Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

:roll::roll::roll::roll:

άσε κανένα δεν μου αρέσει...θα βάλω ένα κλασικό...

Η Μάχη είχε ένα ωραίο μια εγκυούλα με κοιλίτσα αλλά δεν μπορώ να το βρω...

Εσύ τι κάνεις καρπουζάκι, στη δουλειά είσαι?

Καλημερα κουκλιτσα...

καταλαβα πανω κατω τι θελεις.θα σου δινω καποια λινκς για να μπαινεις να δεις σε περιπτωση που δεν τα εχεις δει...

http://www.surebaby.com/pregnancy-and-birth/pregnancy-tickers/baby-tickers.php

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κουκλιτσα...

καταλαβα πανω κατω τι θελεις.θα σου δινω καποια λινκς για να μπαινεις να δεις σε περιπτωση που δεν τα εχεις δει...

http://www.surebaby.com/pregnancy-and-birth/pregnancy-tickers/baby-tickers.php

Καλώς το ταλαιπωρημένο κουνελάκι... φαντάζομαι τι νεύρα είχες χθες....αφού με έπιασαν εμένα με τα γαιδούρια που κατσικώθηκαν κ δεν έλεγαν να φύγουν...

"cogito,ergo sum"

χα χα χαχαχαχα

κορίτσια σε ένα από τα link έχει τικεράκια με ζωάκια κ έχει ένα φανταστικό κουνελάκι!!!!!!!!!!

Να ετοιμάζονται μερικές μερικές....;););););)

Άσχετο: είδε κάποιο παιδάκι χτες master chef? ποιος έφυγε τελικά?

"cogito,ergo sum"

Κοριτσακια μου εχει πεσει πολυ δουλεια σημερα...γαμωτο..αλλα θα σκαω που και που..απλα με πεταει και αυτο συνεχεια έξω..

Μιλησα με το γιατρο χτες μου ειπε ότι ειναι νωρις ακομα και εχει δίκιο...θα με δει σε κανα 2 βδομάδες...

μου ειπε να συνεχισω να πινω το φιλισιν απλα να το κανω 2 φορες την ημέρα...τιποτις αλλο...

εσεις καλα...???

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου εχει πεσει πολυ δουλεια σημερα...γαμωτο..αλλα θα σκαω που και που..απλα με πεταει και αυτο συνεχεια έξω..

Μιλησα με το γιατρο χτες μου ειπε ότι ειναι νωρις ακομα και εχει δίκιο...θα με δει σε κανα 2 βδομάδες...

μου ειπε να συνεχισω να πινω το φιλισιν απλα να το κανω 2 φορες την ημέρα...τιποτις αλλο...

εσεις καλα...???

καλημερα γκαστρωκοτοπουλακι μου.....και πανω που θα ρωταγα αν μιλησες με το γιατρο σου....ωραια...οποτε υπομονη (γνωστο αυτο) και θα φτασει και η μερα:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλημερα γκαστρωκοτοπουλακι μου.....και πανω που θα ρωταγα αν μιλησες με το γιατρο σου....ωραια...οποτε υπομονη (γνωστο αυτο) και θα φτασει και η μερα:tongue::tongue:

Οχι μπορω να πω ότι ειμαι χαλαρή ...απλα σκέφτομαι μόνο που τρεχω όλη μερα μήπως δεν κανει καλο....

το θεμα ειναι ότι καμια φορά εχω κατι υγρα και όπως τρεχουν νομιζω ότι θα πάω στο μπανιο και θα δω κάτι αλλο..εκει παθαινω που και που κανα στρεσάκι ..σε γενικες γραμμες έχω αισιοδοξία..μου ειναι λες και ειναι πρωτη φορα...

μαλλον το οτι δεν εχω χρονο να σκεφτω μου κανει καλο...

απλα μαλλον εχω πολλα νευρα..εχτες τσακωθηκα με όλον τον κοσμο και στρεσαριστηκα αγρια...

τσακωθηκα με το αφεντικο ..μετα τσακωθηκα και με τη διευθηντρια της σχολης ..αστα να πάνε...

λετε να φταιω εγω????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εσεις καλα...???

Υπομονη αγαπη...αλλα 8 μηνακια μεινανε!!!:D:D:D

Θα ειμαστε εμεις εδω να σου κραταμε παρεα!!! Μαζι θα μετραμε τους μηνες,τις εβδομαδες, τις μερες,τις ωρες!!!!

Οχι μπορω να πω ότι ειμαι χαλαρή ...απλα σκέφτομαι μόνο που τρεχω όλη μερα μήπως δεν κανει καλο....

το θεμα ειναι ότι καμια φορά εχω κατι υγρα και όπως τρεχουν νομιζω ότι θα πάω στο μπανιο και θα δω κάτι αλλο..εκει παθαινω που και που κανα στρεσάκι ..σε γενικες γραμμες έχω αισιοδοξία..μου ειναι λες και ειναι πρωτη φορα...

μαλλον το οτι δεν εχω χρονο να σκεφτω μου κανει καλο...

απλα μαλλον εχω πολλα νευρα..εχτες τσακωθηκα με όλον τον κοσμο και στρεσαριστηκα αγρια...

τσακωθηκα με το αφεντικο ..μετα τσακωθηκα και με τη διευθηντρια της σχολης ..αστα να πάνε...

λετε να φταιω εγω????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κοτοπουλακι μην εξαπτεσαι...γραψτα ολα εκει που δεν πιανει μελανι.

Αν σου λενε: πεταει ο γάιδαρος, θα απαντας πεταει και δεν θα το συνεχιζεις ουτε θα το επεξεργαζεσαι.

Το μπεμπε σου να σκεφτεσαι μονο και οτι εσυ πρεπει να εισαι ηρεμη!!!

Διαφημίσεις

Υπομονη αγαπη...αλλα 8 μηνακια μεινανε!!!:D:D:D

Θα ειμαστε εμεις εδω να σου κραταμε παρεα!!! Μαζι θα μετραμε τους μηνες,τις εβδομαδες, τις μερες,τις ωρες!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αντε θελω να πεσει πολυ μετρημα εδω μεσα και όχι μονο το δικο μου και της βανιλιτσας...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοτοπουλακι μην εξαπτεσαι...γραψτα ολα εκει που δεν πιανει μελανι.

Αν σου λενε: πεταει ο γάιδαρος, θα απαντας πεταει και δεν θα το συνεχιζεις ουτε θα το επεξεργαζεσαι.

Το μπεμπε σου να σκεφτεσαι μονο και οτι εσυ πρεπει να εισαι ηρεμη!!!

συμφωνωωωωωωωωωωωω

76IGp3.png

Βενουσάκι ευχαριστώ πολύ...

Κοτοπουλάκι αν τα υγρά σου είναι άσπρα τότε είσαι οκ...αν αλλάξουν χρώμα τότε θα πάρεις τον γιατρό σου τηλ..

Εμένα είχαν γίνει λίγο κιτρινομπεζ κ μου είπε ξεκούραση γιατί είδαμε μια μικρή αποκολλησούλα..

Νεύρα θα έχεις αλλά μην αφήνεις κανέναν να σε ταράζει...

Ο γιατρός μου είπε:θα είσαι στον κόσμο σου ευτυχισμένη κ χαρούμενη....:D:D:D:D

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...