Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου τι μου κανετε?

πως πανε οι εγκυουλες μου και οι μη (προς το παρον)?

εγω δεν ειμαι πολυ καλα αγαπακια μου :(...

τις προαλλες που μιλουσατε για την προγεστερονη ειπα να κοιταξω και εγω τις εξετασεις μου τις ορμονολογικες να δω και η δικη μου προγεστερονη ποσο ηταν και τελικα δεν μου εχουν δωσει να κανω εξεταση προγεστερονης, γιατι?εχω κανει του κοσμου τις εξετασεις και αυτη που ειναι πολυ απλη αλλα και πολυ σημαντικη δεν την εχω κανει ,ειμαι στην 21η μερα σημερα αν παω να κανω την εξεταση την πεμπτη ειναι καλα?γιατι εχω την εντυπωση πως πρεπει να την κανεις συγκεκριμενες μερες.εχω και εντονο τσουξιμο στις θηλες πολυ εντονο , αλλο και αυτο παλι , προσπαθω να θυμηθω αν το εχω ξαναπαθει αλλα δεν μπορω.ειμαι σκ@τ# ψυχολογικα , αρχισα να το σκεφτομαι παλι το θεμα του παιδιου παρα πολυ, και οσο πλησιαζουν οι μερες να αδιαθετησω πεφτω πιο πολυ.μια ειμαι καλα και λεω δεν τρεχει και τιποτα ολα θα γινουν και μια πεφτω στα ταρταρα , κυκλοθυμια στο φουλ.τελος παντων φτανει πολυ σας ζαλησα αλλα αυτο το διαστημα μονο σε εσας μπορω να τα πω αυτα που σκεφτομαι και μονο εσεις μπορειτε να με βοηθησετε γιατι μονο εσεις καταλαβαινετε τι νιωθω.

καλο σας βραδυ αγαπες μου , να προσεχετε!

φιλακια πολλαααα!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τις προαλλες που μιλουσατε για την προγεστερονη ειπα να κοιταξω και εγω τις εξετασεις μου τις ορμονολογικες να δω και η δικη μου προγεστερονη ποσο ηταν και τελικα δεν μου εχουν δωσει να κανω εξεταση προγεστερονης, γιατι?εχω κανει του κοσμου τις εξετασεις και αυτη που ειναι πολυ απλη αλλα και πολυ σημαντικη δεν την εχω κανει ,ειμαι στην 21η μερα σημερα αν παω να κανω την εξεταση την πεμπτη ειναι καλα?γιατι εχω την εντυπωση πως πρεπει να την κανεις συγκεκριμενες μερες.εχω και εντονο τσουξιμο στις θηλες πολυ εντονο , αλλο και αυτο παλι , προσπαθω να θυμηθω αν το εχω ξαναπαθει αλλα δεν μπορω.ειμαι σκ@τ# ψυχολογικα , αρχισα να το σκεφτομαι παλι το θεμα του παιδιου παρα πολυ, και οσο πλησιαζουν οι μερες να αδιαθετησω πεφτω πιο πολυ.μια ειμαι καλα και λεω δεν τρεχει και τιποτα ολα θα γινουν και μια πεφτω στα ταρταρα , κυκλοθυμια στο φουλ.τελος παντων φτανει πολυ σας ζαλησα αλλα αυτο το διαστημα μονο σε εσας μπορω να τα πω αυτα που σκεφτομαι και μονο εσεις μπορειτε να με βοηθησετε γιατι μονο εσεις καταλαβαινετε τι νιωθω.

φιλακια πολλαααα!

Καλημερα ερμινα.

1. για προγεστερονη δεν εχω κανει και εγω ποτε εξεταση.Το μονο που ξερω για την προγεστερονη ειναι οτι αυξανεται κατα την δευτερη φαση του κυκλου μας και ειναι αυτη που μας βοηθάει να κρατήσουμε το μπεμπε. Αν εχω καταλαβει σωστα απο οσα μου εχει η γιατρος μου, η προγεστερονη όταν ειναι στα σωστά επιπεδα δημιουργεί το ωχρό σωματιο (δεν ειμαι σιγουρη αν το λενε ετσι ακριβως) το οποιο φαινεται από τον υπέρηχο στην μήτρα μας.Αν αυτο δεν υπάρχει τοτε δεινουν την προγεστερονη στο πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης (π.χ. εγω στην δευτερη εγκυμοσυνη μου πηρα προγεστερονη γιατι δεν ειχα το ωχρο σωματιο ενώ αν ειχα μεινει εγκυος τον προηγουμενο μηνα δεν θα χρειαζοταν να την παρω γιατι ειχε σχηματιστει το ωχρο).

υ.γ. τα παραπανω τα μεταφερω ετσι οπως εγω τα εχω καταλάβει...μπορει να ειναι τελειως λαθος αυτα που λεω!!!Καλο ειναι να το μιλησεις με τον γιατρο σου.

