Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκι μου και χρόνια σου πολλά!....Να είσαι πολύχρονη, με υγεία, με μια καλή δουλειά και πολλά πολλά παιδιά!!

Όσο για μένα προσπαθώ να δω τα πράγματα ψύχραιμα αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Τον τελευταίο καιρό έχω τόσο άγχος και γενικά στεναχωριέμαι με διάφορα που με πιάνει σε καθημερινή βάση ταχυκαρδία και πόνος στο στήθος. Χθες το βράδυ μιλούσα με τη μαμά μου για τον παππού μου και με είχε πιάσει ένα ρίγος κι έτρεμα ολόκληρη. Κι ήταν από το άγχος!...Πρέπει να παώ σε γιατρό, δεν πάει άλλο.

Μπιφτεκακι μου να πας στον γιατρο , μην το αμελεις.Αυτη η κινηση θα σε ηρεμησει διοτι οσο εχεισ στο μυαλο σου να πας στο γιατρο και δεν πας τοσο πιο πολυ θα αγχωνεσαι.

Επισης θα στο πω και σε σενα...Το αγχος ανεβαζει μια ορμονη μας,την προλακτινη η οποια οταν ειναι ανεβασμενη δεν μας αφηνει να μεινουμε εγκυος...Οι φυσιολογικες μοναδες ειναι 1-25 ακου ομως τι μου ειπε η γιατρος μου οτι παιζει με αυτη την ορμονη...Πρεπει να ειναι απο 6-9,5 μοναδες για να κανουμε καλη οωρηξια!!!Αλλιως βραστα.

Κατανταω γραφικη με την προλακτινη τοσες φορες που το εχω πει αυτο εδω μεσα, αλλα εσυ την εχεις κοιταξει??

Ναντιμορακι ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!

871631joj3ur5sl2.gif

Σου ευχομαι ειλικρινα, ολα να στρωσουν γιατι βρε κουκλα ταλαιπωρεισαι και εσυ αρκετα. Ενα ενα θα μπουν στον δρομο τους...Οσο μπορεις προσπαθησε να μην σε παιρνει απο κατω

Μπιφτεκακι μου να πας στον γιατρο , μην το αμελεις.Αυτη η κινηση θα σε ηρεμησει διοτι οσο εχεισ στο μυαλο σου να πας στο γιατρο και δεν πας τοσο πιο πολυ θα αγχωνεσαι.

Επισης θα στο πω και σε σενα...Το αγχος ανεβαζει μια ορμονη μας,την προλακτινη η οποια οταν ειναι ανεβασμενη δεν μας αφηνει να μεινουμε εγκυος...Οι φυσιολογικες μοναδες ειναι 1-25 ακου ομως τι μου ειπε η γιατρος μου οτι παιζει με αυτη την ορμονη...Πρεπει να ειναι απο 6-9,5 μοναδες για να κανουμε καλη οωρηξια!!!Αλλιως βραστα.

Κατανταω γραφικη με την προλακτινη τοσες φορες που το εχω πει αυτο εδω μεσα, αλλα εσυ την εχεις κοιταξει??

ουτε και εγω την εχω κοιταξει!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και εγω μια απο τα ιδια απο το αγχος με πιανει δυσπνια!!εχω και εγω τον παππου μου στο νοσοκομιο με εγκεφαλικο:-(:-(:-(

Τι γινεται ρε παιδια? Εφακη περαστικα στον παπουλη σου!!!

Διαφημίσεις

και εγω μια απο τα ιδια απο το αγχος με πιανει δυσπνια!!εχω και εγω τον παππου μου στο νοσοκομιο με εγκεφαλικο:-(:-(:-(

Έλα ρε.....ήταν σοβαρό?...ελπίζω όχι. Τελικά όσο κι αν σκέφτεσαι για τους μεγάλους ανθρώπους πως από στιγμή σε στιγμή μπορεί να πάθουν κάτι, όταν τελικά αυτό συμβαίνει, τρελαίνεσαι...Ο καημενούλης το προηγούμενο βράδυ τους τραγουδούσε και τώρα δεν μπορεί να μιλήσει :-(.

Πείτε κάτι ευχάριστο ρε κορίτσια....δεν αντέχω άλλη στεναχώρια...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Τι γινεται ρε παιδια? Εφακη περαστικα στον παπουλη σου!!!

