Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης  χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂

Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!! 
      επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;

4 μέρες σερί πες του. Πιές redbull πες του χαχαχα

Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Μπραβο.

Ο προεμφυτευτικός θέλει και κάποιες προϋποθέσεις και είναι ακριβός. Αλλά αξίζει για να βγεις από αυτήν την ταλαιπωρία των αποβολών. Απορεί;;; Καλά στο κέντρο που ήμουν είσαι; έλεος, τι απορεί; η ηλικία διορθώνει τα πάντα; αμάν! θα σε κάνει να νιώσεις ότι φταις κάπου. Να ήταν όλα τα έμβρυα άριστα, να το πει ναι. Εδώ τα έμβρυα σου χωρις παρεξήγηση όπως είναι και τα δικά μου, είναι κάτω του μετρίου. Είναι ψηλοαναμενόμενο, και με επιβεβαιωμένα κακό σπέρμα; τι απορεί; 

Και χωρίς μέθη scratzing; ούτε να το σκέφτεσαι. Η κάθε μια έχει άλλη ανοχή στον πόνο δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται να το βιώσεις αυτό. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

καλημεραααα!!!!περασα να πω ενα γεια!!!!τι κανετε?

Καλωστιναααα την περδικααα...χτες γνωρισα την κουνιαδα σου!!!!

Μαυρα η ασπρα?:tongue::tongue::tongue:

χα χαχα...κοτοπουλακι εγραψες παλι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποια ειναι η κουνιαδα της καλε?

χα χαχα...κοτοπουλακι εγραψες παλι.

Παντα γραφω αν θες ζωγραφίζω κιολας:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παιδια ειναι ενα γ@μ@μ@ν@ κουνουπι μου εχει κανει τα νευρα τσαταλια...αν το πιασω θα το ξεκοιλιασω......με εχει κανει μπουρλοτο....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι!!!!ειχα ενα μια ιωση που δεν ελεγε να περασει αλλα τωρα ειμαι οκ.ευτυχως η μπεμπα δεν κολησε.κατα τα άλλα μια χαρα.ειμαστε στην τελικη ευθυα για τη βαφτιση.το αλλο σαββατο θα εχουμε ονομα!!!!!

αν ηταν παρθενο το κουναπακι θα το μεταχειριζοσουν διαφορετικα? και αν ναι πως?

επισης με τον ιδιο τροπο θα φεροσουν και σε ενα γ@@@@ κουνελακι και καρπουζακι???

το ξερω ενημερωθηκα!!!!!τι εγινε με τα αυγουλακια σου?ολα καλα.ξερεις τι της ειπε της χρυσουλας?οτι εσυ κι αυτη ειστε οι τελευταιες που δεν εχετε γκαστρωθει ακομα και το εχει παρει προσωπικα!!!!!

καλα ειμαι!!!!ειχα ενα μια ιωση που δεν ελεγε να περασει αλλα τωρα ειμαι οκ.ευτυχως η μπεμπα δεν κολησε.κατα τα άλλα μια χαρα.ειμαστε στην τελικη ευθυα για τη βαφτιση.το αλλο σαββατο θα εχουμε ονομα!!!!!

Σιδερενια ελινα. Με το καλο να φωτιστει το κοριτσακι σας. Ειδα και φωτο της χτες!!!

Διαφημίσεις

που εισαι συ μαρηηηηη:tongue::tongue::tongue::tongue: τι κανετε μανα και κορη?
δεν προλαβαινω ρε καρπουζακι να μπαινω μερα.τρεχω σαν το βεγγο!!!!τα βραδυα μπαινω σαν το φανταζμα!!!!σημερα βρηκα χρονο γιατι ειναι εδω το στεφανι μου και εχει αναλαβει το παιδι.

το ξερω ενημερωθηκα!!!!!τι εγινε με τα αυγουλακια σου?ολα καλα.ξερεις τι της ειπε της χρυσουλας?οτι εσυ κι αυτη ειστε οι τελευταιες που δεν εχετε γκαστρωθει ακομα και το εχει παρει προσωπικα!!!!!

εμενα αυτα δεν μου τα λεει !!! αυγουλακια εχουμε, αγνωστο ποτα θα πεσουν...θα τα ματαξαναδουμε την αλλη εβδομαδα.

Της χρυσουλας τι της ειπε? Ηταν πολυ φουριοζα χτες η χρυσουλα.

Σιδερενια ελινα. Με το καλο να φωτιστει το κοριτσακι σας. Ειδα και φωτο της χτες!!!
τα εμαθα τα εμαθα!!!!!!!παντως να ξερετε....με αποια συναναστρεφομαι γκαστρωνετε!!!!!για ελατε πιο κοντα!!!!!

Παλι καλα που σου περασε....

άντε με το καλο και το όνομα...

αν ηταν παρθενο το κουναπακι θα το μεταχειριζοσουν διαφορετικα? και αν ναι πως?

επισης με τον ιδιο τροπο θα φεροσουν και σε ενα γ@@@@ κουνελακι και καρπουζακι???

οχι το καρπουζακι θα το έτρωγα και το κουνελακι θα το έκανα με τα κρεμμυδάκια:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εμενα αυτα δεν μου τα λεει !!! αυγουλακια εχουμε, αγνωστο ποτα θα πεσουν...θα τα ματαξαναδουμε την αλλη εβδομαδα.

Της χρυσουλας τι της ειπε? Ηταν πολυ φουριοζα χτες η χρυσουλα.

αν δεν γινει τιποτα κι αυτο το μηνα που μας ερχετε παει για σπερματεχιση.οπως και να εχει της ειπε οτι πριν φυγει το 2010 θα μεινει.πεταει η κουνιαδα σου λεω!!!!!μακαρι γιατι εχει τραβηξει πολλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...