Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ναι εγω χρησιμοποιω μια ζωη υγρο αλλα δεν εβρισκα κατι της προκοπης να καραταει να καλυπτει κλπ και ειχα καταληξει σε κατι μαρκες στυλ lancome este lauder κλπ κλπ....και τελικα πηρα του κορε απο το φαρμακειο το wild rose foundation και εσω παθει πλακα....ειναι καλυτερο ολων!!

649416vhrzd1vjpf.gif

Συγχαρητηρια κιουρία μου.....μακαρι να βρεις και ενα φτηνο κραγιον:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:εχω βρειιιιιιιιιιιι:tongue:

αστο καλο...τι τσακαλι εισαι εσυ παιζάκι μου....:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ναι ναι σ αυτα ειμαι τσακαλι....σε αλλα εχω ενα μικρο προβλημα αλλα τελοσπαντων.....:tongue::tongue:

Θα την βρεις εσυ τη λυση δεν σε φοβάμαι...:D:D:D:D:D

ρε τι κρυο έβαλε σήμερα....καλα δεν μπορω να συνηδητοποιησω ότι αυριο ειναι Σαββατο και δεν δουλευω...γιουπι...γιουπι...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Θα την βρεις εσυ τη λυση δεν σε φοβάμαι...:D:D:D:D:D

ρε τι κρυο έβαλε σήμερα....καλα δεν μπορω να συνηδητοποιησω ότι αυριο ειναι Σαββατο και δεν δουλευω...γιουπι...γιουπι...

ναι χθες το βραδι ειχα μια πτωση ψυχολογικη θα ελεγα γιατι νομιζα οτι σημερα ειναι Δευτερα:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

ναι χθες το βραδι ειχα μια πτωση ψυχολογικη θα ελεγα γιατι νομιζα οτι σημερα ειναι Δευτερα:tongue::tongue::tongue:

ποτε λες να στρωσεις?

εγω λεω γυρω στις 15/11..μαλλο το αλλο ΣΚ θα παμε Γιαννενα με το boy και θα κατσουμε και κανα 2 μερες ετσι για ξεκουραση..αρα μολις επιστρεψω λεω να βαλω εμπρος...και πως βαριεμαι...να εκανα ενα τσακ και να ηταν ολα ετοιμα στρωμενα και καθαρισμενα.....

αχ ατοιμη κενωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα μαυρα ταρταρα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ποτε λες να στρωσεις?

εγω λεω γυρω στις 15/11..μαλλο το αλλο ΣΚ θα παμε Γιαννενα με το boy και θα κατσουμε και κανα 2 μερες ετσι για ξεκουραση..αρα μολις επιστρεψω λεω να βαλω εμπρος...και πως βαριεμαι...να εκανα ενα τσακ και να ηταν ολα ετοιμα στρωμενα και καθαρισμενα.....

αχ ατοιμη κενωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα μαυρα ταρταρα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

δε ξερω ρε γαμωτο...το σκεφτομαι.....ελεγα κι εγω να ανεβω για τις εκλογες αλλα τελικα δε θα κανω τιποτα θα παει το δικο μου boy ομως για μια μερα και θα γυρισει αμεσωωωωςςςς (δε μπορει χωρις εμενα).....ελεγα για τις 13 του μηνου να κανω ενα καλο καθαρισμα και μετα, αλλα παλι στις 12 θα παω μπουζουκια οποτε θα ξυπνησω του αγιου ανημερα....:tongue::tongue::tongue: συμπερασμα: δεν ξερω ποτε θα στρωσω:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

δε ξερω ρε γαμωτο...το σκεφτομαι.....ελεγα κι εγω να ανεβω για τις εκλογες αλλα τελικα δε θα κανω τιποτα θα παει το δικο μου boy ομως για μια μερα και θα γυρισει αμεσωωωωςςςς (δε μπορει χωρις εμενα).....ελεγα για τις 13 του μηνου να κανω ενα καλο καθαρισμα και μετα, αλλα παλι στις 12 θα παω μπουζουκια οποτε θα ξυπνησω του αγιου ανημερα....:tongue::tongue::tongue: συμπερασμα: δεν ξερω ποτε θα στρωσω:tongue::tongue:

Σιγα μαρη μπουζουκόβια....που θα πας?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Προς κοτοπουλακι:

Πεσμου το μπόι σου να σου πω κατα ποσο θα ανταπεξελθεις σε αυτο που λες.... (εισαι κιουρια και θα σταθεις στο υψος σου)

Ειναι ο σεληνιασμος αυτης που προσπαθει να μεινει εγκυος...εμενα με πιανει συνηθως 5 μερες πριν την επερχομενη ακατονομαστη....κατα τα αλλα παραμενω ψυχραιμη.

εγω ηταν να στρωσω το προηγουμενο σκ αλλα σκυλοβαρεθηκα...ισως λοιπον το κανω αυτο το σκ , εκτος αν κανει καλο καιρο και το αφησω για καμια εβδομαδα ακομη...

παντως χτες κρυωνα χωρις τα χαλια....

εγω ηταν να στρωσω το προηγουμενο σκ αλλα σκυλοβαρεθηκα...ισως λοιπον το κανω αυτο το σκ , εκτος αν κανει καλο καιρο και το αφησω για καμια εβδομαδα ακομη...

παντως χτες κρυωνα χωρις τα χαλια....

που εισαι βρε κουνελιδιον???? και σε τρεχουν στη δουλεια και θα σε απολυσουν??? ε ζαμε:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

εχει πρεμιερα 12 του μηνου ο Νοτης....και ως φυσικον πρεπει να παωωωω:tongue:

ουαου...που τραγουδάει και με ποιους...

Ρε αυτο το τρελλο το κουνέλι τι γραφει .....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τα εχει παίξει μου φαίνεται.....:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...