Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

:roll::roll::roll: εσύ σε τι ακριβώς συμφωνείς??? αγαπάς κι εσύ τον κούνελο??

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ου ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλέ τι γίνεται εδώ μέσα:confused::confused:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: τι λες καλε...!!τον κουνελο ποτε....

πιο ευκολο να του χτισω ενα wc δικο του

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλε εδω υπαρχουν ντοκουμεντα...φωτογραφιες που δειχνουν ενα κουνελο να απαυτωνει ενα κοτοπουλακι...αλλά ήταν μασκε παρτυ ,το κοτοπουλακι φορεσε μονο τη φορεσια του ερωτα και ο κοκκορακοσ μαλλον ηταν ντυμενος κουνελος...δεν εξηγειτε αλλιως :tongue::tongue::tongue::tongue:

υ.γ. ευτυχως που λειπει το καρπουζακι ειδαλλως θα με ειχε τρελλανει στην παρατηρηση για τα ορθογραφικα λαθη

Δεν λες τιποτα ..σημερα πρεπει να τους εχουμε βγαλει τα ματια:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κορες:tongue::tongue::tongue: μπηκα σκαστη απο το σπιτι καθοτι εχω αδεια σημερα κι αυριο για να σας πω μια καλημερα.....

μπιφτεκακι μου υπομονη αγαπη μου...ολα θα στρωσουν...δεν γινεται να πανε πιο χαλια

κοτοπουλακι ηρεμα καλο μου.....να δεις την πιεση σου...δεν ειμαστε για τετοια:rolleyes:

κουνελακι μου χρονια πολλα μωρο μου.....ολα δεξια απο δε κκαι περα

βανιλιτσα μου με το καλο να φουσκωσει η κοιλιτσα

τρεχω απο το πρωι για το τραπεζι του καρπουζου μου....σας φιλω αγαπες μουυυυυυυυ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλημερα κορες:tongue::tongue::tongue: μπηκα σκαστη απο το σπιτι καθοτι εχω αδεια σημερα κι αυριο για να σας πω μια καλημερα.....

μπιφτεκακι μου υπομονη αγαπη μου...ολα θα στρωσουν...δεν γινεται να πανε πιο χαλια

κοτοπουλακι ηρεμα καλο μου.....να δεις την πιεση σου...δεν ειμαστε για τετοια:rolleyes:

τρεχω απο το πρωι για το τραπεζι του καρπουζου μου....σας φιλω αγαπες μουυυυυυυυ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Να χαιρεσαι τον καρπουζο σου...μας ελειψες..πολλα φιλακια..

Στειλε καμια μπουκια και απο εδω:tongue::tongue::tongue:

γεια σας ομορφες.τι νεα.χρονια πολλα βενουσακι.

Για σου κουκλα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

να χαιρεσαι τον καλο σου!!!!

γεια σας ομορφες.τι νεα.χρονια πολλα βενουσακι.

μερσι μποκου!!!! ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΗ Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΑΣ !!!για λεγε νε α απο την βαφτιση!!!

Ελινακι βαφτησες την μπουμπου?...

Να σας ζησει..να την χαιρεστε και να την δειτε οπως ονειρευεστε....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καρπουζάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου..

Ελινάκι να σου ευχηθώ κι από'δω να χαίρεσαι την κορούλα σου... τώρα την φωνάζετε με το όνομά της?

Οχι την βαφτισανε και τωρα την φωναζουν μπεμπα:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Οχι την βαφτισανε και τωρα την φωναζουν μπεμπα:tongue::tongue::tongue::tongue:
:lol::lol::lol: κι ομως εμενα το αιμιλια δεν μου παει ακομα.μπεμπακι και στρουμπουλακι τη φωναζω.καπου εκει πρεπει να κολησω και το αιμιλακι!!!!!!!!!ευχαριστω για τις ευχες.ευχομαι συντωμα να ξαχνετε κι εσεις ονομα για τα δικα σας μωρα.παντως ανεξαιρεσουμε τους παπαδες που για μια ακομα φορα με τσαντισαν ολα καλα.

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: κι ομως εμενα το αιμιλια δεν μου παει ακομα.μπεμπακι και στρουμπουλακι τη φωναζω.καπου εκει πρεπει να κολησω και το αιμιλακι!!!!!!!!!ευχαριστω για τις ευχες.ευχομαι συντωμα να ξαχνετε κι εσεις ονομα για τα δικα σας μωρα.παντως ανεξαιρεσουμε τους παπαδες που για μια ακομα φορα με τσαντισαν ολα καλα.

το διάβασες κοτοπουλάκι????? για να μάθεις!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

τα αντιγραφω αποτο αλλοκαφε να τα δειτε.

