Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζουζουνες σας ευχαριστω πολυ!!!!

Υγεια πανω απο ολα!!!!

Βανιλλακι, με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου. Η κοιλτσα μεγαλωσε καθολου???

Εφακη με το καλο, να μπεις και εσυ στο κλαμπ των εγκαστρωμενων!!!!

Καλημέραααα

Εφάκη τα είπαμε κ χτες μη μου στενοχωριέσαι...έρχονται τα Χριστούγεννα!!

Κοτοπουλάκι φουσκωμένο έκανες δεύτερη χοριακή?

Nadimoraki περαστικά στον παππούλη σου...κάνε λίγο υπομονή, να είσαι ήρεμη κ τσουπ θα σου έρθει κ το μωράκι!!!

Κουνελάκι μου γλυκό θέλω να σου στείλω κάτι..αλλά δεν ξέρω γιορτάζουμε γενέθλια ή γιορτή????

Καλως το βανιλάκι μου....

δεν εκανα δευτερη ο γιατρος μου ειπε να μην κανω ξανα..μαλλον για να μην αγχωνομαι....

Ρε κοριτσακι το σκεφτόμουν το ΣΚ..πόσο εισαι??? εννοω ποσων βδομαδων..

Οταν πηγατε στο γιατρο και ακουσατε καρδουλα ποσο ήσουν..αντε μας εχεις αφησει στην τυφλα μας:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ζουζουνες σας ευχαριστω πολυ!!!!

Υγεια πανω απο ολα!!!!

Βανιλλακι, με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου. Η κοιλτσα μεγαλωσε καθολου???

Εφακη με το καλο, να μπεις και εσυ στο κλαμπ των εγκαστρωμενων!!!!

Μπαααα...λίγο πρησμένη αλλά είναι γιατί τα εντεράκια φούσκωσαν...

Σε δυο μέρες έχουμε doctorouli;)

"cogito,ergo sum"

Ωχχχχ

κορίτσια μόλις θυμήθηκα..που είναι το κοτοπουλάκι????

Είδα στο όνειρό μου ότι το μικρό κ αθώο κοτοπουλάκι είχε βάλει τικεράκι στην υπογραφή της ..μια sexy εγκυούλα σε κοκκινοροζ χρώμα...

.......ου ου

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Μπιφτεκακι μου να πας στον γιατρο , μην το αμελεις.Αυτη η κινηση θα σε ηρεμησει διοτι οσο εχεισ στο μυαλο σου να πας στο γιατρο και δεν πας τοσο πιο πολυ θα αγχωνεσαι.

Επισης θα στο πω και σε σενα...Το αγχος ανεβαζει μια ορμονη μας,την προλακτινη η οποια οταν ειναι ανεβασμενη δεν μας αφηνει να μεινουμε εγκυος...Οι φυσιολογικες μοναδες ειναι 1-25 ακου ομως τι μου ειπε η γιατρος μου οτι παιζει με αυτη την ορμονη...Πρεπει να ειναι απο 6-9,5 μοναδες για να κανουμε καλη οωρηξια!!!Αλλιως βραστα.

Κατανταω γραφικη με την προλακτινη τοσες φορες που το εχω πει αυτο εδω μεσα, αλλα εσυ την εχεις κοιταξει??

Την έχω κοιτάξει κι είναι καλή, π΄ρέπει να την τσεκάρω συχνά?...στον καρδιολόγο θέλω να πάω για τις ταχυκαρδίες, όχι στον γυναικολόγο.
ευχαριστω κουκλα μου αλλα εμασ ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα επαθε βλαβη ολη η αριστερη πλευρα και μαλλον δεν θα επανελθει!!!
Το ίδιο κι εμείς..!!!:rolleyes:
Τι έγινε με τους παπουδες βρε παιδιά...

Πάντως πρεπει να το παρετε αποφαση αυτα συμβαινουν....όλα ειναι μέσα στη ζωη τουλάχιστον έζησαν τη ζωή τους.

Ναντιμοράκι μου κοιτα να ηραμισεις γιατι βλέπω σε εχει παρει πολυ απο κατω....επαναπροσδιορισου....ηρεμησε ..χαλαρωσε και σκεψου ότι πάνω απο όλα εσυ εισαι σημαντική....

Μετα να δεις που όλα θα πάνε τελεια...

Ναι, έχω πέσει ψυχολογικά το ομολογώ....όταν πέφτουν πολλά στο κεφάλι σου πόσο να αντέξεις?
Καλημέραααα

Εφάκη τα είπαμε κ χτες μη μου στενοχωριέσαι...έρχονται τα Χριστούγεννα!!

Κοτοπουλάκι φουσκωμένο έκανες δεύτερη χοριακή?

Nadimoraki περαστικά στον παππούλη σου...κάνε λίγο υπομονή, να είσαι ήρεμη κ τσουπ θα σου έρθει κ το μωράκι!!!

Κουνελάκι μου γλυκό θέλω να σου στείλω κάτι..αλλά δεν ξέρω γιορτάζουμε γενέθλια ή γιορτή????

