Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

5 μερες πριν!!!!!:rolleyes::rolleyes:

καλημερα ομορφες τι κανετε???

Αθηνούλαααααααα καλημέρααααα

Τι κάνει το μπεμπάκι σου? που πλέον έχει μεγαλώσει όπως βλέπω κ από το τικεράκι σου!!!:D:D:D:D

Τώρα που σε πέτυχα να σε ρωτήσω , στην εγκυμοσύνη επιτρέπεται η αποτρίχωση? (εδώ ο κόσμος καίγεται.....και η ... αποτριχώνεται)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!1ηρθα και εγω σας μιλω απο το σπιτι:tongue:

Παρεντς καλει Εφακι..παρεντσ καλει ..Εφακι..

ουπς σε τσακωσαμε στο σπιτι με τον μπομπιρα...

τι κανεις Εφακι μου...εγω εδω στον αγωνα της Αντστασης...:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παρεντς καλει Εφακι..παρεντσ καλει ..Εφακι..

ουπς σε τσακωσαμε στο σπιτι με τον μπομπιρα...

τι κανεις Εφακι μου...εγω εδω στον αγωνα της Αντστασης...:tongue::tongue::tongue::tongue:

ο μπομπιρας δεν ειναι εδω ειναι στο σχολειο του δεν κανει να κανει απουσιες απο τωρα!!!!ειδα οτι αρχισες να τρωγεσε με τα τεστ:shock::shock:υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηη

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Μεγαλη δασκαλα..εσυ ως παλαιοτερη τι συμβουλευεις??

Το τεστακι για να ξερεις χαμογελασε 19/10 ωορηξια μπορει τα εγινε τοτε η στις 20/10 ..παντως στις 20/10 που το εκανα ξανα στις 9 το βραδυ δεν χαμογελασε παλι

ξεμυαλιστρες αφηστε με να ηραμισω...μην με κανετε να κανω καμια βλακεια....

εγω δεν ξερω απο τεστακια ωορηξιας απλα καναμε και το απολαυσα εγω τουλαχιστον γιατι ο αντρας μου ητανε αυτος που μετραγε σας το εχω πει ετσι δεν ειναι??να κανεις υπομονη και να περιμενεις!!

τωρα αμα σε θυμηθει η σιχαμενη πραγμα που δεν το θελω δεν πειραζει τον αλλο μηνα αρκει να προσπαθησεις να εχεις θετικη σκεψη!!ξερω ειναι δυσκολο αλλα εγω αυτο σου λεω!!!

ενδοκρινολογο πηγες????

καλως τη μαμα μας.....τι κανεις κοριτσακι?:tongue:

Καλημερα καρπουζιδου καλα ειμαστε βγαλαμε δοντακι:D:D:D εσυ τι κανεις???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ο μπομπιρας δεν ειναι εδω ειναι στο σχολειο του δεν κανει να κανει απουσιες απο τωρα!!!!ειδα οτι αρχισες να τρωγεσε με τα τεστ:shock::shock:υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηη

Αρα εισαι μοναχουλικο ε....αντε να ξεκουραστεις λιγακι...

εγω δεν ξερω απο τεστακια ωορηξιας απλα καναμε και το απολαυσα εγω τουλαχιστον γιατι ο αντρας μου ητανε αυτος που μετραγε σας το εχω πει ετσι δεν ειναι??να κανεις υπομονη και να περιμενεις!!

τωρα αμα σε θυμηθει η σιχαμενη πραγμα που δεν το θελω δεν πειραζει τον αλλο μηνα αρκει να προσπαθησεις να εχεις θετικη σκεψη!!ξερω ειναι δυσκολο αλλα εγω αυτο σου λεω!!!

ενδοκρινολογο πηγες????

Αθηνουλι μου μαλλον θα κανω υπομονη και ο Θεος βοηθος...

Δεν πήγα στον Ενδοκρινολογο γιατι οι εξετασεις που εκανα ξανα και για θυροϊδη και για καμπυλη ζαχαρου ηταν μια χαρα....