και για να γελασουμε ακου και το καλυτερο.η βαφτιση εγινε στο μικρολιμανο το μαγαζι ηταν κοντα στην εκκλησια.ο πατερας μου και ο πεθερος μου αποφασησαν να πανε στο μαγαζι με τα ποδια γιατι ειχε ωραια βραδυα.φτασαμε λοιπον εμεις στο μαγαζι περιμεναμε περιμεναμε...πουθενα οι μπαμπαδες.απο τα πολλα τους περνει ο ανδρας μου τηλ.εδω ειμαστε του λεει εσεις ποτε θα ερθετε?:confused::confused::confused:τι ειχε γινει.2 μαγαζια πριν το δικο μας ειχανβαφτιση.τουε ρωτησε ο μετρ αν ειναι για τη βαφτιση ειπαν ναι μπηκαν στο μαγαζι και εκατσαν:lol::lol::lol: το οτι εμεις ειχαμε τραπεζιγια 15 ατομα και το μαγαζι που εκατσαν ηταν ολο κλεισμενο και στολισμενο δεν τους εκανε καμια εντυπωση!!!!!ουτε το οτι το μαγαζι ειχε αλλοονομα ουτε το οτι δεν γνωριζαν κανεναν:lol::lol::lol:!τελικα εφυγαν και ηρθαν.εκει που εκατσαν εντο μεταξυ ειχανανοιξει και ενα μπουκαλι νερο και ειπιαν γιατι διψασαν!!ρομπα γιναμε παλι.

και για να γελασουμε ακου και το καλυτερο.η βαφτιση εγινε στο μικρολιμανο το μαγαζι ηταν κοντα στην εκκλησια.ο πατερας μου και ο πεθερος μου αποφασησαν να πανε στο μαγαζι με τα ποδια γιατι ειχε ωραια βραδυα.φτασαμε λοιπον εμεις στο μαγαζι περιμεναμε περιμεναμε...πουθενα οι μπαμπαδες.απο τα πολλα τους περνει ο ανδρας μου τηλ.εδω ειμαστε του λεει εσεις ποτε θα ερθετε?:confused::confused::confused:τι ειχε γινει.2 μαγαζια πριν το δικο μας ειχανβαφτιση.τουε ρωτησε ο μετρ αν ειναι για τη βαφτιση ειπαν ναι μπηκαν στο μαγαζι και εκατσαν:lol::lol::lol: το οτι εμεις ειχαμε τραπεζιγια 15 ατομα και το μαγαζι που εκατσαν ηταν ολο κλεισμενο και στολισμενο δεν τους εκανε καμια εντυπωση!!!!!ουτε το οτι το μαγαζι ειχε αλλοονομα ουτε το οτι δεν γνωριζαν κανεναν:lol::lol::lol:!τελικα εφυγαν και ηρθαν.εκει που εκατσαν εντο μεταξυ ειχανανοιξει και ενα μπουκαλι νερο και ειπιαν γιατι διψασαν!!ρομπα γιναμε παλι.

θα τα πω μονη μου!!!!!ολα ηταν μια χαρα.το παιδι εκλαιγε απο την αρχη της βαφτισης μεχρι που πηγαμε στο μαγαζι!!!!!!!βαλαντωσε.κατα τα αλλα ολα πηγαν ρολοι.τα λουλουδια στην κολυμπιθρα σουπερ τα γλυκα...μιαμιιιιι!ημουνα λιγο στην τσιτα λογο του μωρου αλλα τελος καλο ολα καλα.η μ@@@@@κια για μια ακομα φορα εγινε με τους παπαδες ο θεος να τους κανει.οτανεκλεισα την ημερ. ζητησαν 30 ευρω.μετα ηπαν οτι θελουν απο τους κουμπαρους 100 για την βαφτιση και οτι θελουμε για το ναο:twisted: δινει η κουμπαρα 150.φωναζει εμας για να υπογραψουμε μας δινει καιενα παπυρο δωρο λεει απο το ναοτον ευχαριστησαμε παμε να φυγουμε και μας λεει ο τυπος..εεεε πριν αρχισει το μυστηριο δοστε οτι θελετε για το εκκλησιοσημο:roll::roll::roll::roll:. οταν τελειωσαμε και μαζευαμε βγηκε ο παπας και μας την ειπε γιατι η μαμα μου πηγε μεσα και αφησε MONO το τονισε MONO 3 μπουμπουνιερες και μονο 3 γλυκακια:twisted:.ειναι τυχερος που εγω δεν τον ακουσα γιατι χαιρεταγα αλλιως θα τα ακουγε.και ερωτω.αυτο ειναι ιερος ναος η επιχειριση?εγω νομιζω οτι ειναι επιχειριση και οπως ολες οι επιχειρισεις εχει σκοπο το κερδος.γιατι να μην υπαρχεικαι πολιτικη βαφτιση?οσο για τους κουμπαρους στη βαφτιση ηταν καλεσμενοι.στο σπιτι δεν ηταν

βλεπω ότι περασατε μια χαρα....:D:D:D:D

Εγω και το σπορακι ειμαστε μια χαρα..ανυπομωνω να ερθει η μερα να παω στο γιατρο....απο ότι το βλεπω μαλλον την αλλη Παρασκευη..μεχρι τοτε υπομονη...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...