Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ελεος εχω γινει χακερ εδω μεσα:evil::evil::evil:

βανιλιτσα μου με το καλο κουκλιτσα μου....ολα μια χαρα θα σου πανε....

κοτοπουλακι τικερακια για τις εγκυες παρακαλω ουχι για τις μη....μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα:tongue::tongue::tongue:

καλωστηνα...ακου καρπουζακι, τον φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν...εντατσει!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

κοτοπουλακι μου μην τηνα κους...κανε δουλεια σου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βανιλλακι θελεις να βαλει και αυτο?

805404b2g26l4f4z.gif

ωραίο..κι αυτό...

Το μεσημέρι που εσείς θα εξαφανιστείτε θα ασχοληθώ με το τικεράκι μου...

Αλήθεια ξέρετε τι παρατήρησα?

Σε 12 μέρες τα κουνελοκαρπουζάκια θα τεστάρουν..είδα τα τικεράκια σας;)

"cogito,ergo sum"

Σκατουλίτσα.....ξέρεις εσύ....

ωραίο είναι...αλλά γιατί μετρά αντίστροφα?

Καλα παω να δω..πω..πω πολυ με κουραζετε ..τι παιδια ειστε εσεις...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ελεος εχω γινει χακερ εδω μεσα:evil::evil::evil:

βανιλιτσα μου με το καλο κουκλιτσα μου....ολα μια χαρα θα σου πανε....

κοτοπουλακι τικερακια για τις εγκυες παρακαλω ουχι για τις μη....μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα:tongue::tongue::tongue:

Λες τωρα όμως της το έταξα:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγω περνω τους τελευταιους μηνες φιλισιν για αλλο λογο...αλλα στην δευτερη εγκυμοσυνη μου η γιατρος μου ειχε δωσει το πρεγνακερ...δεν δεχοταν κουβεντα για κανενα αλλο απο την αποψη οτι το πρεγκνακερ εκτος απο φολικο οφυ,περιεχει και σιδηρο και μαγνησιο και ενα σωρο αλλα στοιχεια.

Απλα στην ελλαδα δεν το δικαιολογει το ΙΚΑ και πληρωνεις εξολοκληρου το ποσο απο την τσεπη σου.Πριν απο κανα χρονο εκανε 12 ευρω.

Τωρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.

ΔΕν το δικαιολογεί το ΙΚΑ ? γιατί? έχω μπροστά μου το κουτί και δεν μπορώ να βρω την τιμή του:evil::evil: που στο καλό την γράφει? το αγόρασε ο Βανιλάκος και δεν ξέρω τι πλήρωσε γιατί πήραμε πολλά- trofocard και άλλα..

12 ευρώ???? όμως έχει 30 δισκία μέσα..ένα την ημέρα..ένας μήνας..

"cogito,ergo sum"

event.png

τι λες???

Βανιλακι αυτο το site δεν μετραει αλλιως ..πρεπει να ψαξουμε και αλλου...κατσε να δουμε

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

1BnIp2.png?VNdOOF1K

τι λες για αυτο???

Αυτό ταιριάζει στο κουνελάκι.....για δείτε τι κρατάει το μπεμπάκι....αχά ένα bunny:tongue::tongue::tongue:

Eφάκη είδα και το δικό σου τικεράκι....χμμμμ εσύ πλησιάζεις...

Άντε με το καλό

"cogito,ergo sum"

event.png

τι λες???

Βανιλακι αυτο το site δεν μετραει αλλιως ..πρεπει να ψαξουμε και αλλου...κατσε να δουμε

Μην κουράζεσαι κοτοπουλάκι μου...θα κάνω κι εγώ μια έρευνα το μεσημεράκι που θα με αφήσετε μόνη μου...

Έλα άσε τα τικεράκια...έλα να μας πεις πως αντέδρασε ο καλός σου...

"cogito,ergo sum"

Αυτό ταιριάζει στο κουνελάκι.....για δείτε τι κρατάει το μπεμπάκι....αχά ένα bunny:tongue::tongue::tongue:

Eφάκη είδα και το δικό σου τικεράκι....χμμμμ εσύ πλησιάζεις...

Άντε με το καλό

ευχαριστω τωρα να δουμε τι θα δουμε!!!ενα λεπτο να το αλλαξω

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

1BnIp2.png?Cu7orD19

αυτο?ωραιο μωρακι σαν αγγελακι!!

τώρα που είπες αγγελάκι....θυμήθηκα το αφεντικούλι μου που μου είχε βρει ενα super αγγελάκι...

Τέσπα αφήστε τα τικεράκια να πούμε καμιά κουβέντα...

Το ξεμυαλισμένο που είναι που πρόβλεψε την χρόνια εγκυμοσύνη μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

left1.gifpregnancy.pngright1.gif

ρε γαμωτο οπου βρισκω χελωνακι μετραει αναποδα

ώχου τι κόλλημα έχεις φάει με τα χελωνάκια:tongue::tongue:

Ψάξε και κανα αγγελάκι.....

Και βασικά σταμάτα να ψάχνεις...

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...