Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ωραια ηταν , σας ευχαριστω πολυ πολυ , ειστε και γρηγορες , πω πω ολο το σπιτι λαμπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-Pεγω σας στελνω την αγαπη μου!!!!!!!!!!

Ως τα Χριστούγεννα θα λάμπει από την δική μας σκόνη...από κει κ μετά θα λάμπει με την δική σου:D:D

"cogito,ergo sum"

Λοιπόν στην προηγούμενη παλίνδρομη σας πληροφορώ ότι ήμουν έγκυος με κανονικότατη περίοδο....

Ερμινάκι όλα θα πάνε καλά....όπως είπε και το κοτοπουλάκι η μαγική μπεμπόσκονη θα κάνει το θαύμα της;)

θα πανε θα πανε , το ξερω , σιγουρα ειναι καλη η μπεμποσκονη ετσι?και εσεις με αυτην πιασατε ετσι?δεν μου στειλατε την μουφα?:tongue::mrgreen:

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

ετσι κοτοπουλακι μου , μονο θετικες σκεψεις γιατι μονο αυτο χρειαζεται το εμβρυακι σου!να χαιδευεις συνεχεια την κοιλιτσα σου!

αχ ρε τζωρτζακι αυτο με την ωορρηξια μεγαλη ιστορια , πηγα 2-3 φορες στο γιατρο , τις πρωτες 2 δεν ειχε γινει ωορρηξια , την τριτη φορα πηγα πριν απο 5 μηνες απο περιεργια πιο πολυ , και εκανα κανονικα αλλα καθυστερημενα το ωαριο μου σκαει στα 28 χιλ.πολυ μεγαλο, αλλα μετα εφαγα την σφαλιαρα ο γιατρος μου ειπε να παμε για εξωσωματικη στην ψυχρα , αφου κανεις ωορρηξια μου ειπε και δεν μενεις κατι δεν παει καλα , τα ειδα ολα , βεβαια απο τους 3 γιατρους που εχω ειναι ο μονος που μου ειπε για εξωσωματικη οι αλλοι δεν το συζητανε καν.οποτε οπως καταλαβαινεις δεν ξαναπαω σε γιατρο για ελεγχο η τελευταια φορα ηταν απαισια, οποτε μονη μου με τα ''σημαδια'' τα γνωστα ξερω πανω κατω ποτε κανω.

ναι με το κουνελακι μαζι θα ειμαστε!και ευχομαι να ακουσουμε ευχαριστα!!!!!

Ερμινα μου παρε τεστακια οωρηξιας...αν εχεις σταθερο κυκλο θα σε βοηθησουν παρα πολυ...και εγω θα σου προτεινω τα κλιαρ μπλου!!!

Και ολα αυτα αν δεν μεινεις εγκυος σε τουτο τον κυκλο!!!εντατσει??? :D

Διαφημίσεις

εεεε,,τωρα που εισαι στην αναμονη μην τα βαφεις δεν κανεις αν εισαι

βρε ας μεινω εγω και μετα θα αφησω ριζα μεχρι το πατωμα...

για το πρώτο τρίμηνο ισχύει η απογόρευση έτσι?

και εγω για το πρωτο τριμηνο ξερω , αλλα ειναι αναλογα με το γιατρο , πολλα θα ακουσεις.

Αγαπες πρεπει να σας αφησω....

Να μαζευτήτε πάλι και αυριο..ενταξει Ερμινάκι μου γλυκο

Σας φιλω μωρά μου

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: εισαι μια σουπια εσυυυυυυ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κάθε δυο ώρες κοιτάζω στο δρόμο μήπως κ πετύχω κάποιον κακόμοιρο με κατεβασμένα βρακιά, αλλόφρονα, κουρασμένο να ουρλιάζει : όχι άλλο κάρβουνο ..ουπς λάθος ταινία...όχι άλλο sex ήθελα να γράψω:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Σας φιλω μωρά μου

Εγκυούλα φιλάκια..να πας για ξεκούραση μικρό μου και αθώο κοτοπουλάκι

"cogito,ergo sum"

Ερμινα μου παρε τεστακια οωρηξιας...αν εχεις σταθερο κυκλο θα σε βοηθησουν παρα πολυ...και εγω θα σου προτεινω τα κλιαρ μπλου!!!

