Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Νιωθω περιφημα ..προσπαθω να το συνηθησω και να κανω θετικες σκεψεις...

ερμινακη μου την παρακολουθης στο γιατρο ή με τεστάκια?

δηλαδη δε 12 μερες περιμενουμε να μας έχεις και εσυ καλα νέα όπως και το κουνέλι μου

ετσι κοτοπουλακι μου , μονο θετικες σκεψεις γιατι μονο αυτο χρειαζεται το εμβρυακι σου!να χαιδευεις συνεχεια την κοιλιτσα σου!

αχ ρε τζωρτζακι αυτο με την ωορρηξια μεγαλη ιστορια , πηγα 2-3 φορες στο γιατρο , τις πρωτες 2 δεν ειχε γινει ωορρηξια , την τριτη φορα πηγα πριν απο 5 μηνες απο περιεργια πιο πολυ , και εκανα κανονικα αλλα καθυστερημενα το ωαριο μου σκαει στα 28 χιλ.πολυ μεγαλο, αλλα μετα εφαγα την σφαλιαρα ο γιατρος μου ειπε να παμε για εξωσωματικη στην ψυχρα , αφου κανεις ωορρηξια μου ειπε και δεν μενεις κατι δεν παει καλα , τα ειδα ολα , βεβαια απο τους 3 γιατρους που εχω ειναι ο μονος που μου ειπε για εξωσωματικη οι αλλοι δεν το συζητανε καν.οποτε οπως καταλαβαινεις δεν ξαναπαω σε γιατρο για ελεγχο η τελευταια φορα ηταν απαισια, οποτε μονη μου με τα ''σημαδια'' τα γνωστα ξερω πανω κατω ποτε κανω.

ναι με το κουνελακι μαζι θα ειμαστε!και ευχομαι να ακουσουμε ευχαριστα!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετσι κοτοπουλακι μου , μονο θετικες σκεψεις γιατι μονο αυτο χρειαζεται το εμβρυακι σου!να χαιδευεις συνεχεια την κοιλιτσα σου!

αχ ρε τζωρτζακι αυτο με την ωορρηξια μεγαλη ιστορια , πηγα 2-3 φορες στο γιατρο , τις πρωτες 2 δεν ειχε γινει ωορρηξια , την τριτη φορα πηγα πριν απο 5 μηνες απο περιεργια πιο πολυ , και εκανα κανονικα αλλα καθυστερημενα το ωαριο μου σκαει στα 28 χιλ.πολυ μεγαλο, αλλα μετα εφαγα την σφαλιαρα ο γιατρος μου ειπε να παμε για εξωσωματικη στην ψυχρα , αφου κανεις ωορρηξια μου ειπε και δεν μενεις κατι δεν παει καλα , τα ειδα ολα , βεβαια απο τους 3 γιατρους που εχω ειναι ο μονος που μου ειπε για εξωσωματικη οι αλλοι δεν το συζητανε καν.οποτε οπως καταλαβαινεις δεν ξαναπαω σε γιατρο για ελεγχο η τελευταια φορα ηταν απαισια, οποτε μονη μου με τα ''σημαδια'' τα γνωστα ξερω πανω κατω ποτε κανω.

Μπορείς να πάρεις το clear blue που ανιχνεύει την ωορηξία..

Όσο για το ότι κάνεις καλή ωορηξία δεν μένεις έγκυος άρα κάτι δεν πάει καλά...αυτό δεν αποτελεί επιστημονική άποψη...

"cogito,ergo sum"

Να παρεις τεστακι αγαπάκι μου..ακουμε που σου λεω...μολις βλεπεις τα σημαδια θα κανεις για να χτυπησεις τη μερα τζαστ...

τεσπα τι συζηταμε τωρα...δεν θα σου χρειαστουν κατσε να δεις ...

ελπιζω να του εδωσες και να καταλαβε τις προηγουμενες μερες...μην εφυσηχαζεσε όμως γιατι ποτε δεν ξερεις;)

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

πω πω κοριτσια μου εχω ξεσυνηθησει τελειως , δεν ξερω σε ποια να πρωτο απαντησω!χαχαχα

βανιλακι μου ειδα οτι με φωναξες!!!!!και τσουπ ηρθα!ηθελα σημρα να σας προλαβω και τα καταφερα.τι κανει η κοιλιτσα σου?

