Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Μπιφτεκακι, τον αλλο μηνα οι εναπομειναντες θα μπουμε στον αγωνα με πυγμη και θαρρος.

Και η ερμινα ειναι τις ιδιες μερες με καρπουζακι...

εμενα το 12 ειναι κατα προσεγγιση... μπορει να μου ερθει και νωριτερα η κοκκινοσιχαμενη...το 12 το βαλαμε υποθετωντας οτι η οωρηξια εγινε την Τριτη 2/11.

Καλα εσυ τι απαισιοδοξος ανθρωπος εισαι βρε παιδι μου...τι εχω πει...αμαν θα με σκασεις:mad::mad::mad:

μ αρεσει που τα εχεις σχεδιασει ολα στο μικρο αθωο γκαστρωμενο μυαλουδακι σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πάντα...ετσι ερχονται όπως τα θέλω:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα η ωορρηξια εγινε πριν τες 25/10 αλλα δεν ξερουμε ποσο πριν μπορει και να εγινε 25/10

αρα περιμενε μεχρι Δευτερα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κορεςςςςςς!!!! χαλαρωστε.......παμε ολες μαζι με ρυθμο....εισπνοηηηηηη...........εκπνοηηηηηη (φουυυυυυ) και ξανα μανα απο την αρχη:P:p:p:p:p:p

ολα θα γινουν....ολα θα γινουν....ολα θα γινουν.....επαναλαβετε μετα απο μενα...

ΔΕ ΘΑ ΑΓΧΩΘΩ....ΔΕ ΘΑ ΑΓΧΩΘΩ....ΟΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

εμενα η ωορρηξια εγινε πριν τες 25/10 αλλα δεν ξερουμε ποσο πριν μπορει και να εγινε 25/10

κανε τεστακι την κυριακη...λοιπον η περιοδος ερχεται 14 ημερες αφου περασει η ημερα της οωρηξιας...δηλ. αν ειχες οωρηξια στις 25/10 τοτε η μερα που δεν

περιμενεις περιοδο ειναι η 8/11.

Κρατα βρε κουκλα, χονδρικα αν το σκεφτεις 2 μερες μεινανε...

Διαφημίσεις

κορεςςςςςς!!!! χαλαρωστε.......παμε ολες μαζι με ρυθμο....εισπνοηηηηηη...........εκπνοηηηηηη (φουυυυυυ) και ξανα μανα απο την αρχη:P:p:p:p:p:p

ολα θα γινουν....ολα θα γινουν....ολα θα γινουν.....επαναλαβετε μετα απο μενα...

οκ τωρα ηρεμησα σε ευχαριστω πολυ!!!!!δεν θα κανω τιποτα περμενω να ερθει η δευτερα και βλεπουμε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλα εσυ τι απαισιοδοξος ανθρωπος εισαι βρε παιδι μου...τι εχω πει...αμαν θα με σκασεις:mad::mad::mad:

η απισιοδοξια μου φταιει...οχι η γκαντεμια που με δερνει.

πάντα...ετσι ερχονται όπως τα θέλω:tongue::tongue::tongue:

αν μη τι αλλο...:tongue:

ειδικα το τελευταιο πενταημερο πριν την περιοδο, οφειλω να ομολογησω - παραδεχτω-κτλ, οτι ειμαστε πολυ κουλ και ανετες...χωρις αγχος ειμαι δεν ειμαι!!!:tongue:

εβγαλα και κατι σπυρακια μαλλον ερχετεε:cry::cry::cry::cry:

ξερεις υπαρχουν εγκυμονουσες που βγαζουν σπυρακια...νομιζω συνηθως συμβαινει (από οτι λένε οι μεγαλυτερες ) οταν εισαι εγκυος σε κοριτσακι!!!

αν μη τι αλλο...:tongue:

ειδικα το τελευταιο πενταημερο, οφειλω να ομολογησω - παραδεχτω-κτλ, οτι ειμαστε πολυ κουλ και ανετες...χωρις αγχος ειμαι δεν ειμαι!!!:tongue:

ξερεις υπαρχουν εγκυμονουσες που βγαζουν σπυρακια...νομιζω συνηθως συμβαινει (από οτι λένε οι μεγαλυτερες ) οταν εισαι εγκυος σε κοριτσακι!!!

πως να το ξερω εγω αυτο αφου μονο αγορακι εχω!!!!:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

επισης εχω ακουσει οτι η εγκυμοσυνη σε αγορακι, γλυκαινει το προσωπο /οψη της εγκυμονουσας, ενω η εγκυμοσυνη σε κοριτσακι αγριευει το προσωπο /οψη της εγκυμονουσας.

εβγαλα και κατι σπυρακια μαλλον ερχετεε:cry::cry::cry::cry:

Μπα και εγω εχω βγαλει μπιμπικακια ..σαν υδροτσήλα

καλα τα πας:tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Παιδια εμένα το αφεντικο την προηγουμενη φορα το ειχε καταλαβει μονος απο το προσωπο μου και ημουν μονο 6 βδομαδων

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παιδια εμένα το αφεντικο την προηγουμενη φορα το ειχε καταλαβει μονος απο το προσωπο μου και ημουν μονο 6 βδομαδων

δεν ηταν απο το προσωπο σου αστα αυτα..........απλα κοιταξε το μετωπο σου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ειμαι εγκυος!!!!!!!

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...