Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

:cry::cry::cry: πρέπει να σας αφήσω...

Θα μπω αργότερα και δεν θα βρω καμιά σας... Θα μπω το βράδυ και πάλι θα είστε άφαντες,,,, εεε θα παίξω κανά παιχνιδάκι και θα αποσυνδεθώ....

Αύριο το πρωί θα κεράσω καφέ, μόνη μου θα τον πιω κι ας μην με λένε Γιάννη:mrgreen::mrgreen:

Το Σαββατο το απόγευμα θα ξαναμπώ και πάλι μόνη...

Την Κυριακή το πρωί θα ξαναπιώ μόνη τον καφέ που θα κεράσω....

...................................Ελπίζω κάποια να με διαψεύσει:tongue:

....................................Κάποια ίσως με ευχάριστα νέα:D

Αν δεν μπείτε καθόλου το Σ/Κ ....μμμμμ....θα σας φτιάξω εγώ....

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη εσεις μανταμ κ@λοβαρατε ολη τη μερα.....εμεις δουλευουμε κιολας:tongue::tongue: οχι για πολυ ακομα αλλα......

Σιγα μην σκοτωνεσαι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:cry::cry::cry: πρέπει να σας αφήσω...

Θα μπω αργότερα και δεν θα βρω καμιά σας... Θα μπω το βράδυ και πάλι θα είστε άφαντες,,,, εεε θα παίξω κανά παιχνιδάκι και θα αποσυνδεθώ....

Αύριο το πρωί θα κεράσω καφέ, μόνη μου θα τον πιω κι ας μην με λένε Γιάννη:mrgreen::mrgreen:

Το Σαββατο το απόγευμα θα ξαναμπώ και πάλι μόνη...

Την Κυριακή το πρωί θα ξαναπιώ μόνη τον καφέ που θα κεράσω....

...................................Ελπίζω κάποια να με διαψεύσει:tongue:

....................................Κάποια ίσως με ευχάριστα νέα:D

Αν δεν μπείτε καθόλου το Σ/Κ ....μμμμμ....θα σας φτιάξω εγώ....

Θα προσπαθισω να μπω να σου κανω παρεα.....για νεα μην περιμενετε το ΣΚ...ειμαι κυρία και θα σταθω στο υψος μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Σιγα μην σκοτωνεσαι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα προσπαθισω να μπω να σου κανω παρεα.....για νεα μην περιμενετε το ΣΚ...ειμαι κυρία και θα σταθω στο υψος μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

ετσι ετσι:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

επιτελους βγηκε το δοντι????? α μπραβο... αντε και σε ολοκληρη μασελα τωρα:tongue::tongue::tongue: μια χαρα ειμαι εγω...εδω προσπαθω να βαλω μυαλο στο κοτοπουλακι.....πραγμα που ως γνωστον δεν γινεται γιατι τα κοτοπουλα δεν εχουν μυαλο:tongue::tongue:

:D:D:D:D:D ναι βγηκε και ερχεται και το 2ο!!!αμεεεεεεε θα κανουμε μασελα και θα τον μαθω να σε δαγκωνει τα καλοκαιρια ομως!!:tongue::tongue::tongue:

αααααχχχχχχχχχχ μωρε εχει αγωνια το κοριτσακι μου και ολες σας και σας καταλαβαινω μιας και εγω εκανα τα ιδια!!:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ετσι ετσι:tongue::tongue::tongue::tongue:

Χτες ουτε μου το σκεφτομουνα..σημερα λες και επαθα σεληνιασμο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:D:D:D:D:D ναι βγηκε και ερχεται και το 2ο!!!αμεεεεεεε θα κανουμε μασελα και θα τον μαθω να σε δαγκωνει τα καλοκαιρια ομως!!:tongue::tongue::tongue:

αααααχχχχχχχχχχ μωρε εχει αγωνια το κοριτσακι μου και ολες σας και σας καταλαβαινω μιας και εγω εκανα τα ιδια!!:rolleyes:

Ναι Αθηνουλι μου ειδες που αγχωνομαι χωρις να το θελω....

Αχου μωρε ποσο θελω να δω ξανα τον αντρακλα σου..

ειναι το μοναδικο αντρακι που εχω δει απο κοντα απο τα κοριτσια εδω μεσα...