Καλημέρα στο όμορφο Βανιλάκι!....Τι κάνεις κοριτσάκι μου?

Banjp3.png

hJSRp3.png

:D:D:D:D:D:D Τέλεια!!!
Ωχχχχ

Είδα στο όνειρό μου ότι το μικρό κ αθώο κοτοπουλάκι είχε βάλει τικεράκι στην υπογραφή της ..μια sexy εγκυούλα σε κοκκινοροζ χρώμα...

.......ου ου

Wowwwww!!!

Έχω δουλίτσα κόρες....τα λέμε μετα..

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλως το βανιλάκι μου....

δεν εκανα δευτερη ο γιατρος μου ειπε να μην κανω ξανα..μαλλον για να μην αγχωνομαι....

Ρε κοριτσακι το σκεφτόμουν το ΣΚ..πόσο εισαι??? εννοω ποσων βδομαδων..

Οταν πηγατε στο γιατρο και ακουσατε καρδουλα ποσο ήσουν..αντε μας εχεις αφησει στην τυφλα μας:lol::lol::lol:

κοτοπουλάκι μου με σκεφτόσουν το Σ/Κ ???? μμμμμ.....;););)

Άμα θέλεις να βρεθούμε κι από κοντά;););););););)

Λοιπόν ήμουν 6+2 όταν ακούσαμε καρδούλα κι ο γιατρός δεν το πίστευε ότι θα ακούσουμε γιατί ήταν νωρίς....

Τώρα πρέπει να είμαι 7+2 ή 7+3 περίπου...

Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα φτιάξω τικεράκι για να ξέρω κι εγώ...

Παρεπιπτόντως κι εγώ μόνο μια χοριακή είχα κάνει...

"cogito,ergo sum"

Ωχχχχ

.......ου ου

Εσυ να δουμε ποτε θα βαλεις τικερακι :D

Την έχω κοιτάξει κι είναι καλή, π΄ρέπει να την τσεκάρω συχνά?...στον καρδιολόγο θέλω να πάω για τις ταχυκαρδίες, όχι στον γυναικολόγο.

Το ίδιο κι εμείς..!!!:rolleyes:

Ναι, έχω πέσει ψυχολογικά το ομολογώ....όταν πέφτουν πολλά στο κεφάλι σου πόσο να αντέξεις?

Καλημέρα στο όμορφο Βανιλάκι!....Τι κάνεις κοριτσάκι μου?

Εμενα με εβαλε να την κοιταξω οταν συνειδητοποιησαι η γιατρος οτι ειμαι αγχωμενη!!!!

Διαφημίσεις

Ωχχχχ

.......ου ου

Λες...ελπιζω να ειναι καλο ονειρο...

Παιδια εχω απιστευτη ταχυκαρδία ..νομιζω θα μου πεταχτει η καρδια απ' εξω....βρε τι παραξενα μου συμβαινουν...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κοτοπουλάκι μου με σκεφτόσουν το Σ/Κ ???? μμμμμ.....;););)

Άμα θέλεις να βρεθούμε κι από κοντά;););););););)

Λοιπόν ήμουν 6+2 όταν ακούσαμε καρδούλα κι ο γιατρός δεν το πίστευε ότι θα ακούσουμε γιατί ήταν νωρίς....

Τώρα πρέπει να είμαι 7+2 ή 7+3 περίπου...

Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα φτιάξω τικεράκι για να ξέρω κι εγώ...

Παρεπιπτόντως κι εγώ μόνο μια χοριακή είχα κάνει...

Μπραβο κοριτσακι μου με το καλο...

και εγω απο οτι υπολογιζω σημερα πρεπει να ειμαι 5 όταν θα παω στο γιατρο θα ειμαι 6και κατι ημερων αρα μπορει να ακουσουμε και εμεις καρδουλα....ελπιζω και ευχομαι...

Με το καλοοοοο

Αντε αγαπη σε μερικες μερες και τα δικά σου:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μπραβο κοριτσακι μου με το καλο...

και εγω απο οτι υπολογιζω σημερα πρεπει να ειμαι 5 όταν θα παω στο γιατρο θα ειμαι 6και κατι ημερων αρα μπορει να ακουσουμε και εμεις καρδουλα....ελπιζω και ευχομαι...

Αντε αγαπη σε μερικες μερες και τα δικά σου:D:D:D

για να δουμε αν με χαλια προλακτινη πιασαμε μπεμπε...η γιατροσ παντως μου εδωσε και προγεστερονη απο τωρα...αυτη το χει σιγουρο.

Παντως συμπτωτα δεν εχω!

για να δουμε αν με χαλια προλακτινη πιασαμε μπεμπε...η γιατροσ παντως μου εδωσε και προγεστερονη απο τωρα...αυτη το χει σιγουρο.

Παντως συμπτωτα δεν εχω!

Να κάτσεις στα αυγά σου ή μάλλον στα κουνελοαυγά σου εσύ...

Μην αγχώνεσαι από τώρα κ μην ψάχνεις συμπτώματα...

Θα καταντήσω γραφική αλλά θα το ξαναπώ: ολες θα γίνουμε μανούλες του καλοκαιριού;););)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...