα με τα σχεδια που εχει η φυση...Αισιοδοξια χρειαζεται και να ειμαστε προσεκτικες.

βρε μωρο μου το ξερεις οτι δεν περναει τιποτα απο το χερι σου....οποτε....χαλαρωσε;)

ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

καλημερα κουνελακι μου....τι κανεις καλο μου????

αχχχχχ...την παλευω νομιζω :D

Καρπουζακι ξεκουραστηκες αυτες τις μερες????

χμμμ....δε θα το λεγα ....δηλαδη σκ εκανα ολο το σπιτι...τη δευτερα ετοιμαζα το τραπεζι και τη τριτη εκανα παλι ολο το σπιτι γιατι γινοταν χαμος....:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

ευγε καρπουζακι...τον τιμησες τον αντρουλη σου...σου βγηκε ο λωκος απο οτι καταλαβα!!!

Και του χρονου με υγεια και με μεγαλυτερη οικογενεια να περασετε ακομη πιο ομορφα

Διαφημίσεις

ευγε καρπουζακι...τον τιμησες τον αντρουλη σου...σου βγηκε ο λωκος απο οτι καταλαβα!!!

Και του χρονου με υγεια και με μεγαλυτερη οικογενεια να περασετε ακομη πιο ομορφα

ευχαριστωωωωωω:D:D:D:D:D:D:D:D

και εσυ του χρονου με ενα μωρακι να γιορτασεις την γιορτη σου.....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!

211442lg20recj1j.gif

Εχετε στρωσει? Εμενα ξεκινησε η μαμα μου απο χτες να κανει δουλιτσες για να μου στρωσει?

Και με τη σειρα μου σας ευχομαι να περασετε αυτο το καλοκαιρι με το μπεμπε σας...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εχετε στρωσει? Εμενα ξεκινησε η μαμα μου απο χτες να κανει δουλιτσες για να μου στρωσει?

Και με τη σειρα μου σας ευχομαι να περασετε αυτο το καλοκαιρι με το μπεμπε σας...

εγω εστρωσα βεβαιως βεβαιως την προηγουμενη βδομαδα μετα του καρπουζου μαζι......μονη μου δε γινεται;);) και εσυ μωρο μου.......θα εχεις το μωρακι σου κατα τον ιουλιο!!! καρκινος μαρη θα βγει??? ω ρε γλεντια:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

εμεις εχουμε στρωσει το μισο σπιτι..αστρωτο εχει μεινει το σαλονι,το οποιο ολο λεω θα το κανω και ολο το αναβαλλω καθοτι κανει ζεστη.

Λογικα μεχρι τα μεσα της επομενης εβδομαδας θα το εχω κανει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...