Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Εφακη και ετσι να ειναι οπως τα λες, μην απογοητευεσαι.

Μπορει να ερθει μπορει και να μην ερθει...Τα πονακια μπορει αν σημαινουν και τα δυο.

Οσο μπορεις μην απογοητευεσαι, οκ κουκλιτσα????

προσπαθω πολυ!!!αμα ρε κοριτσια κουραστηκα καθε μηνα τα ιδια:?:???:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσπαθω πολυ!!!αμα ρε κοριτσια κουραστηκα καθε μηνα τα ιδια:?:???:

Αν μη τι αλλο ολες αυτο το λουκι περναμε βρε κουκλιτσα μου...Καθε μηνα τα ιδια...Που θα παει ομως??? Δεν ειναι του χεριου του...Επιμονη και υπομονη και πολυ ντοην ντοην τις καταλληλες μερες!!!

Ειμαστε και εμεις εδω εεε!!!Οτι θελεις μην διστασεις...Η μια θα δινει δυμαμη στην αλλη οταν λυγιζει!!!

υ.γ. και μην το προδικαζεις ακομη ετσι???Θα στενοχωρηθεις για λιγο -το τονιζω για λιγο - μονο αν εμφανιστει η κοκκινοσιχαμενη...Μεχρι τοτε δεν σταματαμε να ελπιζουμε!!!

Αν μη τι αλλο ολες αυτο το λουκι περναμε βρε κουκλιτσα μου...Καθε μηνα τα ιδια...Που θα παει ομως??? Δεν ειναι του χεριου του...Επιμονη και υπομονη και πολυ ντοην ντοην τις καταλληλες μερες!!!

Ειμαστε και εμεις εδω εεε!!!Οτι θελεις μην διστασεις...Η μια θα δινει δυμαμη στην αλλη οταν λυγιζει!!!

υ.γ. και μην το προδικαζεις ακομη ετσι???Θα στενοχωρηθεις για λιγο -το τονιζω για λιγο - μονο αν εμφανιστει η κοκκινοσιχαμενη...Μεχρι τοτε δεν σταματαμε να ελπιζουμε!!!

ΟΚ κοριτσακι ευχαριστω για το κουραγιο!!!ακομα αναμενω δεν χαθηκε τιποτα και ακομα και να ερθει θα προσπαθησω ξανα τον αλλο μηνα!!!!!

καλα τα ειπα:rolleyes:

η εγκυουλα που χαθηκε???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΟΚ κοριτσακι ευχαριστω για το κουραγιο!!!ακομα αναμενω δεν χαθηκε τιποτα και ακομα και να ερθει θα προσπαθησω ξανα τον αλλο μηνα!!!!!

καλα τα ειπα:rolleyes:

η εγκυουλα που χαθηκε???

η εγκυουλα ισως ειναι πολυ φορτωμενη με την δουλεια!!Ειναι ακι αυτη εργασιομανης (το κοτοπουλακι).

Η αλλη εγκυουλα (βανιλλακι) ελπιζω να μην χαθηκε επειδη την χτυπησε παλι το στομαχι της!

η εγκυουλα ισως ειναι πολυ φορτωμενη με την δουλεια!!Ειναι ακι αυτη εργασιομανης (το κοτοπουλακι).

Η αλλη εγκυουλα (βανιλλακι) ελπιζω να μην χαθηκε επειδη την χτυπησε παλι το στομαχι της!

μαλλον για αυτο εξαφανιστηκαν!!!το καρπουζακι???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αααα το καρπουζακι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...δικαιολογημενη και αυτη διοτι οπως προειπα εχει υποστει αλλεπαλληλουσ βιασμους τις προηγουμενες ημερες...μαλλον θα ξεκουραζεται τωρα!!! :tongue:

αααα το καρπουζακι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...δικαιολογημενη και αυτη διοτι οπως προειπα εχει υποστει αλλεπαλληλουσ βιασμους τις προηγουμενες ημερες...μαλλον θα ξεκουραζεται τωρα!!! :tongue:

ναι εχω τρελαθει στη ξεκουραση,,,,,αει στο καλο πια,,,να μην μπορω να παρω ανασα...αλλα τους εδειξα εγω:mrgreen::mrgreen::mrgreen: με παρατησαν ησυχη

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

ετσι σε θελω καρπουζακι...αυταρχικη και δυναμικη!!!

Το καρπουζακι εγω ετσι το γνωρισα και το εκτιμησα!!!

Κοριτσια τι θα κανετε το ΣΚ???

Εγω εχω τρελλη λαντζα να κανω!!!

ναι εχω τρελαθει στη ξεκουραση,,,,,αει στο καλο πια,,,να μην μπορω να παρω ανασα...αλλα τους εδειξα εγω:mrgreen::mrgreen::mrgreen: με παρατησαν ησυχη

κανε υπομονη κοριτσι μου!!!!οπως κανω και εγω !!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εγω παλι εχω να κανω γλυκακια την κυριακη θα κανω τα γενεθλια του μικρου μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω δε θα κανω τιποτα απολυτως........την δευτερα ομως θα κανω ενα μινι τραπεζι για τον καρπουζο μου επειδη γιορταζει και θα μαζευτουμε φρουτα πολλα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Κοριτσάκια μου γ΄ινεται τησ που@@@@ς εδω σημερα....κουνελάκι μου τι κάνεις?

Παιδια αυτο που με αγχωνει πολυ ειναι αυτο που σας λεω ότι αισθανομαι να να που τσουλάει κατι αλλα όταν πάω τουαλετα δεν ειναι τιποτα...αγχωνομαι καθε που μου συμβαινει παει αλλου το μυαλο μου...το θέμα ειναι ότι δεν ειναι σαν βλενα δηλαδη δεν βλεπω τιποτα πηχτο(σορρυ για περιγραφη) μηπως μουφευγουν τα πιπι μου...να παω να κανω καμια εξεταση για καμια κολπιτιδα ..τι λετε?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εγω δε θα κανω τιποτα απολυτως........την δευτερα ομως θα κανω ενα μινι τραπεζι για τον καρπουζο μου επειδη γιορταζει και θα μαζευτουμε φρουτα πολλα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μιχαλης???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσάκια μου γ΄ινεται τησ που@@@@ς εδω σημερα....κουνελάκι μου τι κάνεις?

Παιδια αυτο που με αγχωνει πολυ ειναι αυτο που σας λεω ότι αισθανομαι να να που τσουλάει κατι αλλα όταν πάω τουαλετα δεν ειναι τιποτα...αγχωνομαι καθε που μου συμβαινει παει αλλου το μυαλο μου...το θέμα ειναι ότι δεν ειναι σαν βλενα δηλαδη δεν βλεπω τιποτα πηχτο(σορρυ για περιγραφη) μηπως μουφευγουν τα πιπι μου...να παω να κανω καμια εξεταση για καμια κολπιτιδα ..τι λετε?

χαλαρωσε ρε κοτοπουλακι,,,,,τι κολπιτιδα και βλακειες παιδακι μου....ειναι πολυ γνωστο συμπτωμα τα υγρα...και οχι τα πηχτα..τα αλλα....καλα αλλη φορα δε τα ειχες???

μιχαλης???

ουι ουι:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...