Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

703784jl3qt1u4ao.gif

749539ltgnutkn4m.gif

Καλημερουδια καλημερουδια....

τι κανεις Εφάκι μου? πως πάει η αγωνία??? ειναι στα top?:lol::lol::lol::lol:

Αντε να μαζευόμαστε σιγα σιγά...

Ιολάκι μου αντε μωρο μου να ξεμπερδευεις να ηρεμισεις λιγάκι

Νενούκο μου δεν μπορεις να μπαίνεις πρωϊ?? Τι κανεις κοριτσάκι μου

Ερμινακι σε περιμενω τωρα το πρωι:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

703784jl3qt1u4ao.gif

749539ltgnutkn4m.gif

Καλημερουδια καλημερουδια....

τι κανεις Εφάκι μου? πως πάει η αγωνία??? ειναι στα top?:lol::lol::lol::lol:

Αντε να μαζευόμαστε σιγα σιγά...

Ιολάκι μου αντε μωρο μου να ξεμπερδευεις να ηρεμισεις λιγάκι

Νενούκο μου δεν μπορεις να μπαίνεις πρωϊ?? Τι κανεις κοριτσάκι μου

Ερμινακι σε περιμενω τωρα το πρωι:lol::lol::lol:

καλημερα,κρατιεμε ακομα!!!κανω υπομονη ευτυχως ερχετε σαββατοκυριακο και θα περασουν γριγορα οι μερες,αν δεν με προλαβει η ακατανομαστη :rolleyes: φυσικα!!!εσυ πωσ εισαι?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα,κρατιεμε ακομα!!!κανω υπομονη ευτυχως ερχετε σαββατοκυριακο και θα περασουν γριγορα οι μερες,αν δεν με προλαβει η ακατανομαστη :rolleyes: φυσικα!!!εσυ πωσ εισαι?

Μια χαρα ειμαι...δεν ξερω όμως εχω πολυ υπερένταση ..ειναι λες και ειμαι ντοπαρισμένη.... τρεχω όλη μέρα το βράδυ πεφτω κατα τις 10:30 ξερένομαι δηλαδη.. και μετα τα ξημερωματα ξυπνάω και μου περναν όλα απο το μυαλό και στρεσαρομαι και μετα δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ...Σημερα ξυπνησα κατα τις 3:00 και επειδη ημουν χαλαρη το μυαλο μου πήγαινε όλο στα ασχημα και με επιανε σαν σφιξιμο...ευτιχως κατα τις 5 με πήρε λίγο ο υπνος (που ειπε ο αντρας μου αντε μετρα προβατάκια μπας και κοιμηθης λιγάκι) αυτο έκανα ...Βεβαι μετα στις 6 ξυπνησα για τη δουλεια....

Νομιζω η υπερενταση μου φαινεται και απο τον τροπο που γραφω..δεν εχω σταματιμω....θα μπορουσα να γραψω ολοκληρη εφημερίδα σήμερα:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μια χαρα ειμαι...δεν ξερω όμως εχω πολυ υπερένταση ..ειναι λες και ειμαι ντοπαρισμένη.... τρεχω όλη μέρα το βράδυ πεφτω κατα τις 10:30 ξερένομαι δηλαδη.. και μετα τα ξημερωματα ξυπνάω και μου περναν όλα απο το μυαλό και στρεσαρομαι και μετα δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ...Σημερα ξυπνησα κατα τις 3:00 και επειδη ημουν χαλαρη το μυαλο μου πήγαινε όλο στα ασχημα και με επιανε σαν σφιξιμο...ευτιχως κατα τις 5 με πήρε λίγο ο υπνος (που ειπε ο αντρας μου αντε μετρα προβατάκια μπας και κοιμηθης λιγάκι) αυτο έκανα ...Βεβαι μετα στις 6 ξυπνησα για τη δουλεια....