QUOTE]

Εrminaki καλά είμαστε προς το παρόν... γράψε μας τα νέα σου... μην αγχώνεσαι..το έχουμε πει όλες μανούλες του καλοκαιριού..

Να σε ρωτήσω με το αφεντικούλι επικοινωνείς? αν ναι δώσε τα φιλιά μου!!

ΤΡΕλαίνομαι για δίπλες στα μπουτάκιαααααααααααααααα

Κουνελάκιιιιι τι διαβάζω???????????????:confused::confused::confused:

οχι προς το παρον, δεν θελω τετοια , ολα ειναι καλα!!!

με το αφεντικουλι σου μιλησαμε την προηγουμενη βδομαδα , την εχει τρελανει ο μπομπιρας , τρεχει και δεν φτανει!ειναι τρισευτυχισμενη!!!θα της τα δωσω τα φιλακια σου!

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι?εχει τους τελευταιους μηνες μολις τελειωνει η ''ρουφ'' εχω συμπτωματα εντονα εγκυμοσυνης , αφου τους τελευταιους μηνες εχω κανει 2 τεστ αφου τελειωσα , το εχετε παθει εσεις ποτε , μηπως αρχιζουν τα τρελαινονται οι ορμονες μου?

οχι προς το παρον, δεν θελω τετοια , ολα ειναι καλα!!!

με το αφεντικουλι σου μιλησαμε την προηγουμενη βδομαδα , την εχει τρελανει ο μπομπιρας , τρεχει και δεν φτανει!ειναι τρισευτυχισμενη!!!θα της τα δωσω τα φιλακια σου!

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι?εχει τους τελευταιους μηνες μολις τελειωνει η ''ρουφ'' εχω συμπτωματα εντονα εγκυμοσυνης , αφου τους τελευταιους μηνες εχω κανει 2 τεστ αφου τελειωσα , το εχετε παθει εσεις ποτε , μηπως αρχιζουν τα τρελαινονται οι ορμονες μου?

αγαπάκι νομίζω συμβαινει...οι ορμονες ειτε της κοκκινης ειτε της εγκυμοσυνης δημιουργουν τα ιδια συμπτωματα...πρεπει να εισαι πολυ εξπερ για να καταλαβεις τη διαφορα...

τα τεστακια αρνητικα δεν ήταν??

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Μπορείς να πάρεις το clear blue που ανιχνεύει την ωορηξία..

Όσο για το ότι κάνεις καλή ωορηξία δεν μένεις έγκυος άρα κάτι δεν πάει καλά...αυτό δεν αποτελεί επιστημονική άποψη...

τα ειχα παρει οταν πρωτο ξεκινησαμε τις προσπαθειες αλλα δεν εδειχναν τιποτα, σε ολα μου προβληματικη ουτε τα τεστ δεν μου δειχνουν.:tongue: ο γιατρος ηταν ακυρος , και οσο σκεφτομαι οτι ειχα αρχισει να σκεφτομαι να παω για εξωσωματικη θυμωνωωωωωω!!!!!

Να παρεις τεστακι αγαπάκι μου..ακουμε που σου λεω...μολις βλεπεις τα σημαδια θα κανεις για να χτυπησεις τη μερα τζαστ...

τεσπα τι συζηταμε τωρα...δεν θα σου χρειαστουν κατσε να δεις ...

ελπιζω να του εδωσες και να καταλαβε τις προηγουμενες μερες...μην εφυσηχαζεσε όμως γιατι ποτε δεν ξερεις;)

μεχρι τελικης πτωσεως θα το παμε κοτοπουλακι μου οπως παντα , μολις βλεπω αιμα σταματαω εγω :);).

αχ κοριτσια μου μου λειψατε!!!!

