Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου !! Μην με παρεξηγείς μόλις ξύπνησα και νόμιζα απανταγα στο μήνυμα της @Katiamaxiking!!! Χίλια συγνώμη αλήθεια τώρα το είδα ότι μου είχες γράψει εσύ 🫠 

λοιπόν Μαρία μου και εγώ εκεί θα την κάνω αλλά εφόσον πονάει τόσο πολύ και εκείνη την ώρα και την επόμενη μισή ώρα γιατί δεν μας ναρκώνουν ρε γαμωτο και πρέπει να το ζητήσουμε εμείς ;;; Εμένα μου είπε λόγω του κόστους αλλά προτείμω να δώσω λίγα παραπάνω και να κοιμηθώ ήσυχη χαχα !!!

Καλημέρα ! Καμμία παρεξήγηση! ☺️

Κοιτα εγώ δε το βίωσα με πολύ πόνο αλλά γενικά έχω ανοχη.Καλά θα ήταν να κάνουμε μέθη σε όλα. Περνάμε που περνάμε δύσκολα ψυχολογικά, έχουμε και το σωματικό.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

επειδη με ξερω, εγω θα εκανα τεστ την Κυριακη το οποιο το πιο πιθανο θα εβγαινε αρνητικο...Μετα θα ξαναεκανα την Δευτερα και αν εβγαινε αρνητικο την ΤΡΙΤΗ θα πηγαινα για χωριακη....

Αν εβγαινε αρνητικη η χοριακη δεν το συζητω...δεν θα ξαναεκανα τιποτα.

Αλλα αυτα δεν σου τα συνιστω...αν μπορεις κρατα μεχρι Δευτερα Τριτη.

Εσυ μανα μου θες 100 ευρω σε καθε υποψια εγκυμοσύνης:D:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στον προηγουμενο κυκλο (τον διμηνο ) πρεπει να ειχα κανει 5-6 τεστ...ειχα φρικαρει απο την καθυστερηση...εν το μεταξυ ειχα ολα τα συμπτωματα (κατα φαντασια).

Ειχα ξεφυγει τελειως...αλλα ηταν και πολυ παλαβος ο κυκλος...ημουν 20 μερες με πρησμενα μεμε και η ρουφιανα δεν φαινοταν πουθενα, ειχα πρηξιμο στην κοιλια, αναγουλες...

Γι αυτο σου λεω αν μπορεις συγκρατησου μεχρι την Δευτερα.

Στον προηγουμενο κυκλο (τον διμηνο ) πρεπει να ειχα κανει 5-6 τεστ...ειχα φρικαρει απο την καθυστερηση...εν το μεταξυ ειχα ολα τα συμπτωματα (κατα φαντασια).

Ειχα ξεφυγει τελειως...αλλα ηταν και πολυ παλαβος ο κυκλος...ημουν 20 μερες με πρησμενα μεμε και η ρουφιανα δεν φαινοταν πουθενα, ειχα πρηξιμο στην κοιλια, αναγουλες...

Γι αυτο σου λεω αν μπορεις συγκρατησου μεχρι την Δευτερα.

Θα προσπαθησω....

λοιπον κουνελάκι μου σε αφηνω...

καλο ΣΚ..θα τα πουμε...πολλα φιλια...:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Ναι δεν το ειδα πρωτη..αλλα ειναι ο μονος..που εχω δει..και μην ξεχνας τον εχει δει και το μπιφτεκι..μην το ξεχνας γιατι μου ειναι παραπονιαρικο...

της Λιας τον εχεις δει?

Την χασαμε την σκατουλα δεν μπαινει καθόλου??

ααα.και μενα μου αρεσει το πρασινο το αρκουδακι..

θα ειμαι καλο παιδι..

φρονιμος μαθητης

αρκει το παριζακι μου

να ειναι υφαντης:tongue::tongue::tongue:

Οχι βεβαια δεν το ξεχναω το Μπιφτεκακι μου αλλα επρεπε να αλλαξω τον μικρο και για αυτο δεν ξαναεγραψα!!εσυ αμεσως μη χασεις και δεν πας να μας βαλεις να φαγωθουμε παλιο κοτοπουλακι!!:tongue::tongue::tongue:

οχι ρε γμτ δεν τον εχω δει απο κοντα αλλα τον ειδα σε φωτο:tongue::tongue: ειναι πολυ καλος εχει κατι μαγουλακια για τσιμπημα!!!

