Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα εγκυουλαααααα:tongue::tongue::tongue: τι κανεις πως εισαι???

Kαλά είμαι...μπήκα το Σ/Κ να σας κεράσω καφεδάκι...που εσείς??? άφαντες...:(:(:(:(

Μα καλά κυρίες μου που γυρνάτε???

Λοιπόν έχω μια απορία κ χρειάζομαι βοήθεια...

Θέλω να κάνω αποτρίχωση με κερί/κάνω τα τελευταία 10 χρόνια σε πόδια/μπικίνι/κοιλιά...αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται..έχετε άποψη για το θέμα?.......

Επίσης έχει ανοιχτεί θέμα για τις μανούλες του Ιουνίου 2011 αλλά δεν μπήκα ακόμα..περιμένω τουλάχιστον μία από εσάς για να κάνουμε μαζί "εγγραφή":D:D:D

"cogito,ergo sum"

Kαλά είμαι...μπήκα το Σ/Κ να σας κεράσω καφεδάκι...που εσείς??? άφαντες...:(:(:(:(

Θέλω να κάνω αποτρίχωση με κερί/κάνω τα τελευταία 10 χρόνια σε πόδια/μπικίνι/κοιλιά...αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται..έχετε άποψη για το θέμα?.......

Επίσης έχει ανοιχτεί θέμα για τις μανούλες του Ιουνίου 2011 αλλά δεν μπήκα ακόμα..περιμένω τουλάχιστον μία από εσάς για να κάνουμε μαζί "εγγραφή":D:D:D

καταρχας αν αντεχεις το πονο μπορεις να κανεις...εχε υποψην σου οτι οντας εγκυος ισως πονεσεις περισσοτερο (λογω ορμονων μιλαω) αλλα καλου κακου ρωτα το γιατρο. εγω ειχα κανει.

κατα δευτερον///μαρηηηηηη???? πως θελεις κι αλλη αφου δεν μπορει καμια να μπει στο μανουλες Ιουνιου:tongue::tongue::tongue: 8μηνιτικο (στην καλυτερη περιπτωση) θα το βγαλουμε το παιδι???:lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Υ.Γ.κοριτσια αυτο το μηνα δεν ξερω πως το χω παρει ετσι αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα...π.χ. σημερα κοιταξα το τικερακι μου να δω σε πια μερα του κυκλου ειμαι.

Αυτο απο μενα δεν το περιμενα...

Μπράβο είσαι σε καλό δρόμο;););)

Συνέχισε να μην μετράς κ θα κάνουμε μαζί "εγγραφή" στις μανούλες του καλοκαιριού:D:D:D:D

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

καταρχας αν αντεχεις το πονο μπορεις να κανεις...εχε υποψην σου οτι οντας εγκυος ισως πονεσεις περισσοτερο (λογω ορμονων μιλαω) αλλα καλου κακου ρωτα το γιατρο. εγω ειχα κανει.

κατα δευτερον///μαρηηηηηη???? πως θελεις κι αλλη αφου δεν μπορει καμια να μπει στο μανουλες Ιουνιου:tongue::tongue::tongue: 8μηνιτικο (στην καλυτερη περιπτωση) θα το βγαλουμε το παιδι???:lol:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εννοούσα ότι όλες από τις παλιές θα γίνουμε μανούλες του καλοκαιριού:tongue::tongue: (χα χα το έσωσα)

"cogito,ergo sum"

Καλημερα εγκυούλι μου ..τι κάνεις? πηγατε στο γιατρό ή οχι ακόμα?

τσακαλι μου εσυ....:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

διακρινω μια δοση ειρωνιας????:lol::lol::lol::lol:

:tongue::tongue::tongue::tongue: καμια λέω την πλήρη αληθεια...αμφιβάλεις???

Είμαι πολύ απογοητευμένη από το κουνελοκοτόπουλο:(:(

Μόλις εμφανίζομαι...εξαφανίζονται... Τυχαίο????

Σ'ευχαριστώ καρπουζάκι που εσύ δεν με αποφεύγεις;)

Τι ειπατε κυρια μου....δεν με βλεπετε...γκαφα νομιζω...σε μυρισα και ηρθα...

τι να κανω αφου με αφηνουν μοναχη....:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:tongue::tongue::tongue::tongue: καμια λέω την πλήρη αληθεια...αμφιβάλεις???

Τι ειπατε κυρια μου....δεν με βλεπετε...γκαφα νομιζω...σε μυρισα και ηρθα...

τι να κανω αφου με αφηνουν μοναχη....:D:D:D

Αααα να σου πω κοτοπουλάκι δεν φτάνει που δεν απάντησες στο καίριο θα έλεγα ζήτημα της αποτριχώσεως του επίμαχου σημείου μου...βγάζεις κ γλώσσα:tongue::tongue::tongue:

Όσο για τον doctor μόλις δείτε νέα υπογραφή θα έχω πάει....την Δευτέρα...

για να μην δούμε απλά τον σάκο...να ακούσουμε κ την καρδούλα της:D

"cogito,ergo sum"

Αααα να σου πω κοτοπουλάκι δεν φτάνει που δεν απάντησες στο καίριο θα έλεγα ζήτημα της αποτριχώσεως του επίμαχου σημείου μου...βγάζεις κ γλώσσα:tongue::tongue::tongue:

Όσο για τον doctor μόλις δείτε νέα υπογραφή θα έχω πάει....την Δευτέρα...

για να μην δούμε απλά τον σάκο...να ακούσουμε κ την καρδούλα της:D

α εισαι και σιγουρη πως θα ναι της ε????? ευγε:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καρπουζακι μου γλυκο για σένα

1452174wqwvece8sk.gif

Για την εγκυούλα τη Βανιλίτσα μου

1603800j4oqb5aim5.gif

για το κουνελακι μου

1527332ad5tfxiioc.gif

και για το Εφάκι μου..

1547302nlkamfafr3.jpg

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καρπουζακι μου γλυκο για σένα

1452174wqwvece8sk.gif

Για την εγκυούλα τη Βανιλίτσα μου

1603800j4oqb5aim5.gif

για το κουνελακι μου

1527332ad5tfxiioc.gif

και για το Εφάκι μου..

1547302nlkamfafr3.jpg

εγω δυστηχως δεν βλεπω τες εικονιτσες μας τες εχουν πλοκαρι απο την δουλεια !!!!:mad::x:x

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...