Νομιζω η υπερενταση μου φαινεται και απο τον τροπο που γραφω..δεν εχω σταματιμω....θα μπορουσα να γραψω ολοκληρη εφημερίδα σήμερα:tongue::tongue::tongue::tongue:

ηρεμησε απο το αγχος σου το κανεις αυτο και λιγο οι ορμονες σου που αρχισαν να ανεβαινουν ,προσπαθα να εισαι ηρεμη και ολα καλα θα πανε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ηρεμησε απο το αγχος σου το κανεις αυτο και λιγο οι ορμονες σου που αρχισαν να ανεβαινουν ,προσπαθα να εισαι ηρεμη και ολα καλα θα πανε!!!

Αυτο προσπαθω αλλα δεν ειμαι και πολυ ηραμος ανθρωπος:tongue::tongue::tongue:

Εσυ μαναράκι κανε υπομονη σε τρεις μερουλες θα ξερουμε...κανα νεο συμπτωματάκι? εχεις κανα τσιμπιματάκι στην κοιλιτσα?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Αυτο προσπαθω αλλα δεν ειμαι και πολυ ηραμος ανθρωπος:tongue::tongue::tongue:

Εσυ μαναράκι κανε υπομονη σε τρεις μερουλες θα ξερουμε...κανα νεο συμπτωματάκι? εχεις κανα τσιμπιματάκι στην κοιλιτσα?

απο συπτωματα τιποτα ετσι δια μαγειας εφυγαν ολα!!!εβγαλα σπυρακια και το στηθος δεν φουσκοσε καθολου μαλλον θα ερχετεεεεεεεεεε:?:???:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

απο συπτωματα τιποτα ετσι δια μαγειας εφυγαν ολα!!!εβγαλα σπυρακια και το στηθος δεν φουσκοσε καθολου μαλλον θα ερχετεεεεεεεεεε:?:???:

Εχεις πονακια της κοκκινης?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

οχι τιποταααααααααα

Η αληθεια ειναι ότι και εμενα κντευοντας στις ημερες τα συμπτωματα ελλατωνοντουσαν αλλα με επιασαν κανα 2 μερες πριν πονοι σαν τις ακατανομαστης..αλλα αυτυχως δεν ήταν οι δικοί της.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αντε οι αλλες που ειναι...το παραξεφτυλισαν σήμερα...θα τις μμμ

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Η αληθεια ειναι ότι και εμενα κντευοντας στις ημερες τα συμπτωματα ελλατωνοντουσαν αλλα με επιασαν κανα 2 μερες πριν πονοι σαν τις ακατανομαστης..αλλα αυτυχως δεν ήταν οι δικοί της.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αντε οι αλλες που ειναι...το παραξεφτυλισαν σήμερα...θα τις μμμ

ναι ειδες μας αφησαν να ψαχνομαστε μονες μας!!!!

που ειστε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,θελω τα φωτα σαςςςςςςςςςςςςςςς

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια:tongue::tongue::tongue::tongue: τι κανετε μικρα μου???

καλημερα καρπουζακι μου....καλα ειμαστε εσυ?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερα καρπουζακι μου....καλα ειμαστε εσυ?

καλα ειμαι μωρε...περιμενω να τελειωνω τη δουλεια να αραξω 4 ολακερες μερες....γιουπι!!!!!

εσυ παιδακι μου τι υπερενταση ειναι αυτη που εχεις...συνηθως το αντιθετο γινεται...οι εγκυουλες ειναι ενα με το πατωμα...εσυ...μια ζωη αναποδο αυτο το κοτοπουλακι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλημερα κοριτσακια:tongue::tongue::tongue::tongue: τι κανετε μικρα μου???

καλημερα καρπουζακι!!!να ρωτησω κατι ασχετο?απο που πηρατε αυτα τα ωραια ονοματα?καρπουζακι κοτοπουλακι κουνελακι :confused::confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα καρπουζακι!!!να ρωτησω κατι ασχετο?απο που πηρατε αυτα τα ωραια ονοματα?καρπουζακι κοτοπουλακι κουνελακι :confused::confused::confused:

καλημερουδια....εγω το πηρα απο τη φωτο μου...ειχα κι αλλη μια παλαιοτερη που εδειχνε ενα καρπουζομωρο....οποτε μου κολλησαν οι τσουπρες εδω το καρπουζι.......η βενους το ιδιο αν δεν κανω λαθος .....και το κοτοπουλακι....γιατι ειναι πραγματι κοτοπουλακι:mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...