ειναι παιδια ενας παιδαρος αλλο πραμα..και ο κακομοιρης κοιμαται με την ηλεκτρικη σκουπα ..αν ειναι δυνατον...και εινα τοσο ηρεμο...μονο αν η μαμα του ξεχασει :rolleyes::rolleyes::rolleyes: να το ταϊσει κλαιει λιγο αλλα δεν νομιζω να ειναι παραλογος:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Χτες ουτε μου το σκεφτομουνα..σημερα λες και επαθα σεληνιασμο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειναι παιδια ενας παιδαρος αλλο πραμα..και ο κακομοιρης κοιμαται με την ηλεκτρικη σκουπα ..αν ειναι δυνατον...και εινα τοσο ηρεμο...μονο αν η μαμα του ξεχασει :rolleyes::rolleyes::rolleyes: να το ταϊσει κλαιει λιγο αλλα δεν νομιζω να ειναι παραλογος:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΤΙΙΙΙΙΙ???????θελει να τρωει κιολας????:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

αλοχα θυγνωμη αλλα μιλαγα με τη μαμα μου!!:rolleyes::rolleyes:

ξυπνησε ο μικρος και μολις χεστηκε :D:D:D:D

Μα τι αγαπη μας εχει αυτο το παιδι..με το που μας βλεπει χεζεται...:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:D:D:D ελα μωρε μια φορα το εκανα και εγω και το εκανα μπροστα σου γμτ!!!!!

αααααααααα παει η σκουπα τωρα κοιμομαστε με οτι παιζει στο ρυθμο στο mad ααααααα και μρ το σιχαμενο το πρασινο το αρκουδακι που δεν το αντεχω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!:mad::mad:

τον εχουνε δει η Γλωσσου και ηΛιαααααααααααααα!!!:tongue::tongue:

παει η πρωτια σου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αντε ντε...!! τι απαιτησεις ειναι αυτες???

Καλα η κουνελο που πήγε??

Κουνελο ελα εδω γιατι θα σε κανω με τα κρεμμυδάκια:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

αμεεεεεεεεεεεεεεεε το κανει και αυτο:tongue::tongue:

Μα τι αγαπη μας εχει αυτο το παιδι..με το που μας βλεπει χεζεται...:D:D:D:D

τωρα σας φωναζει παω να τον αλλαξω δεν κανει αλλα τελος!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:D:D:D ελα μωρε μια φορα το εκανα και εγω και το εκανα μπροστα σου γμτ!!!!!

αααααααααα παει η σκουπα τωρα κοιμομαστε με οτι παιζει στο ρυθμο στο mad ααααααα και μρ το σιχαμενο το πρασινο το αρκουδακι που δεν το αντεχω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!:mad::mad:

τον εχουνε δει η Γλωσσου και ηΛιαααααααααααααα!!!:tongue::tongue:

παει η πρωτια σου!!!

Ναι δεν το ειδα πρωτη..αλλα ειναι ο μονος..που εχω δει..και μην ξεχνας τον εχει δει και το μπιφτεκι..μην το ξεχνας γιατι μου ειναι παραπονιαρικο...

της Λιας τον εχεις δει?

Την χασαμε την σκατουλα δεν μπαινει καθόλου??

ααα.και μενα μου αρεσει το πρασινο το αρκουδακι..

θα ειμαι καλο παιδι..

φρονιμος μαθητης

αρκει το παριζακι μου

να ειναι υφαντης:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

και κατι πολυ σχετικο με ολα αυτα που συζητησαμε......πηρα ενα καινουριο make up το οποιο εχω λατρεψει και κοστιζει μολις 13 ευρω...και ερχομαι και αναρωτιεμαι τωρα....ποσο ηλιθια ημουν που εδινα 30 και 40 ευρω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

και κατι πολυ σχετικο με ολα αυτα που συζητησαμε......πηρα ενα καινουριο make up το οποιο εχω λατρεψει και κοστιζει μολις 13 ευρω...και ερχομαι και αναρωτιεμαι τωρα....ποσο ηλιθια ημουν που εδινα 30 και 40 ευρω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αληθεια ποιο ειναι ??..καλα και εγω παιρνω ένα της μειμπελιν γυρω στα15 ευρω..και να σου πω ειναι πολυ καλο..

Εννοω αυτα που ειναι πουδρα και make up μαζι...εσυ τι λες αυτα που ειναι υγρα?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αληθεια ποιο ειναι ??..καλα και εγω παιρνω ένα της μειμπελιν γυρω στα15 ευρω..και να σου πω ειναι πολυ καλο..

Εννοω αυτα που ειναι πουδρα και make up μαζι...εσυ τι λες αυτα που ειναι υγρα?

ναι εγω χρησιμοποιω μια ζωη υγρο αλλα δεν εβρισκα κατι της προκοπης να καραταει να καλυπτει κλπ και ειχα καταληξει σε κατι μαρκες στυλ lancome este lauder κλπ κλπ....και τελικα πηρα του κορε απο το φαρμακειο το wild rose foundation και εσω παθει πλακα....ειναι καλυτερο ολων!!

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...