2. το τσουξιμο στις θηλες δεν ξερω τι μπορει να ειναι.

Το οτι πρεπει να αποβαλλεις το αγχος σου, δεν χρειαζεται να στο πω εγω, το καταλαβαινεις και μονη σου. Με το κλαμα και την στενοχωρια δεν καταφερνουμε τιποτα πιο θετικο, τα κανουμε ολα πιο δυσκολα και κουραζουμε και την σχεση με τον ανθρωπο μας. Αυτο που προεχει ερμινακι,ειλικρινα, ειναι να ειμαστε εμεις καλα και ολα τα υπολοιπα θα εθουν...Επίμονη προσπαθεια χρειαζεται, υπομονη, αισιοδοξια και γενικοτερα καλη ψυχολογια. Εχω πεσει και γω στα πατωματα κλαιγοντας απειρες φορες,ελιωνα απο το κλαμα!!! Πλεον το εχω δει διαφορετικα...Απλα κανω το καλυτερο δυνατο, αν θελει να ερθει θα ερθει αλλιως θα προσπερασει.Εχουμε κανει ολες μας απειρες εξετασεις, το κυνηγαμε οσο δεν παιρνει αλλο, κανουμε οτι πρεπει να κανουμε...Που θα παει, θα ερθει.

Σου στελνω φιλακια ,και οσο μπορεις παρε τα πανω σου...Θα μας παιρνει απο κατω μονο οταν εμφανιζεται η περίοδος και αυτο για λιγη ωρα ετσι...μετα αισιοδοξια παλι...ελπιδα για τον νεο κυκλο με πολυ ντοην ντοην και ηδονήηηηηηηηηηη:D.

φιλακια πολλαααα!

Κοριτσακι μου γλυκουλικο τι ανησυχιες ειναι αυτες μεσα στα μαυρα μεσανυχτα???

Ομορφο μου κοριτσάκι μην μου αγχωνεσαι για την προγεστερονη..

καταρχιν ηρeμησε γιατι αυτα τα νεα κόλπα σου μπορει να έχουν ήδη πιασει;););) και σε λιγες μερουλες να μας πεις τα ευχαριστα...

Δευτερον αν λεω αν χτυπα ξυλο ατυχησουμε και αυτο το μηνα που αποκλειεται...το λεν και οι θηλες σου τοτε πας να την κανεις την εξεταση..δεν ειναι κατι δυσκολο ..αιματακι σου περνουν και νομιζω αν δεν κανω λαθος γινεται απο την 3 εως την 5 μερα απο την αρχη της περιοδου...

Αλλα σου λεω σκεψου θετικα και συντομα θα μας πεις the good news my love;) makiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

1796538jzt6vcuerx.gif

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

1687973mcb6ne2b8w.gif

Καλημερα στα ομορφα κοριτσουδια μου...τι κανετε ζουζουνιτσες μου??

Κουνελάκι μου πως παμε εχουμε θετικη σκέψη...

ειμαι σιγουρη ότι την Δευτερα θα ακουσω καλα νεα απο πολλες...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα κοτοπουλακι...Πως εισαστε σημερα τα δυο σας?

Εμενα με εχει τσακισει η προγεστερονη που παιρνω , ολο νυσταζω και γενικα ειμαι πολυ υποτονικη.

Εφακη,καρπουζακι,βανιλλα, μπιφτεκακι,ερμινα και λοιπες σας περιμενω ....

Διαφημίσεις

Καλημερα κοτοπουλακι...Πως εισαστε σημερα τα δυο σας?

Εμενα με εχει τσακισει η προγεστερονη που παιρνω , ολο νυσταζω και γενικα ειμαι πολυ υποτονικη.

Εφακη,καρπουζακι,βανιλλα, μπιφτεκακι,ερμινα και λοιπες σας περιμενω ....

Καλα ειμαστε...κουκλιτσα μου ....

αχ μακαρι αυτο να μην ειναι απο την προγεστερόνη αλλα απο κατι καλυτερο:D:D:D

Αντε καλα λεει και το κουνελακι ...για ελάτε..αντε ειστε όλες με τις μεγάλες ωρες:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

1492551qomrp0hnik.gif , 1492278ghl2reax6k.png , 2070820gg95cu1043.gif

EΛATEEEEEEEEEEEEEE

Μη μου το κανεις αυτο...θα αρχισει να γουργουριζει το εντερο πρωι πρωι:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

να μπωωωωωωωωωωωω??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα κοριτσακια μου:tongue::tongue::tongue:

ΝΑ μπεις να μπεις...με το δεξι....γιατι αναμενουμε πολλα καλα νεα..

τι κανεις καρπουζακι μου γλυκο

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλα ειμαι γκαστρωμενακι μου....:D:D:D:D εχασα κανα επεισοδιο καλε???? εχουμε κανα νεωτερο καλο??:rolleyes:

Οχι αλλα περιμενω τα καλα νεα τα δικα σας..

καρπουζος, κουνελιου και Ερμινας:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...