που να δειτε και της Γλωσσους ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ η μικρη και με κατι ματαρες φοβερες ιδια η μαμα της!!φτου φτου να μην το ματιασω το κοριτσακι μας!!!

Καλα δεν εχω λογια να σας πω για τη νυφη μου οχι γιατι ειναι δικια μας αλλα εχω φοβερη νυφη!!!:D:D:D

αμα σου αρεσει τωρα οταν θα ερθει με το καλο το δικο σου και θα το ακους ολη μερα το μοναδικο που θα θελεις θα εινια να σπασεις το dvd!!!:mad::mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα..αγάπες τι κανετε....???\Βανιλιτσα δεν κρατησες την υποσχεση σου...που ειναι το καφεδάκι???

και εγω ειπα να μπω να πιω ένα...

Τεσπα...εισαι εγκυουλι και δεν σε κατηγορω....

Σας φιλω όλες και την πονηρη Αθηνουλα που μας βάζει ασχημες σκεψεις στο μυαλουδάκι μας το αθωοο...χιχιχιχιχ

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημερα..αγάπες τι κανετε....???\Βανιλιτσα δεν κρατησες την υποσχεση σου...που ειναι το καφεδάκι???

και εγω ειπα να μπω να πιω ένα...

Τεσπα...εισαι εγκυουλι και δεν σε κατηγορω....

Σας φιλω όλες και την πονηρη Αθηνουλα που μας βάζει ασχημες σκεψεις στο μυαλουδάκι μας το αθωοο...χιχιχιχιχ

Καλημερααααα...μπηκα και γω μηπως πετυχω την γλυκια βανιλιτσα και κοιτα που επεσα την τυχη μου μεσα...παλι πανω στο κοτοπουλακι...

μπάη δε γουεη κοτοπουλακι μαγειρευω σημεραααα...μιαμ μιαμ.

Κοτοπουλακι βαστας????

Φιλια σε ολες!!!!

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο

2487311az4bc3cn7g.gif

Αχ κοριτσάκια μου τι έκπληξη ήταν αυτή?:D:D:D

Και είπα να μπω το πρωί αλλά σκέφτηκα "μπα οι γαιδουρίτσες σιγά μην μπούνε".................. ε και πήγα για ψώνια πάλι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"cogito,ergo sum"

Καλημερααααα...μπηκα και γω μηπως πετυχω την γλυκια βανιλιτσα και κοιτα που επεσα την τυχη μου μεσα...παλι πανω στο κοτοπουλακι...

μπάη δε γουεη κοτοπουλακι μαγειρευω σημεραααα...μιαμ μιαμ.

Κοτοπουλακι βαστας????

Φιλια σε ολες!!!!

Για κοίτα λίγο το τικεράκι σου εσύ:wink::wink::wink::wink:

Και πράξε ανάλογα......

Πιες πρώτα την χριστουγεννιάτικη σοκολατίτσα που κέρασα...:wink::wink::wink:

"cogito,ergo sum"

Κουνελάκι μου βασταω βασταω....

η αληθεια ειναι οτι νομιζω οτι θα μου ερθει η κυρία...δεν ξερω αλλα με ποναει η κοιλια μου και η μεση μου ειναι ετοιμη λες και θα κοπει....

αλλα ετσι και αλλιως δεν λεν 14 μερες μετα την ωορηξια ερχεται η ρουφιανα..αρα θα επερεπε την Τριτη...

Μιλαμε τετοιους δυνατους πονους δεν ειχα ξανα ...εντε τοσο να με ποναει όταν ειμαι αδιαθετη οχι πριν....

Τεσπα βλεπω να μου σκαει απογοητευση γι αυτο και θα κανω υπομονη μέχρι την Τριτη.....

Βανιλακι μου δεν προκειτε να σε πετυχω ποτε...χιχιχιχ

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...