Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Ναι κοτοπουλακι...ειμα και εγω διαθετεθειμενη να κανω θυσιες. Αντε να δουμε!!!

Το καρπουζακι που ειναι??? Εξουθενωμενο θα ειναι απο τις καρπουζοετοιμασιες χτες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειχα 15 κιλα παραπανω πριν ξεκινησουν οι εγκυμοσυνες μου...Με τις ορμονες απο περυσι εχω διπλασιασει τα κιλα, τα οποια δεν φευγουν με τιποταααα λεμε...Οτι και να κανω εχουν κατσικωθει. Αν και αυτο το μηνα δεν μεινω εγκυος,θα παω σε ενδοκρινολογο/διατροφολογο να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.

Η γιατρος μου δεν ανησυχει για τα κιλα μου,μου χει να μην με αγχωνει το θεμα και οτι αν μεινω εγκυος θα μου δωσει η ιδια διατροφη η οποια δεν θα μου βαλει επιπλεον κιλα παρα μονο αυτα της εγκυμοσυνης...Πως θα τα χασω βρε κοριτσια μου λετε???

Διαφημίσεις

493866b0jwl3oshm.gif
244505svlublv2gg.gif

ααα..βρε χαμένο ξεκαρδιστηκα...τι να κανουμε που μας αρεσει το φαγητο??

Λοιπον μην αγχωνεσαι με αυτα..αφου θα εισαι εγκυος καλα ειπε η γιατρος θα σου δωσει διατροφη...πολλες κανουν στην εγκυμοσυνη...

Η καρπουζο εχει και σημερα αδεια...;)

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εχει γουστο, να αργησει παλι ο κυκλος μου...εχει γουστο να ξανακανω ωορηξια.

Κανονικα τωρα θα επρεπε να ειχα πρηστει λιγο ειτε στο στηθος ειτε στην κοιλια!!!Τιποταααα, παρα μονο χτες ενιωσα ενα μικρο πρηξιμο στο στηθος το οποιο πλεον δεν το νιωθω.

Ωστε ετσι το καρπουζακι...Αδειουχα!!! Μας λειπει ομως το σκασμενο !

εχει γουστο, να αργησει παλι ο κυκλος μου...εχει γουστο να ξανακανω ωορηξια.

Κανονικα τωρα θα επρεπε να ειχα πρηστει λιγο ειτε στο στηθος ειτε στην κοιλια!!!Τιποταααα, παρα μονο χτες ενιωσα ενα μικρο πρηξιμο στο στηθος το οποιο πλεον δεν το νιωθω.

Ωστε ετσι το καρπουζακι...Αδειουχα!!! Μας λειπει ομως το σκασμενο !

Ρε χαμένο δεν ειναι απαραιτειτο να εχεις συμπτωματα..πολλες γυναικες δεν εχουν...και στο κατω κατω ειναι 6 μερες πριν περιμενε και βλεπουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Να δειτε οτι θα ειμαι η πρωτη εγκυος που θα απολυσουν λογω νευρων...

παιδια μου σπαει τα νευρα ...μου ερχεται να του φερω τα ντοσιε στο κεφάλι.....

μου την δινει...μου τι δινει..μου τι δινει...παν τα μπινελικια σε αλλο τοπο ..να δω ποσο θα αντεξει..και δεν φταιν οι ορμονες μου ειναι μα@@κας ο ανθρωπος

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μα το Θεο κοτοπουλακι θα σε μαδησω...γραψτον βρε αγαπη μου τον λαλακα εκει που δεν πιανει η μελανη. Γιατι εκνευριζεσαι μαζι του????Χεστον ρε συ!!!

Το μπεμπε σου και εσενα σκεψου.

υ.γ. τι κανει και σε εκνευριζει τοσο? μηπως το κανει σκοπιμα???

Μα το Θεο κοτοπουλακι θα σε μαδησω...γραψτον βρε αγαπη μου τον λαλακα εκει που δεν πιανει η μελανη. Γιατι εκνευριζεσαι μαζι του????Χεστον ρε συ!!!

Το μπεμπε σου και εσενα σκεψου.

υ.γ. τι κανει και σε εκνευριζει τοσο? μηπως το κανει σκοπιμα???

μα δεν το ξερει ακομα...ειναι ψιλοειρωνας ,ξερολας και δεν εχει καθολου χιουμορ αν και αυτος νομιζει οτι εχει...:twisted::twisted::twisted:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοτοπουλακι, πηρα μια σημαντικη αποφαση και θελω να την ανακοινωσω...

Τεστακι θα κανω την Δευτερα αν δεν εχει ερθει εως τοτε...ειναι το πιο λαρτζ σεναριο γαι να μου ερθει η κοκκινοσιχαμενη...Εχω μονο ενα τεστακι!!!

Αν με δειτε να ξελιγωνομαι εκει κοντα στην Παρασκευη (αν παλι δεν εχει ερθει) να με ραπισετε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...