Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι απλα να κοιταξει...με το κοιταμα δεν κανουμε τιποτα...πρεπει να κανει και ανασκαφες !!!! επειγοντως!!! :D:D:D

Οπως και να χει, οωρηξια εχεις κανει απο οτι θυμαμαι? Θ αξαναπας στον γιατρο σε λιγες μερες για να δεις μην εχεις και κανα αλλο αυγουλακ ή κανα μπεμπακι?????????????

Μπα εφτασε και το θειο δωρο...:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

βρε τσουπρες για πειτε γνωμες.....εγω τα ερμα τα τεστακια ποτε να τα κανω???? ο τελευταιος κυκλος ηταν 26 μερες...ποια μερα να τα αρχισω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μιας και εχεις μπολικα θα σου λεγα σημερα ή αυριο !!!!..

Μην μας κανει κανα κολπο η οωρηξια και γινει νωριτερα!

Διαφημίσεις

μιας και εχεις μπολικα θα σου λεγα σημερα ή αυριο !!!!..

Μην μας κανει κανα κολπο η οωρηξια και γινει νωριτερα!

καλα αυτες τιε μερες ουτως η αλλως δεν τις αφηνω να πανε χαμενες βρε:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Οχι απλα να κοιταξει...με το κοιταμα δεν κανουμε τιποτα...πρεπει να κανει και ανασκαφες !!!! επειγοντως!!! :D:D:D

Οπως και να χει, οωρηξια εχεις κανει απο οτι θυμαμαι? Θ αξαναπας στον γιατρο σε λιγες μερες για να δεις μην εχεις και κανα αλλο αυγουλακ ή κανα μπεμπακι?????????????

ωορηξια εχω κανει οχι δεν θα παω στο γιατρο θα περιμενω την ακατανομαστη μεχρι 8/11 αν δεν ερθει κανουμε χοριακη αν ερθει παω ξανα να με δει την 10 μερα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αντε να σα ςπω και εγω τα καταπληκτικα μου νεα...ειδαμε ενα αυγουλακι 13,5 χιλιοστα χτες αλλα μαλλον θα αργησει παλι η ρουφ να κατεβει...Παω παλι για μεγαλο κυκλο.Αν μεινουμε στο ενα αυγουλακι λογικα θα εχω κυκλο 35 περιπου ημερων αλλα καλυτερη εικονα θα εχω την επομενη Τριτη...

Αν αυτο το μηνα δεν ερθει το μπεμπε, τον επομενο ξεκιναω χαπια για να στρωσει ο κυκλος!!!

Αυτααααααα.

ωορηξια εχω κανει οχι δεν θα παω στο γιατρο θα περιμενω την ακατανομαστη μεχρι 8/11 αν δεν ερθει κανουμε χοριακη αν ερθει παω ξανα να με δει την 10 μερα!!!!

Μακαρι οι αρχαγγελοι την ιερη εκεινη μερα, να σου φερουν χαρμοσυνα νεα.

Διαφημίσεις

Αντε να σα ςπω και εγω τα καταπληκτικα μου νεα...ειδαμε ενα αυγουλακι 13,5 χιλιοστα χτες αλλα μαλλον θα αργησει παλι η ρουφ να κατεβει...Παω παλι για μεγαλο κυκλο.Αν μεινουμε στο ενα αυγουλακι λογικα θα εχω κυκλο 35 περιπου ημερων αλλα καλυτερη εικονα θα εχω την επομενη Τριτη...

Αν αυτο το μηνα δεν ερθει το μπεμπε, τον επομενο ξεκιναω χαπια για να στρωσει ο κυκλος!!!

Αυτααααααα.

ενταξει δεν ηρθε και η συντελεια του κοσμου......αρα συνεχιζεις κανονικα με γονιμες κλπ

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Αυτααααααα.

οχι καλε χαπια χειροτερα θα γινει οταν τα σταματησεις!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

βρε τσουπρες για πειτε γνωμες.....εγω τα ερμα τα τεστακια ποτε να τα κανω???? ο τελευταιος κυκλος ηταν 26 μερες...ποια μερα να τα αρχισω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δηλαδη περιμενεις στις 15/11 -14 αρα γυρω στι 1/11 περιπου αρα θα ελεγα απο της 29/10 να ξεκινησεις

τι λες?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ενταξει δεν ηρθε και η συντελεια του κοσμου......αρα συνεχιζεις κανονικα με γονιμες κλπ

οχι δααααα...ενα θεματακι εχουμε να τις εντοπισουμε αλλά που θα παει...θα τις πετυχω τις ρουφιανες και μετα α α α α και μετα θα γινει της τατανας....:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...