τα ειχα παρει οταν πρωτο ξεκινησαμε τις προσπαθειες αλλα δεν εδειχναν τιποτα, σε ολα μου προβληματικη ουτε τα τεστ δεν μου δειχνουν.:tongue: ο γιατρος ηταν ακυρος , και οσο σκεφτομαι οτι ειχα αρχισει να σκεφτομαι να παω για εξωσωματικη θυμωνωωωωωω!!!!!

μεχρι τελικης πτωσεως θα το παμε κοτοπουλακι μου οπως παντα , μολις βλεπω αιμα σταματαω εγω :);).

αχ κοριτσια μου μου λειψατε!!!!

Και εσυ μας ελειψες ματάκια μου..μου ελειψαν τα παπουτσάκια σου οι γοβουλες σου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δουλευεις ή εισαι σπίτι..??

Να μπαινει να τα λεμε..να δεις θα σου στειλουμε τωρα εγω και η βανιλιτσα τη μαγικη σκόνη και σε λιγες μερες θα δεις ότι θα πιασει

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αγαπάκι νομίζω συμβαινει...οι ορμονες ειτε της κοκκινης ειτε της εγκυμοσυνης δημιουργουν τα ιδια συμπτωματα...πρεπει να εισαι πολυ εξπερ για να καταλαβεις τη διαφορα...

τα τεστακια αρνητικα δεν ήταν??

ναι αρνητικα ηταν , απλα μου εκανε εντυπωση που ενω αυτα τα συμπτωματα τα ειχα λιγες μερες πριν αδιαθετησω , και τα θεωρουσα νορμαλ, τωρα τα εχω μετα.τι να πω.

τελος παντων σας επρειξα με τα δικα μου.

το μπιφτεκακι που ειναι σημερα????νατιμορακι που εισαι??????

ναι αρνητικα ηταν , απλα μου εκανε εντυπωση που ενω αυτα τα συμπτωματα τα ειχα λιγες μερες πριν αδιαθετησω , και τα θεωρουσα νορμαλ, τωρα τα εχω μετα.τι να πω.

Λοιπόν στην προηγούμενη παλίνδρομη σας πληροφορώ ότι ήμουν έγκυος με κανονικότατη περίοδο....

Ερμινάκι όλα θα πάνε καλά....όπως είπε και το κοτοπουλάκι η μαγική μπεμπόσκονη θα κάνει το θαύμα της;)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Το ναντιμορακι δεν εχει Η/Υ τον εχει ο τεχνικος δεν μπορει να μπει για λιγες μέρες

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Και εσυ μας ελειψες ματάκια μου..μου ελειψαν τα παπουτσάκια σου οι γοβουλες σου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δουλευεις ή εισαι σπίτι..??

Να μπαινει να τα λεμε..να δεις θα σου στειλουμε τωρα εγω και η βανιλιτσα τη μαγικη σκόνη και σε λιγες μερες θα δεις ότι θα πιασει

χαχαχαχαχα, ηταν το διαστημα που προσπαθουσα να πνιξω τον πονο μου στα παπουτσια αφου δεν ειχα μωρο θα ειχα παπουτσια (μην ρωτησεις τι κοινο εχει το μωρο με το παπουτσι αβυσος η ψυχη της γυναικας που προσπαθει και δεν της ερχεται (το παιδι οχι το παπουτσι):mrgreen:).

τωρα τα εχω βαλει με τα μαλλια μου , ημουν χρονια μαυρομαλλα , μετα σε μια μερα τα εκανα ξανθα , μετα απο ενα μηνα τα εκανα χαλκινα και τωρα θα παω αυριο να τα κανω μαλι , πιστευω να μεινω εγκυος συντομα γιατι με βλεπω να καταληγω φαλακρη.:tongue:

δεν δουλευω τζωρτζακι μου , τουλαχιστον προς το παρον.στειλε την σκονη στο σπιτι παρακαλω!!!

χαχαχαχαχα, ηταν το διαστημα που προσπαθουσα να πνιξω τον πονο μου στα παπουτσια αφου δεν ειχα μωρο θα ειχα παπουτσια (μην ρωτησεις τι κοινο εχει το μωρο με το παπουτσι αβυσος η ψυχη της γυναικας που προσπαθει και δεν της ερχεται (το παιδι οχι το παπουτσι):mrgreen:).

