Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

αυτο που αμεσως το μυαλο σας παει στο οτι εγω και το κουνελι βιαζομαστε κατ εξακολουθηση:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: εχουμε κι αλλες δουλειες καλε:tongue:

αυτα τα πραγματα εφακη μου θελουν υπομονη.....εμεις τι κανουμε τοοοοοσσσσοοοοοοοο καιρο:lol::lol::lol::lol:

καλημερα τι κανεις?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα κανεις!!!σου φαινετε περιεργο οτι ειδα κατι σταγονες καφεσ τη χαρτι οταν σκουπιστηκα και μετα τιποτα????

κοιτα για να μαι ειλικρινης μπορει να ειναι και τα δυο πραγματα...δηλαδη και να αδιαθετησεις αυριο γιατι αυτα ειναι τα προεορτια....αλλα και να εισαι εγκυος γιατι παλι και τοτε πολλες γυναικες εχουν λιγο καφετι.....αναγκαστικα θα πρεπει να κανεις υπομονη αλλη μια μερουλα η αν εχεις σπιτι κανα τεστ να κανεις νασου φυγει η αμφιβολια......εχεις πολλες πιθανοτητες να σου δειξει αν εισαι εγκυος

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

κοιτα για να μαι ειλικρινης μπορει να ειναι και τα δυο πραγματα...δηλαδη και να αδιαθετησεις αυριο γιατι αυτα ειναι τα προεορτια....αλλα και να εισαι εγκυος γιατι παλι και τοτε πολλες γυναικες εχουν λιγο καφετι.....αναγκαστικα θα πρεπει να κανεις υπομονη αλλη μια μερουλα η αν εχεις σπιτι κανα τεστ να κανεις νασου φυγει η αμφιβολια......εχεις πολλες πιθανοτητες να σου δειξει αν εισαι εγκυος

δεν εχω στο σπιτι τεστ αλλα πραγματικα τα εχω χασει δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε,εχτες μια σταγονα καφε κανω και ενα ζεστο μπανιο για να κατεβει αλλα τιποτα ,σημερα το πρωι παω στην τουαλετα και λογο δυσκιλιοτητας κανω παραπανω προσπαθεια και οταν τελειωνω παω να σκουπιστω και παλι λιγα καφε υγρα τωρα παλι τιποτα,θα περιμενω μεχρι αυριο και αν δεν κατεβει θα παρω τεστ να κανω για να μου φυγη και το αγχος!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

δεν εχω στο σπιτι τεστ αλλα πραγματικα τα εχω χασει δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε,εχτες μια σταγονα καφε κανω και ενα ζεστο μπανιο για να κατεβει αλλα τιποτα ,σημερα το πρωι παω στην τουαλετα και λογο δυσκιλιοτητας κανω παραπανω προσπαθεια και οταν τελειωνω παω να σκουπιστω και παλι λιγα καφε υγρα τωρα παλι τιποτα,θα περιμενω μεχρι αυριο και αν δεν κατεβει θα παρω τεστ να κανω για να μου φυγη και το αγχος!!!!

μακαρι αυτα να ειναι εγκυμοσυνης και οχι περιοδου.....αλλα και να μην ειναι....παμε παλι απο την αρχη....που θα παει θα γυρισει ο τροχος και για μας:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

μακαρι αυτα να ειναι εγκυμοσυνης και οχι περιοδου.....αλλα και να μην ειναι....παμε παλι απο την αρχη....που θα παει θα γυρισει ο τροχος και για μας:tongue::tongue:

εχεις δικιο!!!ατε και καλη μερα να εχεις!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

Εφακη εγω ακομη και οταν βλεπω τα πρωτα καφετια, συνεχιζω να ελπιζω.

Οπως και να χει δεν σταματαμε την προσπαθεια...Που θα παει.

Καρπουζακι να σε δω σημερα εδω δεν το περιμενα.:tongue:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

Εφακη εγω ακομη και οταν βλεπω τα πρωτα καφετια, συνεχιζω να ελπιζω.

Οπως και να χει δεν σταματαμε την προσπαθεια...Που θα παει.

Καρπουζακι να σε δω σημερα εδω δεν το περιμενα.:tongue:

καλημερουδια κουνελακι........τι να κανω μανα μου....ο καρπουζος με αφησε μονη μου να παει να ψηφισει:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

κατάλαβα γιατί...

Θέλει να σας παρουσιαστεί σαν χριστουγεννιάτικο δωράκι;);)Μη στενοχωριέσαι εφάκη..

θα προσπαθησω σημερα ειμαι λιγο καπως,απο αυριο θα ειμαι καλητεραααααααααααα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...