Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

μια από τα ίδια... παρατήρησα ότι μου ψιλοχάλασαν κι ένα χαλί στο ταπητοκαθαριστήριο...

έχω ένα χαλί που έχει μέσα χοντρές λωρίδες δέρματος, τους το είχα επισημάνει να δείξουν προσοχή...

@κατ@ δείξανε.....

anyway

κριμα ρε συ...να τους ζητησεις να στο αποζημιωσουν...

και εγω τα εδινα μεχρι προπερσυ αλλά ρε συ νομιζα οτι δεν τα καθαριζαν καλα...εχω μεγαλο μπαλκονι και αρχισα να τα πλενω εγω...τελικα αποδειχτηκε οτι το συγκεκριμενο ταπητοκαθαριστηριο εκανε μάπα καθαρισμα.

Βεβαια μου βγηκε ο @ωλος για να τα καθαρισω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κριμα ρε συ...να τους ζητησεις να στο αποζημιωσουν...

και εγω τα εδινα μεχρι προπερσυ αλλά ρε συ νομιζα οτι δεν τα καθαριζαν καλα...εχω μεγαλο μπαλκονι και αρχισα να τα πλενω εγω...τελικα αποδειχτηκε οτι το συγκεκριμενο ταπητοκαθαριστηριο εκανε μάπα καθαρισμα.

Βεβαια μου βγηκε ο @ωλος για να τα καθαρισω!!!

μου κολλάει το λαπιτόπι gamoto.....

ποτέ δεν έχω πλύνει χαλιά...μωρέ αξίζει να είμαστε μέσα στα νερά , να μας βγαίνει ο ποπουδάκος? τα δίνεις στα καθαρίζουν και σου κάνουν κ φύλαξη...

Βέβαια είναι το χρηματικό στη μέση...

"cogito,ergo sum"

τα λεφτα δεν μου ειχαν φανει πολλα...ηταν τοτε αν θυμαμαι καλα 150 ευρω.

ερχοτανε τα περνανε,τα καθαριζανε ,τα φυλαγανε και τα επιστρεφανε οποτε ηθελα...

αν δεν ειχα θεμα με το πως μου τα καθαριζανε ασυζητητι θα τα ξαναστελνα.

παιδια πειραζει που γουργουριζει συνεχεια η κοιλιτσα μου.???

εσυ βανιλιτσα τρως?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

παιδια πειραζει που γουργουριζει συνεχεια η κοιλιτσα μου.???

εσυ βανιλιτσα τρως?

δεν ξερω γλυκια μου να σου απαντησω για το αν πειραζει ...ολα αυτα που παρατηρεις σαν αλλαγες,γραψτα σε ενα χαρτακι και συζητησε τα με το γιατρο ενα προς ενα.

εντατσει?

υ.γ. μηπως πεινάς???????:tongue:

Διαφημίσεις

δεν ξερω γλυκια μου να σου απαντησω για το αν πειραζει ...ολα αυτα που παρατηρεις σαν αλλαγες,γραψτα σε ενα χαρτακι και συζητησε τα με το γιατρο ενα προς ενα.

εντατσει?

υ.γ. μηπως πεινάς???????:tongue:

αυτο εννοω βρε χαζουλι μου ..πειναω συνεχεια....

βεβαια εχω χασει ενα κιλο ..πως γινεται αυτο δεν ξέρω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αυτο εννοω βρε χαζουλι μου ..πειναω συνεχεια....

βεβαια εχω χασει ενα κιλο ..πως γινεται αυτο δεν ξέρω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

βασικα το κιλακι που εχασες το εχασες μαλλον γιατι ενεργεισε πιο τακτικα...

και γω πεινουσα πολυ!!!!

ε τελικα κατεληξα...μαλλον εισαι εγκυος :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πωπω δεν την παλευω αλλο...κλεινουν τα ματια μου...ποτε θα περασουν οι ωρες να παω στο σπιτακι μου...να κοιμηθωωωωωωωωωωωω!!!!

Και εγω δεν μπορω αλλο σημερα....άντε εχω και σχολη μετα...

ευτυχως απο αυριο το απογευμα ρεκλα....

Φαντασου όυτε να λουστω δεν προλαβα εχτες...λυγδιαρα ειμαι σημερα...ασε που και τα μαλια μου λαδωνουν αμεσως...

Ευτωχως που τα εκανα ξανθα και δεν φαινεται τοσο γιατι στο καστανο με την αλλη μερα δεν μπορουσα να κυκλοφορισω

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

που να δεις τι σε περιμενει οσο θα φουσκωνει η κοιλιτσα...ειδικα στο ξυρισμα, θα εχεις ενα θεματακι...δεν θα φτανεις.

