Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

καλημερουδια....εγω το πηρα απο τη φωτο μου...ειχα κι αλλη μια παλαιοτερη που εδειχνε ενα καρπουζομωρο....οποτε μου κολλησαν οι τσουπρες εδω το καρπουζι.......η βενους το ιδιο αν δεν κανω λαθος .....και το κοτοπουλακι....γιατι ειναι πραγματι κοτοπουλακι:mrgreen::mrgreen:

ωραια πολυ χαριτομενα ονοματακια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ υποτονικες εισαστε σημερα μανταμιτσες...Τι παθατε ολες σας????

Εφακη, 2 μερουλες ακομη.

Κοτοπουλακι, κατεβασε το ρελαντι τωρα!!! Οσο μπορεις.Επισης αυτες οι διαταραχες στον υπνο τωρα με την εγκυμοσυνη θα γινουν πιο συχνες.Στην δευτερη εγκυμοσυνη μου εγω ειχα μεγαλο θεμα με την αυπνια (και με την δυσκοιλιοτητα). Να ξεκουραζεσαι κοτοπουλακι και να ακους το σωμα σου!!!

Καρπουζακι μου, τι κανεις??? Λογικα ξεκουραζεσαι τωρα υστερα απο τους απανωτους βιασμους που υπεστεις τις προηγουμενες ημερες...ω δυσμοιρο καρπουζακι, ελπιζω αυτοι να ηταν και οι τελευταιοι βιασμοι που υπεστεις...Οι επομενοι ευχομαι να συμβουν σε σενα υστερα απο 9 μηνες τουλαχιστον.

Ερμινα, δεν ξερω απο οωρηξια πολλα αλλα βαρα αβερτα...και σημερα εννοειται!!!

Διαφημίσεις

girls καλημέρα...

sorry χτες που αποσυνδέθηκα απότομα...

έχω τρελό πρόβλημα με το στομάχι μου...θα προσπαθήσω να μείνω στην παρέα όσο αντέξω...

Καλωστηνα...τι θεματακι εχεις με το στομαχι σου?Τις κλασικες αναγουλες ή κατι αλλο?

girls καλημέρα...

sorry χτες που αποσυνδέθηκα απότομα...

έχω τρελό πρόβλημα με το στομάχι μου...θα προσπαθήσω να μείνω στην παρέα όσο αντέξω...

καλος το αγγελακι μας,να τρως συχνα και μικρα γευματα και καταπροτιμιση στεχνα φαγητα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσάκια δεν ξέρω πως να το περιγράψω...καούρες-στομαχόπονος σχεδόν ΟΛΗ την ημέρα....δεν μπορώ καθόλου..ειδικά το βράδυ..χτες ήπια φασκόμηλο αλλά τίποτα δεν έκανε....

χίλιες φορές να έκανα εμετό να ξεμπέρδευα...

"cogito,ergo sum"

κοριτσάκια δεν ξέρω πως να το περιγράψω...καούρες-στομαχόπονος σχεδόν ΟΛΗ την ημέρα....δεν μπορώ καθόλου..ειδικά το βράδυ..χτες ήπια φασκόμηλο αλλά τίποτα δεν έκανε....

φαε καμια φρυγανι να τραβηξη τα υγρα που υπαρχουν στο στομαχι σου

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εφάκη τρώω και μου περνάει για κανα εικοσάλεπτο κ μετά φτου κ από την αρχή...

παρε και τον γιατρο εχει κατι χαπακια που πινεις και βοηθουν!!!κανε υπομονη για το μωρακι σου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Πολυ υποτονικες εισαστε σημερα μανταμιτσες...Τι παθατε ολες σας????

Εφακη, 2 μερουλες ακομη.

Κοτοπουλακι, κατεβασε το ρελαντι τωρα!!! Οσο μπορεις.Επισης αυτες οι διαταραχες στον υπνο τωρα με την εγκυμοσυνη θα γινουν πιο συχνες.Στην δευτερη εγκυμοσυνη μου εγω ειχα μεγαλο θεμα με την αυπνια (και με την δυσκοιλιοτητα). Να ξεκουραζεσαι κοτοπουλακι και να ακους το σωμα σου!!!

Καρπουζακι μου, τι κανεις??? Λογικα ξεκουραζεσαι τωρα υστερα απο τους απανωτους βιασμους που υπεστεις τις προηγουμενες ημερες...ω δυσμοιρο καρπουζακι, ελπιζω αυτοι να ηταν και οι τελευταιοι βιασμοι που υπεστεις...Οι επομενοι ευχομαι να συμβουν σε σενα υστερα απο 9 μηνες τουλαχιστον.

Ερμινα, δεν ξερω απο οωρηξια πολλα αλλα βαρα αβερτα...και σημερα εννοειται!!!

απ το στομα σου και στου θεου το αυτι...δεν αντεχω αλλους απανωτους βιασμους:mrgreen::mrgreen::mrgreen: καρπουζακι ειμαι κι εγω ...θα λυγισω.....

αχ μωρε ετσι ειναι στην αρχη.......οπως ειπαν και οι προλαλησασες στεγνα φαγητα, φρυγανιες, κριτσινακια και υπομονηηηηηη

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Εφακη και ετσι να ειναι οπως τα λες, μην απογοητευεσαι.

Μπορει να ερθει μπορει και να μην ερθει...Τα πονακια μπορει αν σημαινουν και τα δυο.

Οσο μπορεις μην απογοητευεσαι, οκ κουκλιτσα????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...