Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγάπες μου...τι κανετε..?? τι κόλλημα ειχε το φορουμ πρωι πρωι...???

Εφάκι μου τοσο χαλια εισαι μωράκι μου...ειπαμε ηθικο ακμαιο..

Κουνελακι μου γλυκουλικο τι κανεις? πως ξημερωσες???

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα αγάπες μου...τι κανετε..?? τι κόλλημα ειχε το φορουμ πρωι πρωι...???

Εφάκι μου τοσο χαλια εισαι μωράκι μου...ειπαμε ηθικο ακμαιο..

Κουνελακι μου γλυκουλικο τι κανεις? πως ξημερωσες???

καλημερααααααααααα!!!προσπαθω που θα παει θα σταθω στα ποδια μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κορες δεν ξερω τι επαθε το φορουμ...μου εβγαζε ερορ.

Εφακη , περαστικα ... τον ξερω αυτρο τον πονο ...ειναι ατιμοσ.Υπομονη κουκλα .

Κοτοπουλακι, ολα καλα...Κουρασμενη νιωθω , μαλλον μου λειπει υπνος.

Για λεγε εσυ και το μπεμπε πως εισαστε?

Εγω αισθανομαι μια χαρα...το θεμα ειναι οτι εκει μεσα δεν ξερω τι γινεται...ελπιζω να μεγαλωνουμε...χιχιχι

Κατα τα αλλα καλα ..δουλεια και βαρεμαρα...

και εχω καποιες στιγμες φοβερα νευρα...

κουνελακι μου εσυ αισθανεσαι τιποτα περιεργα?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααα!!!προσπαθω που θα παει θα σταθω στα ποδια μου!!!

Θα σταθεις αυτο ειναι το σιγουρο..δεν πρεπει να απελπιζομαστε αλλα να σφιγκουμε τα δοντια και να προσπαθουμε πιο δυνατα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εγω αισθανομαι μια χαρα...το θεμα ειναι οτι εκει μεσα δεν ξερω τι γινεται...ελπιζω να μεγαλωνουμε...χιχιχι

Κατα τα αλλα καλα ..δουλεια και βαρεμαρα...

και εχω καποιες στιγμες φοβερα νευρα...

κουνελακι μου εσυ αισθανεσαι τιποτα περιεργα?

Δεν θελω κουλαμαρεςςςςςςςς...θα σε ξεπουπουλιασω κοτοπουλακι. Ολα θα πανε καλα... Την αλλη Παρασκευη ειπες θα πας στον γιατρο??

Να ξερεις οτι τα νευρα και γενικα οι αποτομες εναλλαγες στην ψυχικη σου διαθεση και αντιδραση ειναι απορια της εγκυμοσυνης (μια θα νευριαζεις, μια θα κλαις κτλ)...Οι ορμονες κανουν παιχνιδι τωρα κοτοπουλακι μου:P

Εγω δεν αισθανομαι τιποτα περιεργο...βασικα δεν αισθανομαι τιποτα...ουτε πρηξιμο απολυτως τιποτα.

Θα σταθεις αυτο ειναι το σιγουρο..δεν πρεπει να απελπιζομαστε αλλα να σφιγκουμε τα δοντια και να προσπαθουμε πιο δυνατα...

Καλα σου λεει το κοτοπουλακι!!!Εφακη εχω πεσει και εγω σε ακινησια (απο την μεση μου)...Κουραγιο και να προσεχεις πολυ.

Δεν θελω κουλαμαρεςςςςςςςς...θα σε ξεπουπουλιασω κοτοπουλακι. Ολα θα πανε καλα... Την αλλη Παρασκευη ειπες θα πας στον γιατρο??

Να ξερεις οτι τα νευρα και γενικα οι αποτομες εναλλαγες στην ψυχικη σου διαθεση και αντιδραση ειναι απορια της εγκυμοσυνης (μια θα νευριαζεις, μια θα κλαις κτλ)...Οι ορμονες κανουν παιχνιδι τωρα κοτοπουλακι μου:P

Εγω δεν αισθανομαι τιποτα περιεργο...βασικα δεν αισθανομαι τιποτα...ουτε πρηξιμο απολυτως τιποτα.

Καλα σου λεει το κοτοπουλ

ακι!!!Εφακη εχω πεσει και εγω σε ακινησια (απο την μεση μου)...Κουραγιο και να προσεχεις πολυ.

Ναι την αλλη ...αντε εχω αγωνία...

αντε και για σενα 6 μερουλες εμειναν να μαθουμε:D:D:D;);)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ναι την αλλη ...αντε εχω αγωνία...

αντε και για σενα 6 μερουλες εμειναν να μαθουμε:D:D:D;);)

Σου ευχομαι να ακουσετε την καρδουλα του να χτυπαει δυνατα!!! Ειναι καμια 10αρια μερες ακομη κοτοπουλακι...Θα περασουν !!!

Δεν νομιζω, να ειμαι...η προλακτινη μου ,μου εκοψε τα φτερα να σου πω την αληθεια...Θα δειξει.

υ.γ. η γιατρος νομιζει οτι ειμαι κουνελλα οντως και οτι τα πιανω τα παιδια με το που θα περασει απο διπλα μου αρσενικο κατα την διαρκεια της οωρηξιας...

Πρωτη φορα με εβαλε να παρω προγεστερονη πριν ακομη μεινω εγκυος!!!Αυτο δεν προκειται να το ξανακανω αλλη φορα...Ειμαι που ειμαι τοφαλος , με τις ορμονες εχω ''επεκταθει / εξαπλωθει'' κι αλλο.

Σου ευχομαι να ακουσετε την καρδουλα του να χτυπαει δυνατα!!! Ειναι καμια 10αρια μερες ακομη κοτοπουλακι...Θα περασουν !!!

Δεν νομιζω, να ειμαι...η προλακτινη μου ,μου εκοψε τα φτερα να σου πω την αληθεια...Θα δειξει.

υ.γ. η γιατρος νομιζει οτι ειμαι κουνελλα οντως και οτι τα πιανω τα παιδια με το που θα περασει απο διπλα μου αρσενικο κατα την διαρκεια της οωρηξιας...

Πρωτη φορα με εβαλε να παρω προγεστερονη πριν ακομη μεινω εγκυος!!!Αυτο δεν προκειται να το ξανακανω αλλη φορα...Ειμαι που ειμαι τοφαλος , με τις ορμονες εχω ''επεκταθει / εξαπλωθει'' κι αλλο.

Εμ κατι ξερει η γιατρος....:tongue::tongue::tongue:

τι να κανουμε θα κανουμε θυσιες για τα παιδακια μας

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...