Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Όλα θα πάνε καλά, είπαμε μόνο θετικά σκεφτόμαστε, ζούμε το τώρα και τώρα καλό είναι να φέρεσαι σαν να είσαι έγκυος ....μην σκέφτεσαι τίποτα 

Λίγο έμεινε αλλά με αγχωνει λίγο. Είναι όλα ιδανικα αλλά κανείς δεν ξέρει αν είναι υγιή τα έμβρυα ώστε να προχωρήσει κάποιο. Τουλάχιστον έχω κι άλλα στην κρύοσυντήρηση, και ξέρω ότι δεν θα είναι οριστικό το αρνητικό αν κάτι δεν πάει καλά. Γιατί διέγερση δεν θα κάνω σε καμία περίπτωση. Δεν θα έκανα καν προσπάθεια αν δεν είχα έτοιμα έμβρυα. Αφού έχω ήδη ένα παιδάκι. Και τα οικονομικά μου δεν επιτρέπουν κ πολλά πολλά. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

χαλαρωσε ρε κοτοπουλακι,,,,,τι κολπιτιδα και βλακειες παιδακι μου....ειναι πολυ γνωστο συμπτωμα τα υγρα...και οχι τα πηχτα..τα αλλα....καλα αλλη φορα δε τα ειχες???

ουι ουι:mrgreen:

τοτε αγγελος??η γενεθλια εχει:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαλαρωσε ρε κοτοπουλακι,,,,,τι κολπιτιδα και βλακειες παιδακι μου....ειναι πολυ γνωστο συμπτωμα τα υγρα...και οχι τα πηχτα..τα αλλα....καλα αλλη φορα δε τα ειχες???

ουι ουι:mrgreen:

Οχι βρε καρπουζακι μου δεν ειχα σε καμια απο τις τρεις..δηλαδη να μην αγχωνομαι....???

Μπραβο καρπουζάκι μου με εσωσες ....:D:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλε ουι ειπα....πως λεμε ναι στα γαλλικα:mrgreen:

αχ το καρπουζακι που ειναι και ξενογλωσσο,δεν το καταλαβα αυτο το ουι!!!με συγχωρης εμεις στην κυπρο ξερουμε το ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω παλι εχω να κανω γλυκακια την κυριακη θα κανω τα γενεθλια του μικρου μου!!!

Τωρα ειδα το τικερακι...Κλεινει τα 5 το καμαρι σας!!! Χιλιοχρονος και καθε χαρα να τον συντροφευει στο διαβα της ζωης τους!!!

εγω δε θα κανω τιποτα απολυτως........την δευτερα ομως θα κανω ενα μινι τραπεζι για τον καρπουζο μου επειδη γιορταζει και θα μαζευτουμε φρουτα πολλα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγω την δευτερα εχω αδεια....γιορταζω η κουνελλα!!!

Κοριτσάκια μου γ΄ινεται τησ που@@@@ς εδω σημερα....κουνελάκι μου τι κάνεις?

Παιδια αυτο που με αγχωνει πολυ ειναι αυτο που σας λεω ότι αισθανομαι να να που τσουλάει κατι αλλα όταν πάω τουαλετα δεν ειναι τιποτα...αγχωνομαι καθε που μου συμβαινει παει αλλου το μυαλο μου...το θέμα ειναι ότι δεν ειναι σαν βλενα δηλαδη δεν βλεπω τιποτα πηχτο(σορρυ για περιγραφη) μηπως μουφευγουν τα πιπι μου...να παω να κανω καμια εξεταση για καμια κολπιτιδα ..τι λετε?

Εγω ειχα μονιμως το ιδιο αισθημα και ηταν απλα υγρα...Λοιπον τι χρωμα εχουν? Διαφανα ,άσπρα, κιτρινα???

Νομιζω μονο τα κιτρινα δεν ειναι καλα υγρα αλλά προσεχε...δεν σημαινει οτι αν δουμε κιτρινα υγρα οτι οντως ειναι κιτρινα ( μερικες φορες η χημικη αντιδραση που κανει το χαρτι υγειας με τα υγρα ,αλλαζουν το χρωμα των υγρων).

Εγω κοτοπουλακι, ολα αυτα θα τα μιλουσα με τον γιατρο μου...Τηλεφωνακι και μπουρου μπυρου να μου λυσει τις αποριες!!!

Καταλαβες κοτοπουλακι?

