Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

σπανια μετα απο το πρωτο οωαριο μπορει αν παισει και δευτερο...ουτε που ξερω αν φαινονται μαζι ή αντ ο ενα ειναι κρυμμενο πισω απο το αλλο.

Καλα ειμαι εφακη...ολο το σκ εμεινα μεσα και δεν εκανα τιποτα...ελεγα να στρωσω χαλια αλλα ουτε αυτο εκανα.[/QUOT

ωραια καλα εκανες καπου καπου θελουμε ξεκουραση!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα είπατε να με κάνετε παρέα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι..εκανα την καρδια μου πετρα...εσφιξα τα δοντια....πηρα πολλες βαθιες ανασες...περασα απο ψυχοθεραπεια...ζητησα απο τον καλό Θεουλη να μου δωσει την δυναμη να σε αντεξω...και σου μιλησα!!!

Ειμαι πολυ μεγαλη ψυχη τελικα...ολο δινω η ρουφιανα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ναι..εκανα την καρδια μου πετρα...εσφιξα τα δοντια....πηρα πολλες βαθιες ανασες...περασα απο ψυχοθεραπεια...ζητησα απο τον καλό Θεουλη να μου δωσει την δυναμη να σε αντεξω...και σου μιλησα!!!

Ειμαι πολυ μεγαλη ψυχη τελικα...ολο δινω η ρουφιανα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

αι μαρι ασε τα πολλα λογια και ξεκινα τα έργα..βλέπω πλησιαζουν οι μερουλες...κοιτα κακομοιρα μου μην χασεις καμια σε εσφαξα στο γονατο:tongue::tongue::tongue:

ελα με τρεχαν στην δουλεια!!!μας ελειψες:tongue:θα μας καρατησεις μουτρα:-(

μμμμμμμμ...εντατσει δεν θα σας κρατησω μουτακια γιατι και εσεις μου λειψατε;)

Ρε το καρπουζακι δεν ειναι καθολου καλα σημερον...βεβαιως βεβαιως...μα γιατι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ειμαι πολυ μεγαλη ψυχη τελικα...ολο δινω η ρουφιανα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:[/quote

α ρε ρουφιανα.....πως αντεχεις τοσο δοτικος ανθρωπος:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

αι μαρι ασε τα πολλα λογια και ξεκινα τα έργα..βλέπω πλησιαζουν οι μερουλες...κοιτα κακομοιρα μου μην χασεις καμια σε εσφαξα στο γονατο:tongue::tongue::tongue:

μμμμμμμμ...εντατσει δεν θα σας κρατησω μουτακια γιατι και εσεις μου λειψατε;)

Ρε το καρπουζακι δεν ειναι καθολου καλα σημερον...βεβαιως βεβαιως...μα γιατι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1. αυριο θα παω στην γιατρο...ασε με γιατι ειχα συμπτωματα οωρηξιας απο την 8η μερα...δεν αντεχω αλλο :tongue:

Το καρπουζακι οντως δεν ειναι καλα...ευχομαι να ειναι κατι περαστικο και συντομα να ηρεμησει,,,αντε γιατι πλησιαζουν και οι μερες που πρεπει να πεσει με τα μουτρα στο εργο...

1. αυριο θα παω στην γιατρο...ασε με γιατι ειχα συμπτωματα οωρηξιας απο την 8η μερα...δεν αντεχω αλλο :tongue:

Το καρπουζακι οντως δεν ειναι καλα...ευχομαι να ειναι κατι περαστικο και συντομα να ηρεμησει,,,αντε γιατι πλησιαζουν και οι μερες που πρεπει να πεσει με τα μουτρα στο εργο...

αυτο δε το χανουμε αγαπη μου, οπως κι αν ειμαστε....καλα ειμαι καλα....λε τρεχουν κι εμενα αλλα οχι...δεν θα υποκυψω:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Ειμαι πολυ μεγαλη ψυχη τελικα...ολο δινω η ρουφιανα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:[/quote

α ρε ρουφιανα.....πως αντεχεις τοσο δοτικος ανθρωπος:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι εχεις γλυκό μου καρπουζακι ..τι έχεις?....πάρε βαθιες ανασες...

εισπνοη...εκπνοη.....παμε πάλι ...εισπνοη....εκπνοη...

τωρα ..μηπως εισαι λιγο καλυτερα;)

Ασε ρε και εγω ενω χαμογέλασε στις 19 πόνους είχα απο τις 15...αρα μην χανεις ευκαιρια...χτυπα..:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

τι συπτωματα ειχες?εγω θα παω σημερα στο γιατρο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

λοιπον και για να σας ενημερωνω......ακουτε ακουτε.....σχετικα με την προγεστερονη και την περιπτωση μου...

συνηθως οι βιοχημικες κυησεις συμβαινουν γιατι υπαρχει κακη ωοθυλαξια και ναι μεν η προγεστερονη κλπ λειτουργουν καλα αλλα για καποιο λογο βρε παιδι μου τα αυγουλακια δεν ειναι καλα....αρα εχουμε 2 αποτελεσματα....1) δεν μενεις εγκυος γιατι δεν ειναι καλα τα αυγουλακια αρα και η προγεστερονη σου, και 2) μενεις εγκυος αλλα δεν εξελισετε για τους ιδιους λογους.....

προληπτικα δεν μπορεις να παρεις προγεστερονη παρα μονο αν υπαρχει εγκυμοσυνη...

για αυτο συμβαινουν συνηθως πολλες βιοχημικες και ολοι οι γιατροι λενε οτι ειναι θεμα τυχης....γιατι πραγματικα ειναι θεμα τυχης..:tongue::tongue::tongue:

οτι ερωτησεις εχετε....τωρα που γυρναει:lol::lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

λοιπον και για να σας ενημερωνω......ακουτε ακουτε.....σχετικα με την προγεστερονη και την περιπτωση μου...

συνηθως οι βιοχημικες κυησεις συμβαινουν γιατι υπαρχει κακη ωοθυλαξια και ναι μεν η προγεστερονη κλπ λειτουργουν καλα αλλα για καποιο λογο βρε παιδι μου τα αυγουλακια δεν ειναι καλα....αρα εχουμε 2 αποτελεσματα....1) δεν μενεις εγκυος γιατι δεν ειναι καλα τα αυγουλακια αρα και η προγεστερονη σου, και 2) μενεις εγκυος αλλα δεν εξελισετε για τους ιδιους λογους.....

προληπτικα δεν μπορεις να παρεις προγεστερονη παρα μονο αν υπαρχει εγκυμοσυνη...

για αυτο συμβαινουν συνηθως πολλες βιοχημικες και ολοι οι γιατροι λενε οτι ειναι θεμα τυχης....γιατι πραγματικα ειναι θεμα τυχης..:tongue::tongue::tongue:

οτι ερωτησεις εχετε....τωρα που γυρναει:lol::lol::lol::lol:

Γιατι πηγες στο γιατρο και σου το είπε...η κανεις και εσυ την γιατρο σαν εμένα...:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Γιατι πηγες στο γιατρο και σου το είπε...η κανεις και εσυ την γιατρο σαν εμένα...:tongue::tongue::tongue:

τον πηρα τηλεφωνο και μιλουσαμε για κανα μισαωρο:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν μπορουμε αγαπητη μου ολοι μας να εχουμε το δικο σου πτυχιο:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...