Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Ελα ρε και εσυ...τοσο ασχημα βρε παιδια....ααααα..δεν παμε καθόλου καλα...

Να μπαινεις απο το σπίτη σου κυρα μου...κοιτα να σας ψαχνω απο παγκακι σε παγκακι κυρίες μου..

.

Κοτοπουλακι εχω συμβιβαστει με την ιδεα της απολυσης...δεν με αποσχολει καθολου. Ειλικρινα ομως.

Ναι ρε σε παγκακια...λεφτα δεν θα χουμε αφενος γιατι δνε θα δουλευουμε και αφετερου και λεφτα να χουμε θα τα ξοδευουμε για τα μπεμπε που θα μεγαλωνουν στις κοιλιτσες μας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοτοπουλακη, ειχες οωρηξια την 19η μερα του κυκλου ή στις 19/10???

Αν ειχες ορωρηξια την 19η μερα του κυκλου τοτε δεν περιμενεις περιοδο στις 7/11.

Αν ειχες 19/10 τοτε δεν περιμενεις στις 1/11.

Το Λητω κανει επισης χοριακες, 42 ευρω αλλα εχεις το αποτελεσμα μεσα σε 45 λεπτα.

Ναι ειχα 19/10 σε ποιον κοσμο ζεις...αχ..αχ δεν με παρακολουθείς...θα σε μαλωσω...

Και εμενα σε μια ωρα βγαίνουν....

τι λες???? εγω με το κουνελακι θα παιρνουμε τις κοιλιες μας και θα πηγαινουμε για βολτα, για περιπατους....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: εσυ ψαξε να μας βρεις με τη δικη σου κοιλια στο στομα τα απογευματα:tongue:

Κανονιστε να μου βγει η γλωσσα ..θα σας δείρω.....

Παω τραπεζα και σε δύο είμαι πίσω....μη φυγει καμια

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

τι λες???? εγω με το κουνελακι θα παιρνουμε τις κοιλιες μας και θα πηγαινουμε για βολτα, για περιπατους....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: εσυ ψαξε να μας βρεις με τη δικη σου κοιλια στο στομα τα απογευματα:tongue:

ετσι ετσι :tongue:

Ναι ειχα 19/10 σε ποιον κοσμο ζεις...αχ..αχ δεν με παρακολουθείς...θα σε μαλωσω...

Και εμενα σε μια ωρα βγαίνουν....

Κανονιστε να μου βγει η γλωσσα ..θα σας δείρω.....

Παω τραπεζα και σε δύο είμαι πίσω....μη φυγει καμια

Κοτοπουλακι εγω θυμωμουν οτι ησουν 19/10 ή 20/10 αλλα ετσ οπως το εγραψες μπερδευτηκα...εντατσει????

αφου εχω δει ακι το τικερακι σου βρε, αλλα με καραμπερδεψες παλιοκοτοπουλο....που να χαθεις να χαθεις...

ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ

.

Κοτοπουλακι εχω συμβιβαστει με την ιδεα της απολυσης...δεν με αποσχολει καθολου. Ειλικρινα ομως.

Ναι ρε σε παγκακια...λεφτα δεν θα χουμε αφενος γιατι δνε θα δουλευουμε και αφετερου και λεφτα να χουμε θα τα ξοδευουμε για τα μπεμπε που θα μεγαλωνουν στις κοιλιτσες μας

κι εγω μια απο τα ιδια...δε ξερω αν μου το λεγες σε αλλη εποχη μπορει να ειχα φρικαρει...αλλα τωρα ειλικρινα δε με νοιαζει...βλεποντας τι γινεται εξω καταλαβαινω οτι δεν περναει τιποτα απο το χερι μου οποτε.....γιατι να σκασω εγω?

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

κι εγω μια απο τα ιδια...δε ξερω αν μου το λεγες σε αλλη εποχη μπορει να ειχα φρικαρει...αλλα τωρα ειλικρινα δε με νοιαζει...βλεποντας τι γινεται εξω καταλαβαινω οτι δεν περναει τιποτα απο το χερι μου οποτε.....γιατι να σκασω εγω?

Κοιτα ημουν φρικαρισμενη πριν απο 2 χρονια...εβλεπα οτι δεν παμε καλα αλλα στην δουλεια ηταν ολοι καθησυχαστικοι. Δεν ξερω γιατι αλλα μου ειχε καρφωθει ενστικτωδως οτι κατι πρεπει να κανω.Εδωσα σε ενα διαγωνισμο, περασα και περιμενω καποια στιγμη να διοριστω...Αν και εχει μπλοκαρει και εκει το θεμα...Τεσπα.

Στην δουλεια μου ( η οποια ειναι πολυ μεγαλη εταιρεια) επικρατει το μεσον...Εγω μπηκα χωρις μεσον οπτε ολοι προσπαθουν να διαφυλαξουν τις θεσεις αυτων και των παιδιων τους, ανηψιων τους, εγγονων τους, γυναικων τους, αντρων τους, γκομενων τους,κουνιαδων φιλων κτλ....Εγω ειμαι καμενη εξ αρχης.

Το εχω απλα αποδεχτει!!!

Διαφημίσεις

Ηρθα βρε αμαν πια...ουτε να κατουρησει δεν μπορει κανεις...βρε τι επαθα...μιλαγα και στο τηλ γι αυτο αργησα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ε μα πες μου εσυ:tongue::tongue::tongue: 10.09 πηγε για κατουρημα....κοιτα τι ωρα ειναι τωρα

σηκωνω τα χερια ψηλα...βυτιο σιγουρα δεν ειναι...σε τοση ωρα θα ειχε αδειασει...προς δεξαμενη το κοβω να αδειαζει!!!

Λες να κανει και το χοντρο της τωρα???? Δεν εξηγειται επιστημονικως....Το εχω στυψει ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...