Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

βανιλακι...ντοντ γουορυ...το καπακι πηγε να κανει παρεα στην παρακαταθηκη που αφησες στην λεκανη σου...εχει βρει πλεον το δρομο του...εριξε μαυρη πετρα και πισω δεν γυριζει...ειναι πολυ αποφασιστικα τα καπακια!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παντως με τον κοκορα δεν εχω τετοια θεματα....ο οργανισμος μας ειναι ετσι δεν κανουμε και τιποτα κακο...χιχιχιχι

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εγω παντως με τον κοκορα δεν εχω τετοια θεματα....ο οργανισμος μας ειναι ετσι δεν κανουμε και τιποτα κακο...χιχιχιχι

εγω ειχα ενα θεμα...αλλα με εκπαιδευσε ο κουνελλος ο οποιος ρε παιδια,ο αχαηρευτος δεν εχει θεμα να το κανει μπροστα μου...μποχαςςςς:tongue:

βανιλακι...ντοντ γουορυ...το καπακι πηγε να κανει παρεα στην παρακαταθηκη που αφησες στην λεκανη σου...εχει βρει πλεον το δρομο του...εριξε μαυρη πετρα και πισω δεν γυριζει...ειναι πολυ αποφασιστικα τα καπακια!!!:tongue:

αααααααα αλήθεια????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπο φαντασου ότι το περιεχομενο που αδειασες απο μεσα σου όπως λες είναι πολυ μεγαλήτερο απο το καπάκι:tongue::tongue::tongue::tongue: αρα οπως ειδες τα πηρε όλα κάτω:D:D:D:D

Ρε σου λεω μην άγχεσαι δεν παθαινει τιποτα

πόσο διακριτικά το έθεσες :mrgreen::mrgreen:

"cogito,ergo sum"

εγω ειχα ενα θεμα...αλλα με εκπαιδευσε ο κουνελλος ο οποιος ρε παιδια,ο αχαηρευτος δεν εχει θεμα να το κανει μπροστα μου...μποχαςςςς:tongue:

:D:D:D:D:D:D

[/b][/size]

αααααααα αλήθεια????:tongue::tongue::tongue::tongue:

πόσο διακριτικά το έθεσες :mrgreen::mrgreen:

Ειδες ποσο διακριτικη είμαι ε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

sorry αλλά στο wc ο καθένας οφείλει μόνος του να δημιουργεί..μέχρι κι ο βασιλιάς μόνος του πάει...ιερή στιγμή που δεν μοιράζεται με κανέναν;)

"cogito,ergo sum"

sorry αλλά στο wc ο καθένας οφείλει μόνος του να δημιουργεί..μέχρι κι ο βασιλιάς μόνος του πάει...ιερή στιγμή που δεν μοιράζεται με κανέναν;)

πεστα αυτα στον κουνελο...που οταν η φυση τον καλει δεν τον σταματαει τιποτα...:tongue:

Διαφημίσεις

Συμφωνω....!!!!:D:D:D

:roll::roll::roll: εσύ σε τι ακριβώς συμφωνείς??? αγαπάς κι εσύ τον κούνελο??

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ου ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλέ τι γίνεται εδώ μέσα:confused::confused:

"cogito,ergo sum"

:roll::roll::roll: εσύ σε τι ακριβώς συμφωνείς??? αγαπάς κι εσύ τον κούνελο??

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ου ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλέ τι γίνεται εδώ μέσα:confused::confused:

καλε εδω υπαρχουν ντοκουμεντα...φωτογραφιες που δειχνουν ενα κουνελο να απαυτωνει ενα κοτοπουλακι...αλλά ήταν μασκε παρτυ ,το κοτοπουλακι φορεσε μονο τη φορεσια του ερωτα και ο κοκκορακοσ μαλλον ηταν ντυμενος κουνελος...δεν εξηγειτε αλλιως :tongue::tongue::tongue::tongue:

υ.γ. ευτυχως που λειπει το καρπουζακι ειδαλλως θα με ειχε τρελλανει στην παρατηρηση για τα ορθογραφικα λαθη

καλε εδω υπαρχουν ντοκουμεντα...φωτογραφιες που δειχνουν ενα κουνελο να απαυτωνει ενα κοτοπουλακι...αλλά ήταν μασκε παρτυ ,το κοτοπουλακι φορεσε μονο τη φορεσια του ερωτα και ο κοκκορακοσ μαλλον ηταν ντυμενος κουνελος...δεν εξηγειτε αλλιως :tongue::tongue::tongue::tongue:

υ.γ. ευτυχως που λειπει το καρπουζακι ειδαλλως θα με ειχε τρελλανει στην παρατηρηση για τα ορθογραφικα λαθη

...με ευχαρίστηση μπορώ να πάρω την θέση της:tongue::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...