τωρα τα εχω βαλει με τα μαλλια μου , ημουν χρονια μαυρομαλλα , μετα σε μια μερα τα εκανα ξανθα , μετα απο ενα μηνα τα εκανα χαλκινα και τωρα θα παω αυριο να τα κανω μαλι , πιστευω να μεινω εγκυος συντομα γιατι με βλεπω να καταληγω φαλακρη.:tongue:

δεν δουλευω τζωρτζακι μου , τουλαχιστον προς το παρον.στειλε την σκονη στο σπιτι παρακαλω!!!

εεεε,,τωρα που εισαι στην αναμονη μην τα βαφεις δεν κανεις αν εισαι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

πω πω κοριτσια μου εχω ξεσυνηθησει τελειως , δεν ξερω σε ποια να πρωτο απαντησω!χαχαχα

βανιλακι μου ειδα οτι με φωναξες!!!!!και τσουπ ηρθα!ηθελα σημρα να σας προλαβω και τα καταφερα.τι κανει η κοιλιτσα σου?

τζωρτζακι μου γκαστρουλα μου , στον αγωνα αγαπη μου , πολυ το αφησα στην τυχη του τοσους μηνες , ειπαμε να αρχισουμε παλι να ψαχνουμε ωορρηξια και αλλα τετοια σπαστικα.εσυ πως εισαι , πως νιωθεις?

βενουσακι εγω απογοητευμενη αντε καλε πως σου ηρθε αυτο ,:tongue::rolleyes: εγω ειμαι μεσα στην αισιοδοξια , περα απο την πλακα νομιζω οτι θα τα καταφερουμε , αν δεν κανω λαθος ειμαστε κοντα στις μερες.βενουσακι μου ποσο καιρο προσπαθειται , αν δεν γινομαι αδιακριτη.?

σχεδον 2 χρονια...τους πρωτους 4 μηνες αρχισαμε χωρις προγραμμα...μετα για 5-6 μηνες ημουνα πολυ ζορισμενη και εκει απογινε το κακο...εμεινα εγκυος στο χρονο ενα μηνα που ειχαμε ερθει σε 2-3 επαφες σε ασχετες ημερομηνιες αλλα δεν πηγε καλα (απεβαλλα αμεσως)...μετα εμεινα εγκυος 2 μηνες μετα οπου παλλινδρομησε...και τωρα προσπαθουμε απο τον Ιουνιο αλλα με πολυ αστατο κυκλο και ολο χανω την οωρρηξια απο οτι εχω καταλαβει...Αποφασισα αυτο το μηνα να με παρακολουθησει γιατρος, μου πε ποτε να ερθω σε επαφη αλλα εγω τα εκανα κουλουβαχατα λογω πονοκεφαλου...Τον αλλο μηνα ομως θα πιασω διδυμα!!!:D

πηγαμε το πρωι καιπηραμε τις μπουμπουνιερες.τα βαφτιστικα τα ειδα εχθες.ειναι μια χαρα.και ο σταυρος σουπερ.το μικρουλι μου θα ειναι κουκλι!!κουκουβαουκουκουβαου!!!!!θα κανει γυμνη εμφανιση με διπλες στα μπουτακια στα μπρατσακια στα λαιμακια στην κοιλιτσα.τα περασαμε τα 7.500 κιλα.σαν τσουρεκακι εχει γινει.εχουν πιαστει τα χερια μου απο τις αγκαλιες!!!

Ντολμαδακι!!!!Λιωνωωωωωωωωωωωω....θα την δω και απο κοντα μολις τελειωσουν οι εκλογες...πωπωπωπωπω :D

το βενουσακι δεν πρασπαθει.ειναι σεξ μανιακ κανει σεξ απο χομπι!!!!ανδεις τον βενουσακο να μπουσουλαει....δεν εχει κανει ταμα.απο την κουραση ειναι!!!!!!!!!!!

1006014md59pu2ka2.gif

QUOTE]

Κουνελάκιιιιι τι διαβάζω???????????????:confused::confused::confused:

Συκοφαντιες...εγω με το κρινο θα το πιασω...τ αλλα δεν τα ξερω :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...