Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

βλεπω ότι περασατε μια χαρα....:D:D:D:D

Εγω και το σπορακι ειμαστε μια χαρα..ανυπομωνω να ερθει η μερα να παω στο γιατρο....απο ότι το βλεπω μαλλον την αλλη Παρασκευη..μεχρι τοτε υπομονη...

παντως μπραβο τοσο μικρο και μπουσουλαει!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως μπραβο τοσο μικρο και μπουσουλαει!!!!!!!!!!!!!!

ουπσ....δεν το πιασα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::roll::roll::roll:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

το μωρο σου δεν εβαλες στο τικερακι?αυτο που μπουσουλαει περα δοθε!!!!!!!!!!!:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: καλο!!!!

χαχαχα

απίστευτοι οι παππούδες της μικρής:lol::lol::lol:

πάλι καλά που δεν έφαγαν κιόλας στο άλλο μαγαζί:tongue:

αντε ντε φανταζεσαι???

:lol::lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ειναι ικανοι για ολα.!!!!απιστευτοι ειναι.μαζι οι δυο τους....μονο διαλογους τους να παρακολουθησεις.......παθαινεις πλακα.απορω πως τα καταφερνουν και βγαζουν ακρη!!!!!!!

Πολλά φιλάκια...σας αφήνω προς το παρόν..

Ερμίνα, Εφάκη και Νένος σας περιμένω το απογευματάκι;)

Ξαναβάζω το bebe με το κουνιστό ποπουδάκι γιατί με αρέσει:tongue::tongue:

886681nop6tq33ch.gif

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Δεν το ξέρεις??? έχω μπουμπού;);)
οχιδεν το ηξερα!!!!!!!!αντε με το καλο κοριτσι μου.τα λεει αυτα ο κοσμος!!!!!αχ τι ωραια ρουχαλακια που εχουν για τα κοριτσια.θα τρελαθεις!!!!!εγω τη δικια μου την ντυνω σαν μπουμπουνιερα.ολο με μινι την εχω!!!!!!!!!ξεχιλιζουν τα μπουτακια και τα μπρατσακια απο παντου και τρελαινομαι!!!!!!!!!φουσκωνει και η πανα απο πισω....ονειρο.!!!!!!!!!!

οχιδεν το ηξερα!!!!!!!!αντε με το καλο κοριτσι μου.τα λεει αυτα ο κοσμος!!!!!αχ τι ωραια ρουχαλακια που εχουν για τα κοριτσια.θα τρελαθεις!!!!!εγω τη δικια μου την ντυνω σαν μπουμπουνιερα.ολο με μινι την εχω!!!!!!!!!ξεχιλιζουν τα μπουτακια και τα μπρατσακια απο παντου και τρελαινομαι!!!!!!!!!φουσκωνει και η πανα απο πισω....ονειρο.!!!!!!!!!!

ευχαριστώ Ελινάκι μου αλλά για να είμαι ειλικρινής εγώ λέω πως είναι κοριτσάκι....

όμως αυτά που περιγράφεις με λιώνουν...τα κοριτσάκια είναι τέλεια...και τα κοτσιδάκια τους..και τα ρουχάκια τους...μούρλια...

Όμως είναι νωρίς για να ξέρω...στον 2ο είμαι:oops::oops::oops:

άντε σας αφήνω...

φιλάκια

"cogito,ergo sum"

ευχαριστώ Ελινάκι μου αλλά για να είμαι ειλικρινής εγώ λέω πως είναι κοριτσάκι....

όμως αυτά που περιγράφεις με λιώνουν...τα κοριτσάκια είναι τέλεια...και τα κοτσιδάκια τους..και τα ρουχάκια τους...μούρλια...

Όμως είναι νωρίς για να ξέρω...στον 2ο είμαι:oops::oops::oops:

άντε σας αφήνω...

φιλάκια

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα κι εμενα το ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ μου ελεγε οτι θα κανω αγορι:lol::lol::lol::lol::lol:! τελος παντος στη φαση που εισαι τωρα μας νιαζει να ειναι γερο και να πανε ολα καλα.για το φυλλο ας προβληματιστουμε αργοτερα.εχουμε αλους 7 μηνες να ασχολιθουμε με το τι ειναι;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...