ευχαριστω κουκλα μου αλλα εμασ ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα επαθε βλαβη ολη η αριστερη πλευρα και μαλλον δεν θα επανελθει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ουτε και εγω την εχω κοιταξει!!!!

Κοιταξε την!!!! Και να θυμασαι τις τιμες 6-9,5 για την καλη οωρηξια...Ειδαλλως θα πρεπει να παρεις χαπια για να την ρυθμισεις.

Εγω ειχα 15 (με εβαλε αυτο τον μηνα να την κανω) και επειδη η ηλιθια ειδα οτι ηταν μεσα στα φυσιολογικα πλαισια δεν ενημερωσα την γιατρο μου εγκαιρα...Τεσπα, τον ερχομενο μηνα θα παρω χαπια μου ειπε.

Τι έγινε με τους παπουδες βρε παιδιά...

Πάντως πρεπει να το παρετε αποφαση αυτα συμβαινουν....όλα ειναι μέσα στη ζωη τουλάχιστον έζησαν τη ζωή τους.

Ναντιμοράκι μου κοιτα να ηραμισεις γιατι βλέπω σε εχει παρει πολυ απο κατω....επαναπροσδιορισου....ηρεμησε ..χαλαρωσε και σκεψου ότι πάνω απο όλα εσυ εισαι σημαντική....

Μετα να δεις που όλα θα πάνε τελεια...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Έλα ρε.....ήταν σοβαρό?...ελπίζω όχι. Τελικά όσο κι αν σκέφτεσαι για τους μεγάλους ανθρώπους πως από στιγμή σε στιγμή μπορεί να πάθουν κάτι, όταν τελικά αυτό συμβαίνει, τρελαίνεσαι...Ο καημενούλης το προηγούμενο βράδυ τους τραγουδούσε και τώρα δεν μπορεί να μιλήσει :-(.

Πείτε κάτι ευχάριστο ρε κορίτσια....δεν αντέχω άλλη στεναχώρια...

ευχαριστω κουκλα μου αλλα εμασ ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα επαθε βλαβη ολη η αριστερη πλευρα και μαλλον δεν θα επανελθει!!!

Κοριτσια ολα ειναι μεσα στην ζωη...Και οι δυσκολες στιγμες. Παρακαλαω τον Θεο να μας δεινει δυναμη να μπορουμε να ανταπεξερθουμε με τον καλυτερο δυνατο τροπο.

Διαφημίσεις

Πάντως πρεπει να το παρετε αποφαση αυτα συμβαινουν....όλα ειναι μέσα στη ζωη τουλάχιστον έζησαν τη ζωή τους.

Ναντιμοράκι μου κοιτα να ηραμισεις γιατι βλέπω σε εχει παρει πολυ απο κατω....επαναπροσδιορισου....ηρεμησε ..χαλαρωσε και σκεψου ότι πάνω απο όλα εσυ εισαι σημαντική....

Συμφωνω με το κοτοπουλακι!!!!

εγω το εχω παρει αποφαση απλως πεσανε πολλα μαζεμενα και πας να σηκωθεις και σε ριχνουν παλι κατω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέραααα

Εφάκη τα είπαμε κ χτες μη μου στενοχωριέσαι...έρχονται τα Χριστούγεννα!!

Κοτοπουλάκι φουσκωμένο έκανες δεύτερη χοριακή?

Nadimoraki περαστικά στον παππούλη σου...κάνε λίγο υπομονή, να είσαι ήρεμη κ τσουπ θα σου έρθει κ το μωράκι!!!

Κουνελάκι μου γλυκό θέλω να σου στείλω κάτι..αλλά δεν ξέρω γιορτάζουμε γενέθλια ή γιορτή????

"cogito,ergo sum"

Καλημέραααα

Εφάκη τα είπαμε κ χτες μη μου στενοχωριέσαι...έρχονται τα Χριστούγεννα!!

Κοτοπουλάκι φουσκωμένο έκανες δεύτερη χοριακή?

Nadimoraki περαστικά στον παππούλη σου...κάνε λίγο υπομονή, να είσαι ήρεμη κ τσουπ θα σου έρθει κ το μωράκι!!!

Κουνελάκι μου γλυκό θέλω να σου στείλω κάτι..αλλά δεν ξέρω γιορτάζουμε γενέθλια ή γιορτή????

Καλωστηνα !!! Τι κανετε εσεις βανιλλακι? Μεγαλωσε καθολου η κοιλιτσα????

Την γιορτη μου εχω σημερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...