Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Θα τον σκισω τον βενουσακο!!!!

Απο την πρωτη μερα που βλεπουμε τα υγρα σε ποσες μερες γινεται η οωρηξια???

Δεν ειναι σταντρ..μια μπορει να κανει την ιδια μερα άλλη σε δύο αλλη σε τεσσερις οπως εγω αλλα δεν μπορεις να ξερεις καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευτυχως που δεν εχεις μετοχες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: 2 μικροβιολογικα που εχω κοντα μου ναι μεν χρεωνουν την χοριακη 20 ευρω αλλα κανεις την εξεταση το πρωι και την παιρνεις το απογευμα:-(:-(:-( γιατι εγω δεν εχω απ αυτα που τα βγαζουν αμεσως:-(:-(

Και εγω εχω ενα εξω απο την πορτα μου...αλλα δεν το ανοιγει καθε μερα, συν του οτι το ανοιγει μετα τις 7:30 το πρωι οπου εγω εχω ηδη φυγει για την δουλεια...Αν παω πρωι μπορει να το βγαλει το απογευμα ειδασλλως παει την αλλη μερα.

Παω στο Λητω και ας μου βγαινει ο κουκος αηδονι...σε 45 λεπτα εχω αποτελεσμα, περιμενω εκει μεχρι να βγει και ουτε αγχος ουτε τιποτα.

ευτυχως που δεν εχεις μετοχες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: 2 μικροβιολογικα που εχω κοντα μου ναι μεν χρεωνουν την χοριακη 20 ευρω αλλα κανεις την εξεταση το πρωι και την παιρνεις το απογευμα:-(:-(:-( γιατι εγω δεν εχω απ αυτα που τα βγαζουν αμεσως:-(:-(

Εμένα πάντως την κανω όταν την κανω και σε μία η δυο ωρες το πολυ την βγαζουν και το καλο είναι οτι με πέρνουν αυτοι για να μου το πουν οταν βγει;)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μια κουβεντα ειναι και εγω αυτο λεω αλλα δεν γίνεται...δεν περναν και οι ριμαδες οι μέρες.....

Οχι θα παω την Τριτη το απογευμα ..δεν πεταω λεφτα..ασε που δεν μου περισευουν κιολας....

Σημερα με ποναει η κοιλια και η μεση αλλα νομιζω οτι μου χτυπαει την πορτα η κυρια κοκκινη...

Θα προσπαθησω να μην ανοιξω αλλα δεν ξέρω αν θα καταφερει να την φαει ο κακος ο λυκος....

Καλα αποτελεσματα να εχεις,μονο αυτο θελω ...

Εμένα πάντως την κανω όταν την κανω και σε μία η δυο ωρες το πρωι την βγαζουν και το καλο είναι οτι με πέρνουν αυτοι για να μου το πουν οταν βγει;)

Πολυ καλο αυτο...Στο Λητω δεν λενε τα αποτελεσματα απο το τηλεφωνο.

Διαφημίσεις

Καλα αποτελεσματα να εχεις,μονο αυτο θελω ...

Τελικα όλες εχουμε τα ίδια θέλω.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ενα περιεργο πραγμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: τετοια συμπνοια πια:tongue:

Ειδες παιδι μου...τετοιο πραγμα πια..:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παιδακια μου αρεσει που το παιζω ψυχραιμη....

ερωτηση και μην βαρέσετε..οκ?

Ποσες μερες πριν μπορει να δειξει ενα (τεστ)....σσσσσσσ

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:θελω να πιστευω οτι μας κανεις πλακα τωρα ε????:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:θελω να πιστευω οτι μας κανεις πλακα τωρα ε????:rolleyes:

αυτο θες να πω:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κ α λ η μ έ ρ α

Ζουζουνίτσες μου , μανούλες του καλοκαιριού τι κάνετε?

Κοτοπουλάκι πότε θα κάνεις τεστ?

Την Τρίτη ΠΑΜΕ στον ντοκτορούλη... το αργήσαμε το ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα στα σίγουρα!!!

"cogito,ergo sum"

εξαρταται απο το ποσο νωρις εγινε η συλληψη...αν αυτη εχει γινει πολυ νωρις,τοτε η χοριακη ανεβαινει αρα μπορει να δειξει πριν την καθυστερηση αλλά οχι 4-5 μερες πριν...ετσι???? αντε να δειξει 1-2 μερες πριν οπου το αρνητικο τεστ δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν εισαι εγκυος.

Εγω θα σου προτεινα να κανεις ενα τεστακι την Κυριακη πρωι αλλα οπως και να εχει , να κανεις την χοριακουλα σου την Δευτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...