Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

εχεις δικιο...δεν θα μπορω ετσι ασχημο να σε μεταχειριζομαι...μηπως να σε κανω μια σουπιτσα αυγολεμονο που ειναι και ευκολοχωνευτη :tongue::tongue::tongue:

οχι..οχι...θα σε κρατησω ομορφο και πλουμιστο!!! σκεφτομαι και το καρπουζακι και τις αλλες που σε αγαπανε...

για τις αλλες θα κανω πισω!!!:mrgreen:

MHN κάνεις πίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μην κάνεις πίσω!!!!!!!!!!!!!!!

Μην κάνεις πίσω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε ειμαστε αντες μεγαλοι δεν το ξερεις...

φοραμε και puma παπουτσακια και τζιν σαλοπετα...χαχαχχα

καλημερα χαπακι μου........φυσικα και θα φοραμε και πουμα και νικε και απ ολα αμε!!!! ειμαστε αντρες και το κεφι μας θα κανουμε:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

αμαν ρε κοριτσια με τις μυγες ...τι σας εχουν κανει????

κι εμενα μολις ανοιξω την πορτα χωνονται οι χαμενες μεσα στο σπιτι

λοιπον κοριτσακια την κανω παω να ετοιμαστω για να φυγουμε τα λεμε αργοτερα

76IGp3.png

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι αλλα μην κοροϊδεψετε αντατσειι?

Κυριως Βανιλιτσα και χαπάκι...

αισθανομαι απο κατω ξερετε που στο πολυτιμο μου μερικες σαν να χαλαρώνει και σαν να σφηξει..πως να το εξηγησω...πως καμια φορα όταν εχουμε ορεξη για φικι φικι;) σαν να ρουφαει προς τα πανω και να χαλαρώνει..πως να το εξηγησω..αν καταλαβατε..πειτε μου αν σας συμβαινει:oops::oops::oops::oops:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

εχεις δικιο...δεν θα μπορω ετσι ασχημο να σε μεταχειριζομαι...μηπως να σε κανω μια σουπιτσα αυγολεμονο που ειναι και ευκολοχωνευτη :tongue::tongue::tongue:

οχι..οχι...θα σε κρατησω ομορφο και πλουμιστο!!! σκεφτομαι και το καρπουζακι και τις αλλες που σε αγαπανε...

για τις αλλες θα κανω πισω!!!:mrgreen:

ετσι μπραβο....δε θα μου ξεπουπουλιασεις εσυ το κοτοπουλακι μου τωρα που ειναι γκαστρωμενο....να κρυολογησει χωρις τα πουπουλα του και να μας παθει τιποτα:rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

αισθανομαι απο κατω ξερετε που στο πολυτιμο μου μερικες σαν να χαλαρώνει και σαν να σφηξει..πως να το εξηγησω...πως καμια φορα όταν εχουμε ορεξη για φικι φικι;) σαν να ρουφαει προς τα πανω και να χαλαρώνει..πως να το εξηγησω..αν καταλαβατε..πειτε μου αν σας συμβαινει:oops::oops::oops::oops:

εγω ξερω αλλα δε σου λεω:rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

ετσι μπραβο....δε θα μου ξεπουπουλιασεις εσυ το κοτοπουλακι μου τωρα που ειναι γκαστρωμενο....να κρυολογησει χωρις τα πουπουλα του και να μας παθει τιποτα:rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω ξερω αλλα δε σου λεω:rolleyes::rolleyes:

πες μου pleaseeeeeeeeeeeeeeee

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κοιτα εγω το πρωτο τριμηνο ειχα αρκετες ορμες και το ενοιωθα συχνα αυτο....(αλλα ενεκαν της απαγορευσης δεν...)επισης καποιες φορες θα νοιωθεις σαν κατι να σε τσιμπαει εκει κατω...δεν ξερω γιατι γινεται αλλα ειναι φυσιολογικο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κοιτα εγω το πρωτο τριμηνο ειχα αρκετες ορμες και το ενοιωθα συχνα αυτο....(αλλα ενεκαν της απαγορευσης δεν...)επισης καποιες φορες θα νοιωθεις σαν κατι να σε τσιμπαει εκει κατω...δεν ξερω γιατι γινεται αλλα ειναι φυσιολογικο

ορμες ειναι δηλαδη? ..ελεγα μηπως εχει να κανει με τον τραχηλο και φοβήθηκα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

MHN κάνεις πίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μην κάνεις πίσω!!!!!!!!!!!!!!!

Μην κάνεις πίσω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

προς το παρον ειμαστε 1-1...

περιμενω να τοποθετηθουν και οι υπολοιπες...οτι πει η πλειοψηφια!!!!

αχά καταλαβαίνω... είχα κι εγώ τέτοια ρουφηγματάκια ...

Εγώ σας το έχω ξαναγράψει είχα πονοκεφάλους στο πουλάκι μου...

Υποθέτω ότι τα ρουφηγματάκια κι ο πονοκέφαλος είναι παρόμοια συμπτώματα...

Μην σε ανησυχεί τίποτα.. θα αισθανθείς κι άλλα τρελά και παλαβά...όλα μέσα στο παιχνίδιμ είναι...;)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...