Διαφημίσεις

αχ το καρπουζακι που ειναι και ξενογλωσσο,δεν το καταλαβα αυτο το ουι!!!με συγχωρης εμεις στην κυπρο ξερουμε το ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τρε μπαναλ :tongue::tongue::tongue::tongue:...καλε το καρπουζακι μας ειναι μεγαλωμενο με γαλλικα και πιανο:tongue:...προσαρμωσου χρυση και εσυ λιγο στο τεραστιο υποβαθρο της κυριας καρπουζακιου:tongue:..άκου εκεί ΝΑΙ!!!! τσου τσου τρε μπαναλ!!!:tongue::tongue::tongue:

χαιρετε!!!τι κανετε?κοτοπουλακι δεν ειναι τιποτα αυτα.εγω τα ειχα μεχρι που γεννησα.χωρις σερβιετακιδεν μπορουσα στιγμη.να το κοιταξεις παντως.λες να εισαιεγκυος?:D:D:D

χαιρετε!!!τι κανετε?κοτοπουλακι δεν ειναι τιποτα αυτα.εγω τα ειχα μεχρι που γεννησα.χωρις σερβιετακιδεν μπορουσα στιγμη.να το κοιταξεις παντως.λες να εισαιεγκυος?:D:D:D

μωρε λεςςςςςςς:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπηκατε στην τελικη ευθεια κουκλα...Βαφτιζεστε !!!

αυριο!περιμενω να νυχτωσει να κοιμηθει το ντολμαδακι να κανω νυχια αποτριχωση κλπκλπκλπ.και τωρα κοιματε αλλα τι να πρωτοπρολαβω.ειπα να μαγειρεψω:)

τι ωρα θα λαβει χωρα το μεγαλο γεγονος?

Ολα να σας πανε πολυ καλα και να περασετε υπεροχαααα!!!

Διαφημίσεις

εγω παλι εχω να κανω γλυκακια την κυριακη θα κανω τα γενεθλια του μικρου μου!!!

Πολύχρωμος και πολύχρονος!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου γ΄ινεται τησ που@@@@ς εδω σημερα....κουνελάκι μου τι κάνεις?

Παιδια αυτο που με αγχωνει πολυ ειναι αυτο που σας λεω ότι αισθανομαι να να που τσουλάει κατι αλλα όταν πάω τουαλετα δεν ειναι τιποτα...αγχωνομαι καθε που μου συμβαινει παει αλλου το μυαλο μου...το θέμα ειναι ότι δεν ειναι σαν βλενα δηλαδη δεν βλεπω τιποτα πηχτο(σορρυ για περιγραφη) μηπως μουφευγουν τα πιπι μου...να παω να κανω καμια εξεταση για καμια κολπιτιδα ..τι λετε?

Κι εγώ στην αρχή κάθε μισή ώρα κατέβαζα το στριγκάκι:tongue: γιατί νόμιζα ότι θα μου ερχόταν η περίοδος...μην ανησυχείς κοτοπουλάκι μου..

Εφάκη είσαι από Κύπρο:shock:

"cogito,ergo sum"

Εγω ειχα μονιμως το ιδιο αισθημα και ηταν απλα υγρα...Λοιπον τι χρωμα εχουν? Διαφανα ,άσπρα, κιτρινα???

Νομιζω μονο τα κιτρινα δεν ειναι καλα υγρα αλλά προσεχε...δεν σημαινει οτι αν δουμε κιτρινα υγρα οτι οντως ειναι κιτρινα ( μερικες φορες η χημικη αντιδραση που κανει το χαρτι υγειας με τα υγρα ,αλλαζουν το χρωμα των υγρων).

Εγω κοτοπουλακι, ολα αυτα θα τα μιλουσα με τον γιατρο μου...Τηλεφωνακι και μπουρου μπυρου να μου λυσει τις αποριες!!!

Καταλαβες κοτοπουλακι?

Ασπρα είναι ..τα τσισα μου όμως ειναι κιτρινα μερικες φορες.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ρε και εγω τον παιρνω ολα αυτα που ειχα παθει τον επερνα καθε λιγο ουτε γκομενος:tongue::tongue::tongue::tongue: απλα τωρα λεω μην τον μουρλανω απο τωρα:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσακια μου με χαλαρώσατε...λες ελινακι μου να ειμαι:tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Πολύχρωμος και πολύχρονος!!!!!!!!

Κι εγώ στην αρχή κάθε μισή ώρα κατέβαζα το στριγκάκι:tongue: γιατί νόμιζα ότι θα μου ερχόταν η περίοδος...μην ανησυχείς κοτοπουλάκι μου..

Εφάκη είσαι από Κύπρο:shock:

ευχαριστω πολυ!!!!ναι απο κυπρο ειμαι!!!εχεις ερθει?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ασπρα είναι ..τα τσισα μου όμως ειναι κιτρινα μερικες φορες.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ρε και εγω τον παιρνω ολα αυτα που ειχα παθει τον επερνα καθε λιγο ουτε γκομενος:tongue::tongue::tongue::tongue: απλα τωρα λεω μην τον μουρλανω απο τωρα:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσακια μου με χαλαρώσατε...λες ελινακι μου να ειμαι:tongue::tongue:

Τα τσισακια σου δειχνουν οτι δεν πεινεισ πολυ νερο...για ξεκινα,να φευγουν οι τοξινες...2 λιτρα νερακι την ημερα κυρια κοτοπουλακιου...

Μην κολλας παρτον τηλεφωνο διοτι αλλο να στα απανταει αυτα η επιστημη και αλλο να στα απαντανε τα καρπουζοκουνελλακια,εφακη και σια!!!...δουλεια του ειναι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...