Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2121408leabdpchqp.gif

Ομαδουλα μου γλυκια που είστε....ξυπνατε και ελάτε....καλημέρουδια...καλημερουδια...σας περιμενω...ελπίζω σημερα να μου είστε ορεξάτες......

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

2121408leabdpchqp.gif

Ομαδουλα μου γλυκια που είστε....ξυπνατε και ελάτε....καλημέρουδια...καλημερουδια...σας περιμενω...ελπίζω σημερα να μου είστε ορεξάτες......

καλημεραααααααααααααααααα!!!τι κανεις???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααα!!!τι κανεις???

Καλα ειμαι Εφάκι μου...εδω με τρεχουν στη δουλεια ..αλλα εγω δεν πτωουμε....εχε χαρι που δεν μου καθετε το τζοκερ αλλιως θα του εριχνα μια μουτζα γερη γερη..

Anyway ποιος τους @@@@@...αντε να περασουν οι μερες να δουμε τι καναμε...

Εσυ τι έκανες ? τι σου ειπε ο γιατρος?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλα ειμαι Εφάκι μου...εδω με τρεχουν στη δουλεια ..αλλα εγω δεν πτωουμε....εχε χαρι που δεν μου καθετε το τζοκερ αλλιως θα του εριχνα μια μουτζα γερη γερη..

Anyway ποιος τους @@@@@...αντε να περασουν οι μερες να δουμε τι καναμε...

Εσυ τι έκανες ? τι σου ειπε ο γιατρος?

καλα ειμαι λοιπον ωαριο δεν ειδαμε εκανα ωορριξια πιο νωρις απο οτι μου ειπε,ευτυχως ειχα και μια επαφη το σαββατο αρα εχω καποιες πιθανοτητες δεν πηγε χαμενος ο μηνας και μου ειπε να εκανα και εχτες μηπος και το ωαριο ειχε σπασει την κυριακη,αρα ο κυκλος μου μικρανε παλι!!!!το αργοτερο μεχρι τες 8/11 πρεπει να ερθει περιοδος!!!που να μην σωσει να ερθει:mad:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερααααααα:-P:razz::-P τι κανουν τα κοριτσακια??? ολα καλα??:tongue:

Καλως το μου...τι κανεις σημερα εισαι καλυτερα...

καλα ειμαι λοιπον ωαριο δεν ειδαμε εκανα ωορριξια πιο νωρις απο οτι μου ειπε,ευτυχως ειχα και μια επαφη το σαββατο αρα εχω καποιες πιθανοτητες δεν πηγε χαμενος ο μηνας και μου ειπε να εκανα και εχτες μηπος και το ωαριο ειχε σπασει την κυριακη,αρα ο κυκλος μου μικρανε παλι!!!!το αργοτερο μεχρι τες 8/11 πρεπει να ερθει περιοδος!!!που να μην σωσει να ερθει:mad:

Παλι καλα ..ελπιζω να την πετυχες και να εχουμε καλα νέα...:D:D:D

Δεν θα αφηνεις τι μερες να χάνονται για να εισαι σιγουρη ..ακους...ποτε δεν ξερεις τα τσαλιμάκια της ωορηξίας

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Δεν θα αφηνεις τι μερες να χάνονται για να εισαι σιγουρη ..ακους...ποτε δεν ξερεις τα τσαλιμάκια της ωορηξίας

μια χαρα ειμαι....μεγαλωνωωωωωω (και περιμενω να ξεκινησω τα τεστακια)...βεβαια πεσαμε με τα μουτρα χθες αλλα δε βαριεσαι τι να κανεις:oops::oops::oops:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

το ξερω καλε απλως ειπα να κανω μερα παρα μερα για να δυναμωση το σπερμα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζετε!!!!καθε μερα λοιπον κοριτσια και να μην χασετε ουτε μερα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μια χαρα ειμαι....μεγαλωνωωωωωω (και περιμενω να ξεκινησω τα τεστακια)...βεβαια πεσαμε με τα μουτρα χθες αλλα δε βαριεσαι τι να κανεις:oops::oops::oops:

Καλα κανεις κοριτσάκι μου..εσυ εισαι αξια μαθήτρια ...τα τεστακια τα πήρες?

τι λένε καλα?:tongue::tongue::tongue:

το ξερω καλε απλως ειπα να κανω μερα παρα μερα για να δυναμωση το σπερμα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζετε!!!!καθε μερα λοιπον κοριτσια και να μην χασετε ουτε μερα!!!!

Καλα να μην ψωφισουμε κιολας...:tongue::tongue::tongue:

Καλημέραααα

Μέρα...γιατι ετσι ηρεμα σημερα?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καρπουζακι, ολα καλα...αλλα βαριεμαι ασυστολαα!

Το τικερακι μου καλα παει αν θεωρησουμε οτι η περιοδος θα ερθει την 31η μερα του κυκλου.Αν η περιοδος αποφασισει να ερθει την 26η εχουμε προβλημα και πρεπει η χείρα της κονελας και να το αλλαξει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...