Και ολα αυτα αν δεν μεινεις εγκυος σε τουτο τον κυκλο!!!εντατσει??? :D

αγαπη μου δεν ηξερα οτι ειχες μεινει εγκυος.βενουσακι ολα για καποιο λογο γινονται ,αυτην την φορα θα ειναι η τριτη η καλη , και εγω το εχω ξαναπει , δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο ειναι σιγουρα εγωιστικο αλλα θα προτιμουσα να εχω μια αποβολη να ξερω οτι μπορω να πιασω ενα μωρακι να δω οτι κατι γινεται εκει μεσα παρα 2 χρονια στην αγνοια.

εσυ να μην στεναχωριεσαι και ολα θα πανε καλα, θα μεινουμε μαζι!!!!εντατσει!!!!!!!!!!!!!!!!μονη μου δεν θελω να μεινω εγκυος φοβαμαι , θελω καποια μαζι μου!:tongue:

Σας φιλω μωρά μου

γεια σου ζουζουνα μου , θα προσπαθησω να μπω και αυριο!

καλο μεσημερι αγαπη μου , φιλακια πολλα , χαρηκα πολυυυυυυυυυυυυυυ

που τα ειπαμε!:P

Σας φιλω μωρά μου

στο καλο εγκυουλαααα...και να ξεκουραζεσαι !!!

Κάθε δυο ώρες κοιτάζω στο δρόμο μήπως κ πετύχω κάποιον κακόμοιρο με κατεβασμένα βρακιά, αλλόφρονα, κουρασμένο να ουρλιάζει : όχι άλλο κάρβουνο ..ουπς λάθος ταινία...όχι άλλο sex ήθελα να γράψω:tongue::tongue:

χαχαχαχα...χτες του ειπα οτι θα δωσει ''ρεσιταλ'' και σημερα, αντεδρασε καπως ετσιιιιι (οπως περιγραφεις):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγκυούλα φιλάκια..να πας για ξεκούραση μικρό μου και αθώο κοτοπουλάκι

καλε θα με πνιξεις ...πως τα πετας ετσι...αθωο το κοτοπουλακιιιιιιιιιιιιιι????????? :tongue::tongue::tongue::tongue:

αγαπη μου δεν ηξερα οτι ειχες μεινει εγκυος.βενουσακι ολα για καποιο λογο γινονται ,αυτην την φορα θα ειναι η τριτη η καλη , και εγω το εχω ξαναπει , δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο ειναι σιγουρα εγωιστικο αλλα θα προτιμουσα να εχω μια αποβολη να ξερω οτι μπορω να πιασω ενα μωρακι να δω οτι κατι γινεται εκει μεσα παρα 2 χρονια στην αγνοια.

εσυ να μην στεναχωριεσαι και ολα θα πανε καλα, θα μεινουμε μαζι!!!!εντατσει!!!!!!!!!!!!!!!!μονη μου δεν θελω να μεινω εγκυος φοβαμαι , θελω καποια μαζι μου!:tongue:

Ολα γινονται για καποιο λογο ερμινακι μου...Εχω αποδεχτει οτι η φυση ξερει πολυ καλυτερα απο μας ποτε να επεμβει.

Θα σου κανω εγω παρεα στην εγκυμοσυνη...εχω εμπειρια μεχρι 2 μηνων...μετα θα την βγαλουμε μαζι την ακρη!!!Στηριξου πανω μου :D.

Καλα εχεις την αισθηση οτι θα μεινεις εγκυος και εμεις θα σε αφησουμε στην ησυχια σου???? χα ας γελασω δυνατα!!!! :tongue::tongue::tongue:Εισαι αθωο κοριτσακι .Αλλη εχει το ονομα της αθωας (ακατονομαστο κοτοπουλακι) και αλλη εχει την χαρη!!! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...