θα κανεις τον κοκκορακο κουρεα...θα του λες πιασε το ξυραφι και ξουρισε :tongue:

και μενα τα μαλλια μου λαδωνουν πολυ ευκολα...σχεδον 1 μερα μετα το λουσιμο θελουν παλι...γινονται χαλια...και εγω εχω το εξης:λιπαρη τριχα και ξηρο δερμα στο κεφαλι...την ξηροδερμια την τακτοποιω με ειδικο σαμπουαν...την λιπαροτητα δεν ξερω τι να την κανω...

ασχετο...2 μερες μετα τη οωρηξια εχει νοημα να ερθω παλι σε επαφη???

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Τι κάνετε?

Τα εγκυούλικα τι κάνουν?

Κοτοπουλάκι μου, πεινάς? Δεν είναι τίποτε, έγκυος είσαι!!!!χαχαχαχα

Εγώ μία απο τα ίδια.

Βρήκα 10 λεπτά χρόνο και μπήκα να μάθω κανένα νέο.

Μετράω μέρες, για να τελειώνει αυτή η κούραση και να γυρίζω σπιτάκι μου νωρίς και να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη!

Φιλάκια σε όλες.

γεια σας κοριτσακια μου!

σημερα δεν μπορεσα να μπω το πρωι , ειχα πολλες δουλιτσες.τι μου κανετε?

εχω μια ερωτηση να σας κανω , μετα απο 2 χρονια προσπαθειων και μετα απο τοοοσες ωορρηξιες και τοσο διαβασμα πανω σε αυτο ακομα δεν μπορω να το καταλαβω, λοιπον χθες ημουν στη 14η μερα και ειχα θερμοκρασια 37.1 και το απογευμα ειδα και λιγο αιμα ροζ, αυτο σημαινει οτι χθες εγινε η ωορρηξια ή οτι ετοιμαζεται να γινει αυτες τις μερες?πειτε ρε κοριτσια μπας και βγαλω ακρη.

μπιμπιτσα μου που εισαι βρε αγαπη μου?αντε να τελειωσουν οι παλιοεκλογες και να μαζευομαστε οπως παλια οοοολες μαζι!υπομονη 3 μερουλες ακομα, μου ελειψες!

θα τα πουμε αυριο ζουζουνες , καλα να περνατε, φιλακιααααα πολλαααα σε οοοοολες!

καληνυχτα!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

γεια σας κοριτσακια μου!

σημερα δεν μπορεσα να μπω το πρωι , ειχα πολλες δουλιτσες.τι μου κανετε?

εχω μια ερωτηση να σας κανω , μετα απο 2 χρονια προσπαθειων και μετα απο τοοοσες ωορρηξιες και τοσο διαβασμα πανω σε αυτο ακομα δεν μπορω να το καταλαβω, λοιπον χθες ημουν στη 14η μερα και ειχα θερμοκρασια 37.1 και το απογευμα ειδα και λιγο αιμα ροζ, αυτο σημαινει οτι χθες εγινε η ωορρηξια ή οτι ετοιμαζεται να γινει αυτες τις μερες?πειτε ρε κοριτσια μπας και βγαλω ακρη.

μπιμπιτσα μου που εισαι βρε αγαπη μου?αντε να τελειωσουν οι παλιοεκλογες και να μαζευομαστε οπως παλια οοοολες μαζι!υπομονη 3 μερουλες ακομα, μου ελειψες!

θα τα πουμε αυριο ζουζουνες , καλα να περνατε, φιλακιααααα πολλαααα σε οοοοολες!

καληνυχτα!

ouuuuuuuuuuuuuuuuuu ερμινακι τι κανεις????????????????

ouuuuuuuuuuuuuuuuuu ερμινακι τι κανεις????????????????

νενουκακι μουουουουουου!!!!!!δεν σε ειδα πριν :(.

στο φεις σε βλεπω αλλα μπαινω πολυ γρηγορα για 2 λεπτα και βγαινω , τρεχω λιγο παραπανω αυτες τις μερες , ενα μικρο προβληματακι υγειας της μαμας μου , ειχε ενα ατυχημα και δεν εχω πολυ χρονο για μενα , θα περασει ομως.

εσυ τι κανεις???αντε να μπαινεις και εσυ εδω πιο συχνα , μαζευομαστε σιγα σιγα παλι.μην χανεσαι ναι?περιμενω νεα!φιλακια πολλα!:P

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...