Πάντως δεν θα το αφησω μπορει να παω με την πρωτη ευκαιρια..τρεχω τωρα με τη σχολη και δεν προλαβαινω καθόλου

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αθηνούλαααααααα καλημέρααααα

Τι κάνει το μπεμπάκι σου? που πλέον έχει μεγαλώσει όπως βλέπω κ από το τικεράκι σου!!!:D:D:D:D

Τώρα που σε πέτυχα να σε ρωτήσω , στην εγκυμοσύνη επιτρέπεται η αποτρίχωση? (εδώ ο κόσμος καίγεται.....και η ... αποτριχώνεται)

Εγω δεν εχω κανει ποτε αποτριζωση αλλα απο την κουμπαρα μου που κανει χρονια μου ειπε οτι επιτρεπεται εφοσον την κανεις χρονια οχι για κανενα λογο απλα αμα κανεις για πρωτη φορα σφυγκεσαι πεταγεσαι και δεν κανει!!!

το μπεμπακι μου καλα εινια σημερα δεν ειναι ιδιαιτερα γκρινιαρης!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ενδοκρινολογο πηγες????

επιτελους βγηκε το δοντι????? α μπραβο... αντε και σε ολοκληρη μασελα τωρα:tongue::tongue::tongue: μια χαρα ειμαι εγω...εδω προσπαθω να βαλω μυαλο στο κοτοπουλακι.....πραγμα που ως γνωστον δεν γινεται γιατι τα κοτοπουλα δεν εχουν μυαλο:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Αρα εισαι μοναχουλικο ε....αντε να ξεκουραστεις λιγακι...

Αθηνουλι μου μαλλον θα κανω υπομονη και ο Θεος βοηθος...

Δεν πήγα στον Ενδοκρινολογο γιατι οι εξετασεις που εκανα ξανα και για θυροϊδη και για καμπυλη ζαχαρου ηταν μια χαρα....

Πάντως δεν θα το αφησω μπορει να παω με την πρωτη ευκαιρια..τρεχω τωρα με τη σχολη και δεν προλαβαινω καθόλου

πολυ χαιρομαι που βγηκε καλη η καμπυλη σου!!!μπραβο κοριτσακι μου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τωρα αμα σε θυμηθει η σιχαμενη πραγμα που δεν το θελω δεν πειραζει τον αλλο μηνα αρκει να προσπαθησεις να εχεις θετικη σκεψη!

Συμφωνώ κι επαυξάνω!!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Εγω δεν εχω κανει ποτε αποτριζωση αλλα απο την κουμπαρα μου που κανει χρονια μου ειπε οτι επιτρεπεται εφοσον την κανεις χρονια οχι για κανενα λογο απλα αμα κανεις για πρωτη φορα σφυγκεσαι πεταγεσαι και δεν κανει!!!

το μπεμπακι μου καλα εινια σημερα δεν ειναι ιδιαιτερα γκρινιαρης!!!:D:D

Αχ καμαρι μου υπομονη..τα δοντακια κανουν καιρο να βγουν και τα μικρα εχουν γκρινια το ξερω απο τα ανηψια μου...να παρακαλας να τα βγαλει τσακα μπαμ..αλλιως κουραγιο μανα:tongue::tongue::tongue:

επιτελους βγηκε το δοντι????? α μπραβο... αντε και σε ολοκληρη μασελα τωρα:tongue::tongue::tongue: μια χαρα ειμαι εγω...εδω προσπαθω να βαλω μυαλο στο κοτοπουλακι.....πραγμα που ως γνωστον δεν γινεται γιατι τα κοτοπουλα δεν εχουν μυαλο:tongue::tongue:

Εχω μυαλο ...εχω μυαλο...ακους κυρια καρπουζο με τα κουκουτσακια σου..:tongue::tongue::tongue:

πολυ χαιρομαι που βγηκε καλη η καμπυλη σου!!!μπραβο κοριτσακι μου!!!

Ευχαιτω..ευχαιτω...πολυ πολυ...κυρια μου..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

τι εγινε ρε παιδια ..γιατι το κοψατε ετσι αποτωμα...συναιβει κατι..πειτε μου και μενα καλε.....

αλο..αλο..αλοεβερα..χιχιχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

τι εγινε ρε παιδια ..γιατι το κοψατε ετσι αποτωμα...συναιβει κατι..πειτε μου και μενα καλε.....

αλο..αλο..αλοεβερα..χιχιχιχι

επειδη εσεις μανταμ κ@λοβαρατε ολη τη μερα.....εμεις δουλευουμε κιολας:tongue::tongue: οχι για πολυ ακομα αλλα......

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...