Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλα κανεις κοριτσάκι μου..εσυ εισαι αξια μαθήτρια ...τα τεστακια τα πήρες?

τι λένε καλα?:tongue::tongue::tongue:

τα τεστακια τα πηρα....αν ειναι καλα δε ξερω μαρη...δε τα δοκιμασα...μπλουζα ειναι??? :lol::lol::lol::lol:

Καρπουζακι, ολα καλα...αλλα βαριεμαι ασυστολαα!

Το τικερακι μου καλα παει αν θεωρησουμε οτι η περιοδος θα ερθει την 31η μερα του κυκλου.Αν η περιοδος αποφασισει να ερθει την 26η εχουμε προβλημα και πρεπει η χείρα της κονελας και να το αλλαξει.

α γιατι μου φανηκε περιεργο...οποτε μαζι πανωκατω θα περιμενουμε τις γονιμες μερες μας....:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καρπουζακι, ολα καλα...αλλα βαριεμαι ασυστολαα!

Το τικερακι μου καλα παει αν θεωρησουμε οτι η περιοδος θα ερθει την 31η μερα του κυκλου.Αν η περιοδος αποφασισει να ερθει την 26η εχουμε προβλημα και πρεπει η χείρα της κονελας και να το αλλαξει.

Πως θα το αλλαξει δηλαδη?

τα τεστακια τα πηρα....αν ειναι καλα δε ξερω μαρη...δε τα δοκιμασα...μπλουζα ειναι??? :lol::lol::lol::lol:

Εμφανισιακα έλεγα αν ειναι ομορφα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ειναι ιδια σαν τα δικα σου......hellooooooo!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ελα δεν το πιστευω!!! ..ελα δεν το πιστευω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Παιδια εχετε κανα Δημητρη σήμερα??

Να τον χαιρεστε...

κριμα που δεν ειμαστε Θεσσαλινικη θα καθόμασταν σήμερα...

Στην Αθηνα δεν έχουμε καιμια αργια λογω πολιουχου...μου φαινεται θα την κανω για πάνω...:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ελα δεν το πιστευω!!! ..ελα δεν το πιστευω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Παιδια εχετε κανα Δημητρη σήμερα??

Να τον χαιρεστε...

κριμα που δεν ειμαστε Θεσσαλινικη θα καθόμασταν σήμερα...

Στην Αθηνα δεν έχουμε καιμια αργια λογω πολιουχου...μου φαινεται θα την κανω για πάνω...:tongue::tongue::tongue::tongue:

υπομονη μια μερουλα μας εμεινε...θα αραξουμε κι εμεις μεθαυριο.....Δημητρη εχω το αφεντικο (γουτσου γουτσου καταπληκτικο αφεντικουλι??? χρονια πολλα:tongue::tongue::tongue:)

και τον πεθερο βεβαιως βεβαιως......ο οποιος το τραπεζι το κανει την Πεμπτη δοξα το θεο δηλαδη

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

α γιατι μου φανηκε περιεργο...οποτε μαζι πανωκατω θα περιμενουμε τις γονιμες μερες μας....:tongue:

Σήμερα θα παω στο γιατρο...αν δουμε ωαριο θα χτυπησουμε ...Αν ακναμε οωρηξια νωριτερα την χασαμε διοτι κοριτσια απεχω τις 3 τελευταιες μερες...

Πως θα το αλλαξει δηλαδη?

Εχω ασταθη κυκλο κοτοπουλακη...μπορει π.χ να ερθει στις 26 μερες ή στις 31 μερες κ.ο.κ.

Υ.Γ.κοριτσια αυτο το μηνα δεν ξερω πως το χω παρει ετσι αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα...π.χ. σημερα κοιταξα το τικερακι μου να δω σε πια μερα του κυκλου ειμαι.

Αυτο απο μενα δεν το περιμενα...

υπομονη μια μερουλα μας εμεινε...θα αραξουμε κι εμεις μεθαυριο.....Δημητρη εχω το αφεντικο (γουτσου γουτσου καταπληκτικο αφεντικουλι??? χρονια πολλα:tongue::tongue::tongue:)

και τον πεθερο βεβαιως βεβαιως......ο οποιος το τραπεζι το κανει την Πεμπτη δοξα το θεο δηλαδη

Αυτο κανω υπομονη..χιχιχι

Να τους χαιρεσαι...γουτσου ..γουτσου..:tongue::tongue::tongue:

Σήμερα θα παω στο γιατρο...αν δουμε ωαριο θα χτυπησουμε ...Αν ακναμε οωρηξια νωριτερα την χασαμε διοτι κοριτσια απεχω τις 3 τελευταιες μερες...

Εχω ασταθη κυκλο κοτοπουλακη...μπορει π.χ να ερθει στις 26 μερες ή στις 31 μερες κ.ο.κ.

Υ.Γ.κοριτσια αυτο το μηνα δεν ξερω πως το χω παρει ετσι αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα...π.χ. σημερα κοιταξα το τικερακι μου να δω σε πια μερα του κυκλου ειμαι.

Να δεις ότι δεν θα εχεις κανει....καλα κανεις και δεν αγχωνεσαι...

και εγω είμαι πολυ ψυχραιμη αυτη τη φορά...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

μακαρι να μην εχεις κανει και απο αποψε βαλε εφαρμογη στο σχεδιο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...