Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Ηρθα βρε αμαν πια...ουτε να κατουρησει δεν μπορει κανεις...βρε τι επαθα...μιλαγα και στο τηλ γι αυτο αργησα...

οποια τιμη για το ατομο με το οποιο μιλουσες...κατουρουσες και του μιλουσες!!!

Ω τι τιμη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποια τιμη για το ατομο με το οποιο μιλουσες...κατουρουσες και του μιλουσες!!!

Ω τι τιμη!!!

αι μαρη..ουτε το χοντο μου εκανα ουτε μιλουσα και κατουρουσα...

πρωτα επισκευτηκα το μεγαρο για πιπι ..και μολις τελειωσα μιλησα στο τηλ...

ελυθει η παρεξηγηση:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καρπουζω..ξεκινησες τα τεστακια...τι πραμα και αυτο θα καταληξουμε να κανεις εδυ δύο κυκλους και εμεις ενα ..τι πραμα και αυτο τη ταχυτης δεν σε προλαβαινουμε...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καρπουζω..ξεκινησες τα τεστακια...τι πραμα και αυτο θα καταληξουμε να κανεις εδυ δύο κυκλους και εμεις ενα ..τι πραμα και αυτο τη ταχυτης δεν σε προλαβαινουμε...

σημερα τα ξεκιναω.....γιατι ρε συ 2 κυκλους...τι να κανουμε αφου ειμαι ταχυτατη....:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

σημερα τα ξεκιναω.....γιατι ρε συ 2 κυκλους...τι να κανουμε αφου ειμαι ταχυτατη....:tongue:

χαχαχα..το χεις παρει πολυ ζεστα το θεμα...ενω εγω που ειμαι χαλαρη αλλαξα τον κυκλο σε διμηνο :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κοριτσια και εγω σημερα ειδακαποια υγρα...Τι σημαινει αυτο? Σε ποσες μερες μπορει να εχω οωρηξια? Σημερα ειναι η πρωτη μερα που ειδα υγρα.

χαχαχα..το χεις παρει πολυ ζεστα το θεμα...ενω εγω που ειμαι χαλαρη αλλαξα τον κυκλο σε διμηνο :tongue::tongue::tongue::tongue:

εσυ παρα εισαι χαλαρη.....σου λεει τι να τρεχω τωρα καθε μηνα:rolleyes::rolleyes: καντο διμηνο να εχω μια ανεση:tongue:

211442lg20recj1j.gif

αντε να δουμε τι θα δουμε...

:D:D:D:D:D:D

Τωρα εφαγα μια φρικη και μου εχει κατσει οτι δεν ειμαι τελικα....και μαλλον αυτα ειναι τα προεορτια της κυρίας απλως αλλες φορες δεν τους εδινα τοση σημασια..:(:(:(:(

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοριτσια και εγω σημερα ειδακαποια υγρα...Τι σημαινει αυτο? Σε ποσες μερες μπορει να εχω οωρηξια? Σημερα ειναι η πρωτη μερα που ειδα υγρα.

Αυτο σημαινει βαλε εμπρος απο σημερα και μερα παρα μερα...τι μπορει κοπελια να σημαινει για εμας της μουρλες....βουρ.....και για να συμβαδίσω με τις μέρες ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τωρα εφαγα μια φρικη και μου εχει κατσει οτι δεν ειμαι τελικα....και μαλλον αυτα ειναι τα προεορτια της κυρίας απλως αλλες φορες δεν τους εδινα τοση σημασια..:(:(:(:(

μαρηηηηη.....μην τα ξαναλεμε...........οτι ειναι να γινει θα γινει....χαλαρωσε:D:D:D

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Κατσε να δουμε βρε χρυσο μου κοτοπουλακι!!!Μην προτρεχεις.

Τεστακια δεν θα κανεις ειπες ε? Δεν εχεις ε??? Αν ειχες να κανες ενα την Κυριακη το πρωι....Και την Δευτερα πας για χοριακη.

Επισης μπορεις να κανεις χοριακη και Κυριακη στο Λητω (όχι δεν εχω μετοχες, απλα με βολευει απιστευτα μιας και το μικροβιολογικο του λειτουργει και ΣΚ και αργιες ).

Αυτο σημαινει βαλε εμπρος απο σημερα και μερα παρα μερα...τι μπορει κοπελια να σημαινει για εμας της μουρλες....βουρ.....και για να συμβαδίσω με τις μέρες ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Θα τον σκισω τον βενουσακο!!!!

Απο την πρωτη μερα που βλεπουμε τα υγρα σε ποσες μερες γινεται η οωρηξια???

Τεστακια δεν θα κανεις ειπες ε? Δεν εχεις ε??? Αν ειχες να κανες ενα την Κυριακη το πρωι....Και την Δευτερα πας για χοριακη.

Επισης μπορεις να κανεις χοριακη και Κυριακη στο Λητω (όχι δεν εχω μετοχες, απλα με βολευει απιστευτα μιας και το μικροβιολογικο του λειτουργει και ΣΚ και αργιες ).

ευτυχως που δεν εχεις μετοχες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: 2 μικροβιολογικα που εχω κοντα μου ναι μεν χρεωνουν την χοριακη 20 ευρω αλλα κανεις την εξεταση το πρωι και την παιρνεις το απογευμα:-(:-(:-( γιατι εγω δεν εχω απ αυτα που τα βγαζουν αμεσως:-(:-(

211442lg20recj1j.gif

μαρηηηηη.....μην τα ξαναλεμε...........οτι ειναι να γινει θα γινει....χαλαρωσε:D:D:D

Μια κουβεντα ειναι και εγω αυτο λεω αλλα δεν γίνεται...δεν περναν και οι ριμαδες οι μέρες.....

Οχι θα παω την Τριτη το απογευμα ..δεν πεταω λεφτα..ασε που δεν μου περισευουν κιολας....

Σημερα με ποναει η κοιλια και η μεση αλλα νομιζω οτι μου χτυπαει την πορτα η κυρια κοκκινη...

Θα προσπαθησω να μην ανοιξω αλλα δεν ξέρω αν θα καταφερει να την φαει ο κακος ο λυκος....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...